Darkmark RPG Forum
A new hope - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ)
+--- Forum: Writers' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-writers-hangout)
+--- Thread: A new hope (/t-a-new-hope)

Re: A new hope - Desiree Rose Goth - 01 Aug 2010

Multumesc,fasola

Re: A new hope - Bell Evans - 01 Aug 2010

acum sa ma apuc sa il scriu, nu?
off, fasola, ce nu fac eu pentru tine?

Exact
Multam' fain

am scris 5 randuri

Mai scrie inca 60 si e ok

Re: A new hope - Helena Daphne Rose - 01 Aug 2010

Hai Bellyshor , vrem next

Capitolul 18 ~ Cadouri de Craciun

Part I – Marturisiri [Lisa]

“-Te iubesc” am soptit eu, de indata ce usa de la camera lui se deschise. Ramase uimit, cu siguranta nu se asteptase la asa ceva. Asta era cadoul meu de Craciun pentru el, promisiunea ca voi fi alaturi de el pentru totdeauna.
Buzele lui le gasira pe ale mele, in timp ce ma lua in brate. Insa era ceva diferit in acel sarut, ceva mai profund pe langa pasiune si tandrete.
Trupurile noastre imbratisate se asezara pe patul cu baldachin, in timp ce buzele noastre se mangaiau reciproc, intr’un sarut pasional.
“-Lisa, opreste’te” sopti Stephan, impingandu’ma de la pieptul sau.
“-Imi pare rau daca a durat atat de mult pana sa iti spun ce simt pentru tine, dar am vrut sa fiu sigura” i’am spus eu.
“-Si Josh?!” intreba el, incheindu’si ultimul nasture de la camasa.
“-Josh va fi cea mai frumoasa amintire pe care o voi pastra toata viata. Dar nu pot sa traiesc intr’o amintire, pentru ca am primit o a doua sansa la iubire..o sansa pe care nu am de gand sa o ratez” am soptit eu, cu un mic zambet.
“-Lisa, esti sigura de asta?” ma intreba el, cu tonul vocii tensionat.
“-M’am hotarat sa las trecutul in urma si sa traiesc prezentul. Vreau sa raman cu tine..pentru totdeauna” i’am raspuns eu, serioasa.
“-Esti constienta ca dupa 20 ianuarie voi deveni un monstru?! O fiinta fara suflet, nedemna de dragostea ta?” murmura el, cu privirile atintite spre marginea patului.
“-Nu ma intereseaza..vei fi tot Stephan..Stephan al meu” am soptit eu, luandu’i chipul in maini.
Probabil fraza asta il convinse ca asta cred cu adevarat, pentru ca ma privi bland dupa care incepu sa ma sarute cu afectiune. Continua, acolo unde se oprise initial..

Re: A new hope - Helena Daphne Rose - 01 Aug 2010

Yep...ne place capitolul
Sunt curioasa daca s-a mai razgandit sau nu Stephen in privinta aia...Thinking
Partea a doua care e mai lunga...vine tocmai cand te intorci tu

Re: A new hope - Alice Morris - 01 Aug 2010

si unde se oprise initial
cat ma bucur ca ai pus next chiar daca e scurt este super, minunat, incredibil, si, din nou, am nevoie de un dictionar de complimete
imi place ca Lisa nu a mai asteptat nicio secunda dupa ce a deschis Stephan usa, ci doar ia spus ca il iubeste a fost foarte frumos, si imi place mult cum le descrii sarutul

initial se oprisera la faza cand Lisa ii descheia lui Stephan camasa
si ma bucur mult ca v'a placut