Darkmark RPG Forum
P.S. - Te iubesc II - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ)
+--- Forum: Writers' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-writers-hangout)
+--- Thread: P.S. - Te iubesc II (/t-p-s-te-iubesc-ii)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

Re: P.S. - Te iubesc II - Bella Emily Rose - 16 May 2010

Deci..in curand o sa primim 3 capitole >Happywide<

Re: P.S. - Te iubesc II - Alice Morris - 16 May 2010

cine a inventat netul pe telefon a fost foarte inteligent
asa imi verific si eu mailurile dar tu macar poti sa si postezi
intelegem ca nu poti chiar acum sa postezi dar un fan adevarat asteapta

Re: P.S. - Te iubesc II - Isabella River - 16 May 2010

Bellatrix.. va voi pune capitolele pe rand [ vreau sa va tin in suspans ] Si.. cred ca abia miercuri veti primi al 3-lea capitol. Da, stiu Alice, Finna, a fost un geniu..

Re: P.S. - Te iubesc II - Bell Evans - 16 May 2010

Isa, asta e nedreptate

cum sa ne tii in suspans?! pana MIERCURI?!?!

nu se poate

macar primul capitol sa ni'l dai

cat mai repede

OFF: So.. incep cu anuntul oficial: I'M BACK!! [ PC-ul meu a stat in masina tatalui meu ( am rog, doar unitatea centrala, mai exact ) o zi intreaga, pt. ca planuia sa-l duca ieri la reparat dar nu a mai apucat si a avut treaba la servici.. Iar azi mi l-a adus ca sa vina un coleg de-al lui sa-l repare. Iar eu m-am dus frumos si l-am conectat la locul lui, si.. supriza. Merge. Deci.. remediul pentru un PC cu fitze.. plimba-l in aer curat cu masina! ]

ON: Va voi pune un capitol, sper, cred, sunt sigura. pana miercuri..
Dar tot vreau sa va mai tin in suspans.. Finna

Re: P.S. - Te iubesc II - Anaella L. Hathway - 16 May 2010

Nu ne mai chinui punel o data pana nu lesin si e vina ta daca o fac. FinnaFinna=))

Re: P.S. - Te iubesc II - Alice Morris - 16 May 2010

Isabella Luminita River Wrote:
Dar tot vreau sa va mai tin in suspans.. Finna

Ce ne faci tu noua "Izzy"
OFFToungeot sati spun Izzy nu?

Heey, thanks to everyone, again! Am reusit sa intru pe forum [ si pe mess Blush Bellatrix knows ] de pe telefon. [ slava Domnului ca am net si acolo ] So.. am citit ce ati scris si, va spun ca am avut azi idei [ mi-au venit in timp ce mergeam pe strada si priveam cate putin lumea ] pentru urmatoarele trei [ da, vedeti bine, trei ] capitole.. si le-as fi asternut pe hartie daca nu as fi fost asa ocupata.. [ dar m-ar fi durut mana.. P.S. : deja ma doare de la butonat telefonul ] So.. that's all.. Ne mai vedem maine "pe telefon" [ ] apoi.. de luni.. I'll be back! Love

Izzy, Isa, Issy, Isabella.. cum doriti..
Doar nu ''Luminita'' sau ceva legat de munele asta.. [ Imi trezeste amintiri neplacute.. ( e vorba de nana mea pe care o cheama Luminita.. ) in fine.. :-j ]
Sigur, Alice.. Kiss

Re: P.S. - Te iubesc II - Ginny Anne Alden - 16 May 2010

noo pana miercuri? asta e tortura Issa Finna) chiar asa de rea esti ca sa ne tii in suspans?
No....vezi tu cum adica pana miercuri?
Eeeee