Darkmark RPG Forum
Peace && Quiet. - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Imprejurimile Hogwarts-ului (https://www.darkmark.ro/f-imprejurimile-hogwarts-ului)
+--- Thread: Peace && Quiet. (/t-peace-quiet)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: Peace && Quiet. - Desiree Rose Goth - 17 Aug 2011

• Desiree o asculta pe colega sa; sau, mai degraba, incerca sa o asculte. Auzi doar un murmur incorijibil de balbaieli, care ar fi trebuit luate drept niste scuze. Scuze.. pentru ce? Sau poate ca nu erau deloc niste scuze, ci doar motivul adevarat pentru care Melisse a fost la acea defilare de moda.
    - M-am prins, Melisse, rosti Cercetasa. Toata lumea face ce vrea, nu trebuie sa-mi dai socoteala mie pentru ca ai fost la o simpla defilare.
    Pufni scurt. Poate ca Mell nu o va judeca prea tare pentru remarca sa.

RE: Peace && Quiet. - Melisse Y. Carter - 17 Aug 2011

• Melisse isi scutura capul, incercand sa uite de acel pasaj.
    Privi fiecare cercetas care statea acolo: unii mancau, altii ascultau dialogul care, intre noi fie vorba, era cam golut, iar altii pur si simplu priveau privelistea. Inspira adanc.
    Vroia sa intrebe: "Deci, mai aveti niste subiecte de discutat?", insa se abtinu deoarece simtea ca acea intrebare nu urma sa fie prea dorita.
    Isi dadu ochii peste cap cu incetinitorul, vazand capetele unor colegi de casa, apoi cerul si apoi soarele, iar apoi din nou cerul si minunata 'calatorie' se sfarsi prin vazul capetelor altor cercetasi.
    Zambi cu jumatate de gura. Nu mai avea niciun subiect de discutat.
    Apoi ochii i se marira, uitandu-se la ceas. Trebuia sa corecteze niste lucrari pentru ora de Ierbologie si sa se pregateasca cu o mica povestire pentru ora ce urma.
    Cercetasa isi musca buzele.
    - Va rog sa ma scuzati, insa trebuie sa ma retrag. Trebuie sa ma pregatesc pentru ora de Ierbologie, cam asa e cand esti profesor. le spuse, ridicandu-se, urmand apoi un ras scurt. Voi bineinteles ca mai puteti sta si...Jennifer? Ai putea te rog sa duci tu patura si cosul pana in camera de zi si sa le lasi pe patul meu? Multumesc!
    Si fata pleca aproape fugind. Nu ii venea sa creada ce repede trecea timpul, in maxim o ora urma sa vina amurgul.

OOC: Am iesit pentru ca oricum plec maine si sper sa il terminati pana ma intorc ;; )

RE: Peace && Quiet. - Desiree Rose Goth - 17 Aug 2011

• Desiree se uita din urma, la colega sa, care se indrepta cu pasi repezi catre Castel. I se parea straniu sa plece atat de subit, mai ales ca ea fusese cu ideea acelei intalniri. Totusi, ridica din umeri si nu mai intreba nimic.
    Se intreba daca si restul Cercetasilor vor mai sta mult timp dupa asta.
    Privirea i se opri asupra vazduhului. A trecut ceva timp de cand fetele discutau, iar o nuanta palida de oranj inlocuia stralucirea soarelui de peste zi. In curand va veni amurgul. Isi intoarse capul catre colegele sale, incercand sa caute in minte un subiect de discutie.
    - Si, in curand Cupa se va termina, incepu ea. Inca un an se va termina. Va vine sa credeti?

RE: Peace && Quiet. - Evelina R. Potter - 18 Aug 2011

Pe Evelina o surprinse plecarea rapida aMelissei spre castel. Se uita in jur si vazu ca si celalalte fete erau surprinse de plecarea ei. Cercetasa mai avea de gand sa stea. Ii placea mult aceasta intalnire cu colegele ei. Se uita la ceas si vazu ca timpul trecuse repede si ca se aflau deja de mult timp acolo.
Dess le spuse ca se apropia sfarsitul de an. Cupa era din ce in mai aproape si cercetasa spera ca vor castiga din nou. Pe de alta parte nu-i venea sa creada ca se mai terminase un an de scoala. Zambi amintindu-si cu drag de primul an de scoala cand totul era nou pentru ea:
- Asa e Dess, nici mie nu imi vina sa cred. Ce repede o trecut si anul acesta. Am invatat lucruri noi si mi-am facu noi prieteni. Evelina se gandi ca isi va aminti cu drag fiecare an la Hogwarts:
-Dar voi ce parere aveti de anul ce tocmai este pe final?

RE: Peace && Quiet. - Desiree Rose Goth - 18 Aug 2011

• Desiree zambi cand auzi intrebarea Evelinei. Inca un an se terminase la Hogwarts - inca un an, trecand ca prin ceata pentru ea. Nici nu realizase ca timpul zburase atat de repede, fara sa-i ingaduie sa respire si sa inspire normal.
    Fusese un an greu, trebuia sa recunoasca asta. Ii era dor de primul an la Hogwarts, cand viata ei gravita in jurul unor lucruri simple. De atunci, parca viata ei se complicase, tesand un paienjenis de amintiri.
    - A fost un an greu, rosti Cercetasa, intr-un final. Si mi-e dor de primele zile petrecute la Hogwarts, care raman intotdeauna cele mai bune.
    Devenea deja nostalgica, desi nu intentionase sa se intample asa ceva.

