![]() |
Children of the Damned - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Imprejurimile Hogwarts-ului (https://www.darkmark.ro/f-imprejurimile-hogwarts-ului) +---- Forum: Padurea Interzisa (https://www.darkmark.ro/f-padurea-interzisa) +---- Thread: Children of the Damned (/t-children-of-the-damned--3752) |
Re: Children of the Damned - Bell Evans - 04 Nov 2010 Bell mergea de cateva minute in continuu, dar avea impresia ca se invarte in cerc. Vroia sa le gaseasca pe cele doua si sa se intoarca naibii la castel. "-Unde sunteti?!" striga ea, dupa care injura in soapta. Continua sa mearga, pana se izbi puternic de cineva. Isi scoase bagheta, si o aprinse. "-Dess" ofta ea, lasand bagheta jos. "-Poti sa scoti ochii cuiva cu chestia aia" mormai cercetasa, cu privirile intunecate. Bell zambi. Era atat de bine sa vezi din nou un chip familiar. Dupa doar cateva minute. "-Urasc chestia asta" mormai ea, imbratisand'o pe Desiree. Aceasta se retrase, socata. "-Ok, prefer tigarile" spuse ea, scotand alta. "-Mmm, sa zicem ca nu spun nimic" chicoti Bell. "-Stii ceva de Eve?!" intreba Desiree, aprinzand tigara. "-Nu..trebuie sa o gasim" murmura cercetasa, incruntandu'se. "Si repede" completa ea. Incepura sa strabata din nou Padurea, dand mereu peste aceeasi copaci. Parca se invateau intr'un imens labirint, oribil de verde.. Re: Children of the Damned - Evelyn Steel - 04 Nov 2010 Omul in negru statea cu spatele la mine si cu bagheta in fata mea.Lumina care provenea din ea parca ma punea intr-o transa. Am reusit foarte greu sa inchid ochii si i-am deschis usor.Acum omul in negru era la cativa cm de mine,fara bagheta. Un aer rece m-a cuprins si disperarea isi facu si ea loc in mine.Nu stiu de unde am prins glas si am intrebat : -C-cine e-esti? am soptit si puteam sa jur ca sub pelerina sa neagra se intrevedea un zambet. A ramas cateva minute in pozitia in care era apoi s-a intors si a disparut in intuneric.Deabia la cateva minute dupa ce a disparut am reusit sa clipesc si m-am uitat speriata in stanga si in dreapta. Auzeam pasi in spatele meu dar parca eram impietrica,ma gandeam incontinuu la acel om negru si in plus imi era si frica sa ma intorc. -Eveline! am auzit pe cineva strigand apoi cineva ma lua in brate,insa eu nu i-am raspuns la imbratisare. -Hmm...esti bine? intreba alta voce si am reusit sa ma uit la ele..erau Bell si Desiree. Am rasuflat de parca imi tinusem respiratia o ora apoi m-am uitat la ele si am soptit : -Eu..da..da sunt bine.Voi? Re: Children of the Damned - Bell Evans - 04 Nov 2010 Bell ofta usurata, si ii dadu drumul Evelinei din imbratisare. "-Mai aveai putin si o gatuiai" replica Desiree. "-Amuzant" mormai Bell, privind'o ingrijorata pe Eve. "Cine era barbatul ala?" intreba ea. "-Deci l'ai vazut si tu.." murmura cercetasa, cu vocea tremuranda. "-Da.." ofta Bell, punandu'i o mana inconjuratoare pe umar. "-Poate o fi vre'un spirit al Padurii" medita Desiree. "-Unul care sa transfigureze crengi in tigari, poate?!" pufni Bell. "-Aia esti tu" replica Desiree, razand. "-Mda, asa e" chicoti Bell, iar Eve zambi. "-Haide, sa incercam sa iesim din marea asta idioata de verdeata" sopti cercetasa, privindu'le serioasa pe amandoua. Trecuse deja o ora. Deci mai aveau doua ore la dispozitie, pana cand avea de gand sa apeleze la luminile prin care sa ceara ajutor. Simtea ca nu mai poate. Vroia in patul ei cald din castel. Un fasait se auzi din spatele lor, iar o pelerina