Darkmark RPG Forum
not a queen, a khaleesi - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ)
+--- Forum: Artists' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-artists-hangout)
+--- Thread: not a queen, a khaleesi (/t-not-a-queen-a-khaleesi)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

RE: not a queen, a khaleesi - Rosalie Vivienne Alden - 26 Jul 2012

Doamne, cat de frumoase sunt toate! Love Tu chiar nu ti-ai pierdut indemanarea, dimpotriva ! Bigeyes mama. Love

RE: not a queen, a khaleesi - Lexie Stryder - 26 Jul 2012

Sunt geniale toate, Ronnie 8->
You're really talented and just brilliant Love

RE: not a queen, a khaleesi - Veronique A. Dupont - 26 Jul 2012

new stuff,
[Image: khal.png]

RE: not a queen, a khaleesi - Rosalie Vivienne Alden - 26 Jul 2012

E foarte reusita!:>

RE: not a queen, a khaleesi - Evelyn Steel - 26 Jul 2012

Ronnie ma bucur sa vad ca faci lucrari la fel de geniale ca si pana acum Love.Toate seturile sunt superbe dar nu ar trebui sa ma mir,doar vorbim de tine.Si as vrea si eu unul Blush.

TiP: set.
IMAGINI: asta , asta sau asta
TEXT: "Intuition" + un E in semnatura cum am vazut ca ai facut la multe .
MENTIUNI:Niciuna,stiu ca va iesi bine.Multumesc mult Kiss

RE: not a queen, a khaleesi - Alain Desmarais - 26 Jul 2012

Am sa-ti comentez doar ultima lucrare, pt ca mi-e mult prea lene sa iti scriu o postzila.

Ok, imi plac culorile, imi place fundalul, imi place tipul, imi place executia. Mi-ar fi placut mai mult sa si marit contrastul pe focal (ala e topaz ce vad eu pe fata lui?) ca sa fie mai puternic impactul vizual. Poate chiar un pic de sharpen, dar in nici un caz topaz. You know, contrastul dintre focalul bine definit si cu culori mai tari si fundalul cetos, blurred. Mi se pare ca asa ar fi fost mult mai de efect.
Textul nu-mi place. Cel mare distrage toata atentia, pentru ca e cel mai inchis element din imagine si devine centru de interes, iar dupa parerea mea, inafara de cazul in care sig-ul e ceva abstract, atentia trebuie sa cada asupra personajului. Textul mic putea fi putin mai mare si poate altfel amplasat.

Per total e o semnatura buna si mi-ar fi pacut foarte mult daca nu era textul mare, care, dupa parerea mea il strica. The dude is too sexy ca sa atraga atentia un amarat de "K" Finna

Anyway, good job, hun >Happywide<

RE: not a queen, a khaleesi - Victor A. Olivier - 26 Jul 2012

• Idem ce a spus şi Joey, deşi mie îmi place şi 'Khal'-ul Thinking It's wonderful 8->

RE: not a queen, a khaleesi - Veronique A. Dupont - 27 Jul 2012

• Well, mi-a fost destul de greu sa fac aceasta semnatura din simplul fapt ca poza cu Khal Drogo este un screencap si a avut o calitate foarte proasta. A trebuit sa folosesc mai mult topaz decat folosesc de obicei pentru a-i ascunde defectele, iar sharpen am folosit foarte putin pentru a nu le evidentia.
    Textul l-am facut mai vizbil pentru ca nu voiam sa fie toata semnatura un amestec de texturi blurate.
    Thankies pentru comentarii >Happywide<

RE: not a queen, a khaleesi - Veronique A. Dupont - 30 Aug 2012

new stuff,
[Image: soulmate.png] [Image: soul-5.png] [Image: remorse2.png] [Image: moon.png] [Image: jane.png]

+chapter,
[Image: lilchapter.png]

+blend,
[Image: heaven-1.png]

RE: not a queen, a khaleesi - Rosalie Vivienne Alden - 30 Aug 2012

Gorgeous! Love Ultima creatie e brilianta! Bigeyes