RE: Peace && Quiet. - Jennifer L. Campbell - 19 Aug 2011

Jennifer asculta zambind discutia dintre Melisse si Desiree.nu era una foarte "bogata" dar sincera sa fie nici ea nu auzise de acel designer.Ofta usor auzind ca Melisse pleaca si rosti un "desigur" cand aceasta ii spuse sa duca cosul si patura in camera de zi cand vor pleca.

Aproba din cap auzind vorbele Sefei sale de Casa.Chiar fusese un an greu, dar la fel de frumos ca si celelalte petrecute aici.Era sigura ca ei vor castiga Cupa Caselor pentru ca se straduisera toti din greu.Numele Cercetasilor va fi scris pe cupa inca un an.

-Trece unul, dar vine altul, la fel de paltipant, spuse Jennifer zambind.

Tanara ofta adand gandindu`se la cat de repede trecuse timpul.Parca ieri era o boboaca timida..dar asa trebuia sa fie..[/font]

RE: Peace && Quiet. - Evelina R. Potter - 19 Aug 2011

Cercetasele isi aminteau cu drag faptele ce s-au intamplat de-alungul anului . A fost un an cu multe lucruri noi dar si cu intamplari mai nefericite. Cupa era din ce in ce mai aproape si Evelina isi dorea foarte mult ca cercetasi sa castige cupa si anul acesta . Toate au muncit mult si s-au straduit sa nu faca ceva rau care sa determine casa lor sa piarda puncte.
Desi acest an era pe terminate Evelina nu putea sa nu isi aminteasca primul ei an la Hogwarts . Cand venise la scoala cu sperante noi . Cand era bucuroasa cand invata nou sau chiar cand era speriata de ce o astepta in continuare. Cermonia sortari pe case a fost cea mai frumoasa zi pe care Evelina a trait-o pana acum.
Deodata Evelina isi indrepta privirea psre colegele ei . Fiecare era intr-un an diferit asa ca nu le cunoscuse inca de la inceput. Cercetasa se gandi ca si ele aveau amintiri placute din primul an la Hogwarts:
- Tocmai imi aminteam de primul meu an la Hogwarts, zise Evelina zambind... Voi ce amintiri aveti din primul vostru an?

RE: Peace && Quiet. - Desiree Rose Goth - 20 Aug 2011

• Cercetasa zambi cand auzi intrebarea Evelinei. Avea o multime de amintiri din primul an - momentul cand a fost repartizata la Cercetasi, prima escapada nocturna, dezastrul pe care il facea intotdeauna la ora de Potiuni.. erau prea multe clipe pe care le pastra numai pentru ea, intr-un colt ascuns al mintii. Le revedea din cand in cand, avand mereu acea placere nostalgica a anilor ce au trecut.
    - Am o multime de amintiri, replica Desiree. Imi amintesc in special de calatoria cu Expresul de Hogwarts.. fiindca acela a fost inceputul nostru.

RE: Peace && Quiet. - Jennifer L. Campbell - 20 Aug 2011

Jennifer zambi auzind intrebareacolegei sale Cercetase.Avea atatea amintiri, de putea sa scrie si o carte cu ele.Chiar daca nu incepuse tocmai grozav, fiind intamplarea din Expresul de Hogwarts in care fusese la un pas sa fio omorata de Heather cu blestemul Fatal, totul decurse bine dupa aceea.Isi amintitise cu drag emotia pe care o avuse cand fusese sortata la Cercetasi, cum isi facuse prieteni, unii care acum avea prietenii stranse, cum niste persoane la prima vedere necunoscute, dar fiind prietene bune dupa aceea acum sunt verisoarele si sora sa.Aflase multe in ani de la Hogwarts, dar primul a fost cel mai superb, si stia sigur ca nu`l va uita niciodata.

Asculta vorbele lui Desiree, dand aprobator din cap.Acela chiar fusese inceputul.
-Sunt atatea de spus despre primul an incat daca le spun mi`e frica sa nu uit vreuna, spuse Jennifer chicotind.

RE: Peace && Quiet. - Desiree Rose Goth - 20 Aug 2011

• Aproba din cap auzind cuvintele lui Jennifer. Erau prea multe momente pentru a incerca sa le povesteasca intr-un timp atat de scurt; ii era teama sa nu fi pierdut vreo clipa. Ca doar.. magia parca disparuse de cand intrase in al doilea an. Nu mai era chiar aceeasi magie de care avusese parte atunci.
    Dar, in fine, Hogwarts tot Hogwarts ramane. Castelul va avea mereu ceva special, pe care ea il va aprecia. Insa doar primul an ii ramasese incastrat in memorie, precum o piatra pretioasa.
    - Eu cel mai bine imi amintesc de cum am cazut in lac, dupa ce am iesit din Expres, rase Desiree. Asta, dintre toate momentele.