![]() |
Toamna tarzie - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Imprejurimile Hogwarts-ului (https://www.darkmark.ro/f-imprejurimile-hogwarts-ului) +---- Forum: Lacul (https://www.darkmark.ro/f-lacul) +---- Thread: Toamna tarzie (/t-toamna-tarzie) |
Re: Toamna tarzie - Bell Evans - 23 Oct 2010 Bell zambi. Farsa era perfecta, nu avea nicio scapare. Si stia deja cum vor proceda. "-Asa, acum..eu si Nick vom merge in dormitorul domnisoarei Jade sa luam firele de par. Iar tu si Meredith veti merge in pivnita de Potiuni" ii spuse ea Helenei. Mer tusi cu ciuda, dar se supuse. "-Si daca domnul Lucas e acolo?" intreba ea, plina de speranta. "-La ora asta, verii mei se plimba pe domenii" sopti Bell, privindu'si ceasul. "-Verii tai?!" chicoti Nick. "-Dap, fratii Jade sunt verisorii mei" concluziona Bell. "-Si noi de ce nu stiam asta?!" intreba Helena. "-Pai..n'ati intrebat niciodata" raspunse Bell, cu o privire nevinovata. "-Deci, noi doi mergem in dormitor. Ne intalnim in Camera Necesitatii" spuse Nick, dupa care o lua pe Bell de mana si incepu sa mearga. Cercetasa ramase usor surprinsa, dar nu isi retrase mana. Era un sentiment placut, de siguranta. Arunca o privire scurta peste umar, si o vazu pe Helena zambind. Dar expresia de pe chipul lui Meredith era indescifrabila. "-Nu cred ca ma place prea mult" sopti Bell, iar Nick intreba din priviri cine. "Mer" ofta Bell. "-De ce?!" intreba baiatul, incetinind. "-Nu stiu, dar are ceva cu mine..hai sa mergem mai bine" murmura Bell, tinandu'si privirile inainte. Re: Toamna tarzie - Helena Daphne Rose - 24 Oct 2010 Helena mergea cu pasi silentiosi, urmata indeapropae de Meredith, care privea mereu precauta in jur. Toata chestia asta cu furisul o cam amuza pe Helena, dat fiind ca era deja experta in asta. Ajunse langa camara cu pricina si atente la orice zgomot, in caz ca aparea profesorul de Potiuni, cercetasa trase usor de usa. Nu se deschidea. "-De ce nu merge?"intreba Mer usor tensionata. Helena o lua o gura de aer si se gandi incruntata ce putea fii, pana cand instinctiv murmura: "-Alohomora!" iar use se dadu la o parte cu un scartait imperceptibil. Patrunsera inauntru iar Helena cauta din priviri raftul cu pricina. Apoi observa tocmai deasupra usii, raftul cu potiunea respectiva, pe care se descifra un mic scris englezesc "Polyjuice Potion". Meredith il observa si ea si sopti: "-Accio Polipotiune!" si bagandu-l discret in buzunarul de la roba, plecara de acolo, inchizand usa cu vraja opusa. Imediat ce ajunsera inapoi pe coridorul de unde plecasera, de la etajul III, se uitara curioase la borcanul in care se se afla potiunea. "-Cum de nu era profesrul Jade in pivnita?"intreba ironic Meredith. "-Doar nu are sa stea acolo toata ziua, nu?"ii raspunse Helena, afisand unul din zambetele sale care stricau cateodata toata dispozitia. Insa Meredith zambi si ea si spuse: "-De fapt, nu l-am vazut nici in Marea Sala." Cercetasa ridica din umeri indiferent, fiind prea ocupata sa studieze PoliPotiunea. Nu dupa mult timp, sosira Bell si Nick care zambeau increzator... Re: Toamna tarzie - Bell Evans - 24 Oct 2010 Ajunsi in Turnul unde erau dormitoarele profesorilor, cei doi se trezira in fata unui tablou ce infatisa un profet din