Darkmark RPG Forum
Ce ti-ar placea sa devi? - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: Ce ti-ar placea sa devi? (/t-ce-ti-ar-placea-sa-devi)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Re: Ce ti-ar placea sa devi? - Rose Evans - 08 May 2010

Eu vreau sa fac medicina si devin medic chirurg...Am pasiunea asta de foarte mult timp si e mai mult ca un vis pentru mine. Sper sa reusesc

Re: Ce ti-ar placea sa devi? - Bell Evans - 08 May 2010

Mi'ar placea sa devin chirurg
dar inca nu m'am hotarat pe ce specializare

Re: Ce ti-ar placea sa devi? - Alice Morris - 08 May 2010

Mie miar placea sa devin in primul rand Muziciana(cant la chitara, imi place sa cant si imi place orice tine de muzica)
apoi, miar mai placea sa ma fac psiholog, jurnalista, si la cata imaginatie am, de ce nu scenografa

Re: Ce ti-ar placea sa devi? - Helena Daphne Rose - 03 Jul 2010

Hmm...tot psiholog ramane prima optiune Insa mi-ar placea sa ma mai fac si translatoare Sau doctor veterinar , iubesc animalele Matusa mea are meseria asta si intr-un fel sau altul ma influenteaza

Re: Ce ti-ar placea sa devi? - Bella Emily Rose - 03 Jul 2010

Mi'ar placea , dupa ce termin liceul , sa merg la Academia de Politie Love

Re: Ce ti-ar placea sa devi? - Isabella River - 03 Jul 2010

Psiholog Militar.
Multi m-ar intreba de ce nu fac pur si simplu facultatea de psihologie si gata. Fara Academia Militara si alte chestii. --> Nu.
Fara Academia Militara eu nu sunt considerata in Armata. Asa ca.. trebuie facuta si asta. 8->
Meseria este foarte respectabila, si chiar se cauta psihologi militari. Mai ales in cazurile de fata, cand multi militari pleaca in misiuni in Afghanistan, Kandahar, Kabul, Irak sau Iran. Sau Bosnia, etc.
Oamenii astia stau departe de familie timp de cel putin 3 luni [misiunile sunt si de 6 luni si chiar si un an]. Si multi nu fac fata. De aceea este nevoie de psihologi militari, si in special femei.
Plus ca am sansa sa plec cu ei in misiuni, so.. Era si faza aia.. ''Why? :|'' --> ''Why not? Finna''
Tatal meu cand a fost in misiune a avut o doamna psiholog acolo..

Bells..
Speeeer sa reusesti..
Si nu trebuie sa-ti faci probleme ca nu intri, crede-ma.
Da' tu de ce nu vrei sa intru la Liceul Militar?

Re: Ce ti-ar placea sa devi? - Ada McNair - 03 Jul 2010

Nu stiu. Cand am fost la Liceul de Arta (6 ani),fiind in primii 5 cei mai buni pianisti din botosani,am vrut sa fac Conservatorul.Dar,dupa ce mi-am schimbat liceul,am descoperit marea mea dragoste: biologia si chimia, so ----> Medicina. Mai exact,Stomatologia,deoarece varul meu e un stomatolog FOARTE FOARTE bun in tara,si intr-un fel mai influenteaza Smile . Faptul ca este atat de cunoscut pentru meseria lui...si la varsta lui (28 ani),este ceva destul de ..."de apreciat"

Re: Ce ti-ar placea sa devi? - Sophia Mason - 03 Jul 2010

eu, cand eram mica vroiam sa ma fac printesa [ nu radeti de mine ... ca eu am un coleg in clasa care cand era mic vroia sa se faca macara ... nu macaragiu... macara ]
cand am mai crescut am vrut sa ma fac doctor apoi miam dar seama ca nu prea e de mine... Detest chimia si biologia [Desi le stiu aproape la perfectie... nu cred ca as suporta ] plus ca pentru a fi medic trebuie sa ai un stomac tare, eu cand vad sange mi se face rau

apoi am vrut sa devin psiholog, de aia mam dus la stiinte sociale
acum vreau sa devin scriitoare[ visez ]
nu prea cred ca o sa reusesc dar eu sper in continuare
oricum, cred ca pana voi termina liceul o sa ma razgandesc de vreo 7 ori
Deocamdata vreau sa fac facultatea de jurnalism

Re: Ce ti-ar placea sa devi? - Bella Emily Rose - 03 Jul 2010

As putea urma si eu Liceul Militar si apoi sa merg la Academia de Politie. Mi'ar fi mai usor , pentru ca as fi cat de cat invatata cu un program strict , dar nu pot sta departe de oras . E viata mea aici .
Si chiar daca as veni in fiecare week'end , nu ar fi la fel .

Re: Ce ti-ar placea sa devi? - Isabella River - 03 Jul 2010

Frate, toti spuneti asta.
Ca nu puteti sta departe de oras..
Si mie imi va fi greu.. dar..
Sincer.. Sunt constienta de faptul ca daca vreau sa fac ceva cu viata mea in cariera pe care mi-am ales-o.. trebuie sa fac sacrificii. Si sunt dispusa sa le fac.
Ma intreba azi cineva ''De ce vrei sa mergi la Liceul Militar? :|''
''De aia. Ca imi place.'' si zice: ''Bun.. si de ce iti place?''
''Nu trebuie sa ma justific in fata nimanui.. Finna''
Right?
Right. Finna