neagra aparu din nou in peisajul sumbru.. Re: Children of the Damned - Desiree Rose Goth - 04 Nov 2010 "-Haide, sa incercam sa iesim din marea asta idioata de verdeata" sopti Bell serioasa. Am tusit sugestiv- de fapt, am tusit din cauza fumului celei de-a cincea tigari. "-Bell...de ce tigara mea are gust a muschi de padure?" m-am plans eu, incercand sa savurez partea buna a situatiei- partea buna a tigarii."Te gandeai la supa de ciorchini buruienosi cumva in timp ce faceai nenorocita aceea de Transfigurare?Nu te-a..." M-am oprit brusc din vorbit, a saptea oara in noaptea aceea.Bell si Eve priveau expectative un punct aflat in spatele meu. Nu din nou, ma sinucid daca au venit iarasi Arahidele alea.Pardon, Aranhide. M-am intors ca sa vad o silueta difuza plecand de langa noi.Am privit dezorientata pelerina neagra ce se indeparta- daca fusese vreunul din tipii insarcinati cu cautarile eram ca si moarte. Un fasait de frunze ne-au facut sa cautam sursa sunetului- o alta silueta venea inspre noi.O silueta binecunoscuta. "-Hagrid", am strigat eu usurata. Am ezitat putin inainte de a continua: "-Hagrid, zi-mi te rog ca ai alcool la tine in buzunar." Re: Children of the Damned - Bell Evans - 05 Nov 2010 Cercetasa se lasa sa alunece pe pamantul umed, cu o mana pe piept. Sperietura provocata de aparitia uriasului ii intinse nervii la maxim. "-Tu erai si mai devreme, Hagrid?!" intreba Eve, iscoditoare. "-Mai devreme cand?" intreba uriasul. "-Am vazut o silueta zambind" mormai Eve. "-Pai, eu mereu am un zambet intiparit pe chip. Dar nu te'am vazut" murmura Hagrid, razand. "-Oricum, ai ceva de baut la tine?" insista Desiree. Hagrid o privi dezaprobator. "-Bell, esti sefa de casa" mormai el. "-Mda, sefa care mi'a transfigurat crengile in tigari" marturisi Dess, fericita. "-Am facut'o doar ca sa taca" replica Bell, simtindu'se vinovata. "-Si ramane intre noi, oricum" mormai Desiree. "-Deci, ne scoti de aici?!" intreba Eve. "-Dap..nu mai suport, vreau inapoi la castel!" spuse Bell. "-Sa mergem" spuse uriasul, aratandu'le calea. O strafulgerare de lumina si Eve era la pamant. Silueta care aparuse mai-nainte in fata ei se arata din nou, cu un zambet sarcastic pe chip. "-Va urmaresc de ceva timp" spuse el, cu o voce glaciala. "-Hagrid?" intreba Bell, tremurand din toate incheieturile.. Re: Children of the Damned - Evelyn Steel - 05 Nov 2010 Eram asa bucuroasa ca Hagrid era aici,acum puteam in sfarsit sa iesim din Padurea Interzisa.Ceva ma framanta,totusi.Cine era acel om in negru care aparuse?Adica Hagrid a spus ca nu era el.Si Bell a spus ca la vazut si ea cand venise a doua oara spre mine.Dintre toate 3 numai la mine aparuse. Am inceput sa mergem cand mi-a venit in gand o idee.Daca acel om in negru era chiar....Lordul Cap-de-mort?Cel care o omorase pe Serena? Am dat din cap negativ,nu avea cum.Era imposibil...cred. Deodata o lumina aparu si am simtit cum ma duc la pamant.In timp ce cadeam le auzisem pe Desiree si Bell cum tipasera speriate,apoi nu am mai putut auzi nimic si totul era negru. Re: Children of the Damned - Bell Evans - 06 Nov 2010 Bell ramase pe loc, respirand sacadat. Omul cu pelerina neagra o insfaca pe Eveline si disparu. "-Nu" striga Hagrid, ingrozit. Desiree scapa tigara din mana, iar tipatul Evelinei rasuna in linistea ca de mormant a Padurii. Inttr'adevar, era o seara blestemata. Si Bell stiuse de la inceput ca se va intampla ceva. Si cu toate astea, tot insistase sa vina