Antichitate. "-Parola?" intreba el, facand cu ochiul. "-Off, am uitat parola" mormai Nick, dar Bell chicoti. "-Agrimonia Eupatorium" sopti cercetasa, iar portretul se deschise. "-De unde ai stiut'o?" intreba Nick, cu un zambet vesel. "-Am fost aici aseara" raspunse ea, senina. Se indreptara spre camera pe care scria usor inclinat ~Arwen Jade~ si deschisera usa. "-Verisoara Arwen?" intreba Bell, incetisor. Nimic. "-Bun, nu e aici, verisoara Bell" chicoti Nick. "-Nu sunt verisoara ta" replica Bell, incepand sa rada. "-Asa e..esti mai mult decat atat" raspunse baiatul, cu o voce blanda. Cercetasa zambi si se indrepta spre noptiera. Insfaca pieptenul din fata oglinzii si culese cateva fire de par lungi. "-Seamana cu parul ta" afirma Nick. "-Al meu e mai ciocolatiu" chicoti Bell, comparand firele. "-Asa e" ofta baiatul, privind'o cu blandete. "-Sa mergem" chicoti cercetasa, luand'o inainte. Urcara la etajul VII si intrara in Camera, dar nu era nimeni. "-Oare unde sunt?!" intreba Bell, ingrijorata. "-Poate au uitat sa vina aici" murmura Nick, iesind. Coborara la etajul III si vazura cele doua siluete subtiri, profilandu'se in intunericul noptii. "-Ele sunt" anunta baiatul, apropiindu'se. Re: Toamna tarzie - Helena Daphne Rose - 03 Nov 2010 "-In sfarsit, ati venit!"murmura entuziasmata Meredith si ii trase pe toti intr-un colt mai retras, pentru a planui si discuta detaliile farsei in liniste. "-Deci..avem firele de par si PoliPotiunea. Nu ne mai ramane decat sa gasim o idee brilianta cu care sa-l pacalim pe Filch."murmura Helena. "-O putem pune pe Bell sa ia potiunea, iar noi sa zicem ca..luam meditatii in timpul liber la Transfigurare, in caz ca ne prinde Filch impreuna."medita Nick. "-Bun, totul bine pana acum, dar trebuie sa ne asiguram ca nu vom fii vazuti de multi profesori, in special de verisoara Arwen."concluziona Bell serioasa. "-Normal ca nu trebuie sa fim vazuti! Eventual, doar de Filch."chicoti Meredith. "-Deci, cu ce anume vreti sa il pacalim pe tap?"intreba Helena, si indata se auzi vocea lui Nick: "-Pai, eu ma gandeam sa facem in asa fel incat sa il ademenim la baia fetelor de la etajul II. Myrtle va fii compania perfecta,"zambi Nick. "-Deci.."incepu Bell. "-Nu se incepe cu deci."o corecta Meredith. "-Deci"continua Bell zambind, " eu voi lua potiunea si voi veti fii elevii mei de la meditatie. Ne vom intalni cu Filch "intamplator" in coridorul de langa Marea Sala, ce duce spre bucataria spiridusilor. Dupa cum prea bine stiti ca o adora pe verisoara mea, sigur va renunta la stersul podelelor din Sala Trofeelor in favoarea unei discutii aparent banale cu ea, sau mai bine zis, mine." "-Si cand te vei intalni cu Filch, noi, elevii care tocmai au terminat meditatia de la Transfigurare, vom pleca spre baia de la etajul II, asteptandu-l acolo."completa Helena surazand diabolic. "-Pregatiti cu ce?"intreba Meredith. "-Evident, cu blesteme de legare corporala, Furunculus probabil si vraji de genul asta, iar la sfarsit..il inchidem intr-o cabina pentru o saptamana in baie."zise Nick. "-Genial! Ma voi asigura ca Myrtle sa ne fie complice..am niste pile bune la ea."sopti Helena, dupa care chicoti. "-Si desigur, sa nu uitam si de vraja Silencio, ca sa nu vorbeasca sau sa strige dupa ajutorul care nu