Darkmark RPG Forum
Animalele pe care le urasti - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: Animalele pe care le urasti (/t-animalele-pe-care-le-urasti)

Pages: 1 2 3 4 5 6

Re: Animalele pe care le urasti - ioanamalfoy - 23 Jun 2010

ai dreptapte rain.
eu iubesc serpii.daca nu as iubi serpii ar insemna ca as uri viperinii
ooc:ceti mai fac serpii?

Re: Animalele pe care le urasti - Eleanor "Ellie" Skyshade - 14 Dec 2010

mi-aduc aminte de clasa a 6-a, cand,in excursie, o colega s-a trezit cu un gandac de marimea unei nuci pe gat. a fost cea mai tare chestie ever.
mie-mi plac serpii. singurii gandaci pe care nu-i suport sunt aia care inteapa, cum ar fi tantarii sau viespile.

Re: Animalele pe care le urasti - Ashlyn Meester - 15 Dec 2010

Detest serpii.. cainii .. ratele ... VACIILE... si cam atat Wink)

Re: Animalele pe care le urasti - Rosalie Vivienne Alden - 15 Dec 2010

Quote:Detest serpii.. cainii .. ratele ... VACIILE... si cam atat

Ash,cainii? o.O
Eu nu pot sa zic ca Detest un animal...Dar nu imi plac nici mie serpii,deloc!!!

Re: Animalele pe care le urasti - Raizen Isildur - 15 Dec 2010

Eleanor Ellie" Skyshade Wrote:mi-aduc aminte de clasa a 6-a, cand,in excursie, o colega s-a trezit cu un gandac de marimea unei nuci pe gat. a fost cea mai tare chestie ever.
mie-mi plac serpii. singurii gandaci pe care nu-i suport sunt aia care inteapa, cum ar fi tantarii sau viespile.

Tantarii si viespile nu sunt GANDACI for fuck's sake Smile Gandacii sunt aia de la tine din bucatarie.

Mie imi plac toate animalele desi in general nu prea agreez BOII si VACILE. Mi se.. face mila.

Re: Animalele pe care le urasti - Ginny Anne Alden - 15 Dec 2010

Eu detest paienjenii si gandacii :-s sunt asa de scarbosi
Cand ii vad tip Finna

Re: Animalele pe care le urasti - Katerina A. Petrova - 15 Dec 2010

Sunt Ash :
Da Rose ..Finna Urasc cainii.mai ales catelele care le vad insarcinate
de cand am fost mica am urat catelele aleeea pe care le vedem umflate si se tineau dupa mine. bleh Wink)
am o problema cu cainii Finna

Re: Animalele pe care le urasti - Crysella Blythe - 16 Dec 2010

Raizen Isildur Wrote:
Eleanor Ellie" Skyshade Wrote:mi-aduc aminte de clasa a 6-a, cand,in excursie, o colega s-a trezit cu un gandac de marimea unei nuci pe gat. a fost cea mai tare chestie ever.

Tantarii si viespile nu sunt GANDACI for fuck's sake Smile Gandacii sunt aia de la tine din bucatarie.

Mie imi plac toate animalele desi in general nu prea agreez BOII si VACILE. Mi se.. face mila.

Atunci fa o plimbare prin India. Iti trece mila instantaneu

Mai degraba sa iti fie mila de porci...

Re: Animalele pe care le urasti - Raizen Isildur - 16 Dec 2010

Crysella Blythe Wrote:
Raizen Isildur Wrote:

Atunci fa o plimbare prin India. Iti trece mila instantaneu

Mai degraba sa iti fie mila de porci...

Nu sunt de domeniul meu porcii. In mare doar le tai jugulara.

Cat despre Boi si Vaci. Acolo e mai trista situatia. Adica.. nu stiu daca e pasune pe forumul asta dar totusi... credeam ca am pus gard. Nu era destul de bun.

Re: Animalele pe care le urasti - Lissa Dragomir Shirley - 17 Dec 2010

Mda... eu chiar ii compatimesc pe porci, saracii! Dar tot paianjenii mi se par cei mai infricosetori!