aici. "-Numai vina mea" sopti ea, cu lacrimi in ochi. "-Haide, Bell..trebuie sa o gasim nu sa stam aici ca doua babe la inmormantare" mormai Dess, scuturand'o puternic de umar. "-Dar unde e?!" intreba cercetasa, enervata. "-In orice loc al Padurii.." murmura Hagrid. "-Dar a disparut atat de repede" ofta Bell. "-Stai asa!" striga Dess. "Nu poti sa Dispari in Padure. Nu poti sa dispari la Hogwarts" mormai ea. "-Bingo, puncte..dar Eve tot disparuta e" mormai Bell, aprinzandu'si bagheta. "-O vom gasi.." murmura Hagrid, iar Bell dadu usor din cap. Nu puteau pleca din Padure fara Eveline.. Re: Children of the Damned - Desiree Rose Goth - 06 Nov 2010 "-Tigara mea...s-a stins", m-am plans eu, investigand mucul ce zacea stins printre firele de iarba dezgolite."La naiba, tipul acela m-a facut sa comit pacatul asta!" Am intalnit privirea dezaprobatoare a lui Bell si am ridicat enervata din umeri. "-Eveline a fost rapita de un tip nebun si tu te plangi de tigari", imi reprosa glacial Cercetasa. Am incercat sa ignor ultimele cuvinte.Am tusit scurt- reactie provocata de faptul ca fumasem prea mult- si apoi mi-a picat fisa.Am observat un mic detaliu ce parea oarecum nelalocul lui. "-Hagrid", am zis eu cu grija", de ce te afli in Padurea Interzisa la ora asta?" Speram ca Hagrid se va dovedi in seara asta Superman si ca va sti unde puteam sa o gasim pe Eveline.Daca nu... Re: Children of the Damned - Evelyn Steel - 07 Nov 2010 M-am trezit pe un pat de frunze.M-am ridicat incet si m-am scuturat apoi aducandu-mi aminte ce s-a intamplat m-am uitat panicata in jurul meu si o durere infernala de cap ma lovit. Am cautat speriata bagheta si intr-un final am gasit-o.Am soptit "lumos" si varful sau s-a aprins. M-am uitat ingrozita in jur.Eram langa un lac si numai era nimeni cu mine.Ce dracu se intampla aici!? -E cineva aici!? am strigat intrigata.Unde naibi disparuse omul in negru,de ce ma adusese aici,unde erau Bell,Desiree si Hagrid si de ce eu!? -Intrebari fara raspuns mi-am spus singura si m-am asezat pe malul lacului. Am inceput sa arunc cu pietricele in lac pana cand am auzit un fosnet in spatele meu.M-am ridicat si m-am intors cu bagheta pregatita.Omul in negru era in fata mea cu bagheta atintita spre mine.Se pregatea sa spuna o vraja cand cineva ma pus la pamant si ma scos din raza baghetei. Re: Children of the Damned - Bell Evans - 07 Nov 2010 Bell mergea alaturi de Dess si Hagrid prin intunecimea noptii, rataciti in Padure. "-Directorul mi'a zis sa am grija ca nimeni sa nu fie astazi in Padure" murmura uriasul, ca raspuns pentru intrebarea cercetasei. "-Aha..si de ce?" intreba Desiree, curioasa. "-Nu conteaza" mormai Hagrid, serios. "-Propun sa ne despartim..altfel nu o vom gasi niciodata" propuse Bell, iar Dess aproba din cap. "-Eu merg cu ea, iar tu ramai singur" spuse aceasta, luand'o in directia opusa. "-Fetelor!" striga Hagrid. Cele doua cercetase incepura sa inainteze printre copaci, pana cand ajunsesera din nou pe malul Lacului Negru. "-Am ajuns de unde am plecat" mormai Dess, dar Bell ii facu semn sa taca. "-Uite" spuse ea, indicand spre un punct luminos de pe partea cealalata. "-Trebuie sa mergem acolo" mormai Dess. "-Nu zau!" replica Bell, luand'o la pas alert. In scurt timp, ajunsesera in locul unde se aprinse lumina. O silueta fumurie scoase bagheta si o indrepta spre un chip speriat. "-Protego!" murmura Bell, in timp ce Desiree tabari asupra Evelinei, punand'o la pamant. |