prea cred ca ii va fii acordat. Am citit intr-un manual varianta in care poate dura dupa cum doreste vrajitorul care aplica vraja respectiva. In cazul nostru, va dura 7 zile."murmura Bell. "-Oricum nu-i va simti nimeni lipsa."spuse nonsalanta Helena, starnind rasul celorlalti. Re: Toamna tarzie - Bell Evans - 03 Nov 2010 Bell privi sticluta cu polipotiune si firele de par din mana ei. Apoi isi privi propriul corp, dandu'si o palma peste frunte. "-Arwen e mult mai inalta ca mine, nu imi vor fi bune hainele astea" spuse ea. "-Ne'am gandit noi la asta" chicoti Helena, scotand o roba din pelerina. Era impachetata in hartie smaraldie, si avea un biletel deasupra. "-Stai asa" spuse Bell. "-De unde ai luat asta?!" continua Nick. "-Sau mai bine zis..de unde ai furat'o?!" mormai Meredith. "-Curatatorie" chicoti Helena, afisand un zambet de ingeras. "-Ok, acum..sa iau potiunea si sa ma imbrac" murmura Bell, ridicandu'si privirile spre Nick. Acesta nu avea nicio reactie. "-Aa" tusi Meredith. "-Ce?!" intreba baiatul, mirat. "-Doar n'ai de gand sa stai aici sa vezi cum ma schimb, nu?" intreba Bell, razand. Nick rosi si se intoarse. "-Va astept la etajul superior" striga el de pe scari. "-Asa, sa vedem.." sopti Bell, imbracandu'se cu roba cenusie. Puse firele de par in potiune, care se facu de un portocaliu aproape delicios. "-Mm, arata bine" chicoti Helena. "-Mult mai buna ca potiunea unor viperini" concluziona Meredith. Bell inghiti intreaga cantitate, ce avea un gust placut, dupa care astepta. Brusc, simti cum intreg corpul i se lungeste. Parul ii crescu mai lung, dar de data aceasta mai drept, iar transformarea era aproape pe sfarsite. "-Voi doua chiar semanati" chicoti Helena. "-Putin" concluziona Bell, indreptandu'se spre un geam. "-O oglinda?" intreba Meredith. "-Dap" murmura cercetasa, privindu'si reflexia din geamul luminat. Arwen Jade o privea cu un zambet ironic, inflorit pe chipul de portelan.. Re: Toamna tarzie - Helena Daphne Rose - 12 Nov 2010 Bell mai admirã preþ de câteva secunde în sticla ferestrei chipul frumos al veriºoarei sale dragi, dupã care oftã, întorcându-se spre fete în semn cã puteau pleca spre Nick acum. "-În sfârºit aþi venit!"murmurã bãiatul amuzat. "-ªi acum ce facem?"întrebã curioasã Meredith, încercând sã îi distragã atenþia lui Nick de a se holba la aºa-zisa profesoarã de Transfigurare. "-Pãi acum de-abia începe acþiunea.."ºopti zâmbind malefic Helena. "-Atunci sã trecem la fapte!"hotãrî Bell încrezãtoare. Helena îºi aranja pelerina de o culoare viºiniu închis, în timp ce ceilalþi repetau detaliile farsei bine puse la punct. Imediat ce ajunserã la destinaþia propusã, îl ºi zãrirã pe Filch care afurisea ceva în sinea sa de boºorog tâmpit. Fu distras însã de prezenþa lui "Bell", care se apropia zâmbind alãturi de copii de locul unde se afla îngrijitorul. "-Bine copii, ne mai întâlnim joia viitoare la ora cinci pentru meditaþii, nu uitaþi!"anunþã vocea seninã ºi serioasã în acelaºi timp, ce semãna aºa de mult cu a lui Arwen. "-La revedere, doamna profesoarã!"rãspunserã mecanic în cor cei trei, care se îndreptau discret spre baia de la etajul doi. -Bunã ziua domniºoarã Arwen..Ce zi frumoasã, nu?"se fãstâci Filch, ºtergând aiurea un..papuc. Fetei nu-i reuºi decãt o uºoarã grimasã de dezgust ce se vroia a fii un surâs. "-Nu doriþi sã ne plimbãm prin împrejurimi?"