![]() |
Dorinta - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard) +--- Thread: Dorinta (/t-dorinta) |
Re: Dorinta - Black Rose - 24 Dec 2007 ai dreptate... O sa ai un leptop, num ai k o sa fie infectat cu virusi si nu pre o sa'l poti folosi ![]() As vrea sa am un tel nou, nu de jukrie, de mark buna, si sa fie ok... : )) Re: Dorinta - Avril Arakawa - 25 Dec 2007 Imi doresc sa... hm... sa imi aduca mosul un laptop de cea mai buna marca, care sa nu se strice niciodata, sa nu fie din jucarie, sa nu fie un vis, sa am voie sa il folosesc oricand vreau, sa nu il arunce/strice nimeni si care sa aiba net, jocuri etc si sa nu aiba virusi. ![]() Am zis sa nu aiba virusi ![]() O sa ai un telefon, numai ca o sa iei o nota proasta la un test si parintii o sa te pedepseasca si o sa ti-l ia ![]() Imi doresc sa hm...sa fiu nemuritoare yo si familia si prieteni, sa aratam si sa ne simtim k la 20 de ani (ma rog, parintii k la 40 de ani) si sa fim fericiti sa nu se intample nimic rau si sa nu fie un vis ![]() Re: Dorinta - Black Rose - 25 Dec 2007 O sa'ti se indeplineasca dorinta, dar cu timpul toti prietenii vostrii vor muri, iar voi va ve'ti plictisii fara ei. (asa s'a intamplat intr'un basm). As vrea k sora mea sa aiba mai multa minte. Re: Dorinta - Ginny Malfoy - 25 Dec 2007 Nu se va intampla nimic rau... o sa fiti fericiti, da nu veti avea bani si nici calculator si tv... nici casa dar sunteti ferciti k va aveti unul pe celalalt da sincer... in aceasta postura ai mai vrea sa fi nemuritor? As vrea sa merg in vizita la Ginny P si apoi la Julia, sa nu fie un vis, sa nu stric nimic, sa fac o impresie buna si sa ma distrez cu ele Re: Dorinta - Avril Arakawa - 25 Dec 2007 Te vei distra cu ele, vei fi cuminte, dar mama ta o sa te lase la ele numai cinci minute, o sa isi aminteasca pe ultima suta de metrii ca trebuie sa fiti undeva ![]() Mi-as dori sa devin o jurnalista celebra, sa nu fie un vis, sa castig bine, pur si simplu sa fie totul perfect ![]() Re: Dorinta - Setsuna Maioh - 25 Dec 2007 Ok....va fi exact cum iti doresti...dar doar pt 5 mi nute Imi doresc sa pot vorbi cu animalele pentru totdeauna, sa ma inteleg perfect cu ele, sa nu afle decat cine vreau eu...pe scurt...totul sa fie perfect! Re: Dorinta - Avril Arakawa - 25 Dec 2007 O sa poti...numai ca nu ai specificat exact ce animale. Deci o sa poti vorbii numai cu paianjenii si celelalte lucruri scarboase!!! Imi doresc sa ma placa un baiat, sa nu fie un vis, sa nu ma insele, sa nu fie logodit/casatorit/sa nu aiba prietena, sa fie frumos, curat, destept etc. Pe scurt sa fie totul perfect!!! Re: Dorinta - Black Rose - 25 Dec 2007 Ai mai pus odata dorinta asta da infine... : )) nu ai specificat cat timp O sa fie prietenul tau doar 3 minute : )) As vrea ca sora mea sa aiba minte 8-|. Stiu ca am mai pus odata dorinta asta,da nu mi s'a raspuns la ea... pentru k eu siGinny am pus amandoua deodata postul. : )) Re: Dorinta - Setsuna Maioh - 25 Dec 2007 Sora ta o sa aiba mai multa minte dar o sa ajunga atat de desteapta incat o sa invetze sa te faca sa dispari, sa nu mai poti sa vorbesti si multe alte moduri prin care te poate distruge Imi doresc sa pot vorbi cu toate animalele (chiar si cu cele scarboase) si sa nu mi se intample nimic, nimeni sa nu afle...totul sa fie perfect! Re: Dorinta - Black Rose - 25 Dec 2007 Dorinta indeplinita! O sa poti vorbi cu animalele,numai ca o sa uiti sa vorbesti pe limba oamenilor. : )) Imi doresc sa am o bagheta magica. |