întrebã plin de speranþã þapul. Acum Bell zâmbi cu adevãrat; planul decurgea exact cum trebuia, plus cã numai trebuia sã-l îndulceascã/manipuleze pe Filch ca sã meargã acolo unde va sta o sãptãmânã întreagã. "-Desigur, pe aici!"acceptã veselã Arwen, indicând spre scãrile ce duceau la etajul doi, unde copii aºteptau nerãbdãtori ca Bell sã soseascã ºi ca sã punã oficial farsa în aplicare.. Re: Toamna tarzie - Bell Evans - 12 Nov 2010 Bell il urma pe Filch pana la etajul II, unde se opri brusc in fata baii. "-Aa, doua minute" spuse glasul lui Arwen, iar ingrijitorul rosi. Fata intra in incaperea populata de chiuvete si arunca o privire in jur. "-Totul merge comform planului" chicoti Helena. "-Dap, acum hai sa'l ducem in dulapul din clasa de Transfigurare" chicoti Meredith. "-Intrebare..verisoara ta nu are ore acolo?!" murmura Nick, usor distras. "-Ba da..saptamana viitoare" concluziona Bell, izbucnind in ras. "-Bun atunci, haide" chicoti Helena. Bell se intoarse spre usa, dar facu un pas inapoi si isi privi prietenii. Scoase din interiorul robei o tesatura argintie, aproape fluida, pe care i'o intinse Helenei. "-Doar nu credeati ca va las sa pierdeti toata distractia, nu?!" intreba cercetasa, schitand un zambet pe chipul ca de portelan. Nick zambi, iar Helena arunca pelerina peste toti trei. "-Acum sa mergem" ofta Meredith, iesind in urma lui Bell. Aceasta isi dadu parul lung si drept pe spate, afisand un zambet fermecator, caruia Filch nu'i putu rezista. "-Domnule Filch?!" intreba ea, cu un glas bland. "-Mmm?" mormai mosul, satisfacut. Du'te dracului se gandi Bell, dar nu renunta la zambetul fals. "Ce'ar fi sa mergem pana in clasa mea de Transfigurare? Mi'am uitat ceva pe catedra" murmura ea, inaintand prin intuneric. "-Sigur..de ce nu" se fastaci non'ul, urmand'o. Intrara in incaperea obscura, iar Bell flutura usor bagheta. Pentru o secunda se gandi sa nu fi facut o greseala fatala, dar se linisti. Filch nu avea de unde sa stie ce bagheta are Arwen.. Re: Toamna tarzie - Helena Daphne Rose - 14 Nov 2010 Helena, Nick ºi Meredith înaintau prin întuneric pe urmele lui Bell ºi a þapului. Noroc cã erau protejaþi de pelerina invizibilã. Ajunºi lângã clasa de Transfigurare, "Arwen" deschise uºa ºi îl invitã pe Filch înauntru. "-Mulþumesc, mulþumesc!"bolborosi acesta. Cei trei aruncarã pelerina de pe ei ºi Helena aruncã o vraja de legare corporalã. Nick avu grijã sã aplice vraja Silencio în varianta complicatã de care le zise Bell, iar Meredith îl aruncã în dulap cu o miºcare precisã de baghetã. "-Bunã treabã. Acum vreau sa le fac eu pe celelalte.."murmurã Bell ºi dupa ce terminã ea cu Filch, þapul arãta cam aºa: avea furunculi extinºi pe toata pielea, dinþi lungi mai ceva ca la un cal ºi pãrul ieºit din urechi (la faza aia s-a mirat Nick cum de n-a vomitat). Cu ajutorul vrãjii Locomotor, îl duserã pe Filch într-un loc unde nu se ducea nimeni de obicei ºi îl încuiarã într-o pivniþã. Asta era farsa rãzbunãtoare a anului. Dupã ce efectele Polipoþiunii trecurã ºi Bell revenise la înfãþiºarea sa, cei patru plecarã þn Sala Mare, unde nimeni nu se întreba ce-i cu Filch. De parcã îi pãsa cuiva de el! "-Deci chestia asta e cel mai tare lucru pe care l-am fãcut pânã acum, în afarã de.." dar se opri subit, indicând spre o scenã de aºa-zisã bãtaie dintre un cercetaº ºi un viperin. Acum numai era nevoit sã explice ce vroia sã zicã din greºealã. Bell se duse imediat la cei doi elevi, încercând sã-i opreascã... Re: Toamna tarzie - Bell Evans - 15 Nov 2010 Bell incepu sa alerge spre cei doi, injurand in gand. De ce naiba nu putea sa stea spectatoare si sa ii tina partea cercetasului?! "-Hey, hey, ce'i aici?" intreba ea, cand se afla destul de aproape. "-Domnul-Stie-Tot m'a calcat pe nervi..putin cam tare" spuse viperinul, scuipand pe podea. "-Amandoi la director, acum" murmura Bell, intorcandu'se. Cei doi o urmara in tacere, iar cercetasa se opri cand iesira din sala mare. "-Numele voastre?" intreba ea, calma. "-Chuck Hamilton" raspunse cercetasul, cu o voce mica. "-Bill Grey" replica celalalt, intorcandu'i o privire plina de ura Bellei. "-Ok, sa mergem mai departe" murmura aceasta, incepand sa urce scarile. "-Scazi puncte de la casa?!" intreba Chuck, brusc. "-Eu nu, directorul nu stiu" raspunse Bell, sec. "-Stii ce, nu stiu de ce naiba vin eu dupa tine" mormai Bill, intorcandu'se. "-N'ai sa faci asta" murmura Bell, soptind o vraja micuta, care il lega fedeles pe viperinul revoltat. "Si nu ma fa sa'ti leg si gura" continua ea, cand vazu expresia intiparita pe chipul acestuia. Ajunsi in fata usii de la biroul directorilor, Bell intra, imbrancindu'i pe cei doi inauntru. Explica rapid situatia, dupa care se intoarse si cobori inapoi in sala mare. "-Urasc chestia asta" ofta ea, asezandu'se langa Helena.. Re: Toamna tarzie - Helena Daphne Rose - 20 Nov 2010 Helena încuviinþã tãcutã la oftatul lui Bell, încercând sã se opunã tentaþiei de a se uita spre masa Ochilor-de-ªoim. Zâmbi fals ºi salutã câþiva dintre colegii din preajmã care o vãzuserã la masã, iar în mod inconºtient întoarse capul. Meredith chicotea alãturi de Nick care afiºa doar un surâs timid. Flirta la greu cu el. Fata avea acum o expresie derutatã ºi acrã pe faþã, gândindu-se cum ar fii dacã ar vedea Bell asta. "-Ce e?"întrebã zâmbind prietena sa, în timp ce mânca. "-Nimic care ar putea fii ceva de rãu."murmurã Helena convingãtoare. Bell ridicã din umeri ºi începu sã-ºi mânânce încântatã desertul ce conþinea doar prãjituri ºi numai ºtia Helena ce minuni delicioase. Dupã ce se terminã ºi cina de la ora opt, cei patru ieºirã împreunã din Marea Salã. Meredith mergea alene lângã Nick, de parcã nu ar pleca de lângã el pentru nimic în lume! Bell pãruse doar puþin surprinsã, dar.. "-Bell, ºtii..mã gândeam dacã vrei sã..uh.." ãncepu Nick dar Helena îi aruncã o privire gen nu spune asta aici de faþã cu aia. "-Sã ce?"întrebã zâmbind superior Meredith. Helena mârâi imperceptibil ºi completã în locul lui Bell: "-Sã-i împrumute un roman. ªtii cã amândoi sunt pasionaþi de literatura Încuiatã.."zise fata. "-Da, adevãrul e cã se potrivesc de minune la gusturi.."ºuierã rotindu-ºi ochii ºoimeanca. "-ªi nu numai."rânji Helena, urmãrind satisfãcutã figura uºor dezamãgitã atunci când pierzi un aºa-zis joc, de pe chipul lui Meredith. "-Îmi cer scuze, dar despre ce anume vorbiþi voi aici?"întrebã amuzatã Bell. "-Bunã întrebare!"adãugã Nick. |