Darkmark RPG Forum
Parerea despre membrii - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: Parerea despre membrii (/t-parerea-despre-membrii)

Re: Parerea despre membrii - Rosalie Vivienne Alden - 09 Feb 2011

Cryss.
Ador sa fac rpg-uri cu tine.
Si imi place foarte mult si cum scrii la ficuri..
Esti very mea si i love you
O persoana in care am incredere

Re: Parerea despre membrii - Layla Wong - 09 Feb 2011

Rosalie.
Esti o persoana minunata cu care eu ma inteleg superb. Esti o peroana sensibila care scrie fantastic si chiar ai imaginatie. Mai ales in ultimul timp am reusit sa te cunosc chiar mai bine si tu chiar imi placi. Ca prietena evident.
I love you.

Layla
Cam acelasi lucru si despre tine
In ultimul timp am vorbit destul de mult.
Love you

Re: Parerea despre membrii - Odette B. Malfoy - 09 Feb 2011

Rosalie nu te cunosc prea bine dar imi pari o persoana foarte de treaba. Am mai citit cateva rpg-uri la care ai postat si imi place mult cum scrii.

Lily.
Multumesc..
Si tu imi pari o persoana foarte de treaba si mi-ar placea sa fac rpg cu tine cand vrei Happywide

Re: Parerea despre membrii - Dianne D. McLarren - 09 Feb 2011

Rosalie
Nu te cunosc foarte bine insa imi place foarte mult cum scrii
Pari o persoana foarte de treaba,prietenoasa si de incredere

Dianne
Iubita mea. Stii tu cat de muuuuuult te iubesc eu pe tine. Pentru tot ce esti , cu toate defectele tale , cu toate calitatile tale :-).
Esti o prietena cu care pot sa impart orice si cu care ma distrez de fiecare data cand apare ocazia.
Deci ... I love you 4ever , indiferent unde o sa fim peste 10 ani . Pentru ca tu faci parte din trecutul meu , din prezentul meu si o sa faci parte si din viitorul meu , pana mor , indiferent in ce mod

Re: Parerea despre membrii - Scarlett Soul - 09 Feb 2011

Layla te iubesc atat de mult , as muri fara tine, dar pacat de defectele tale [ by profa de romana]

Nu, acum serios, chiar imi placi
Si sincer esti una din preferatele mele la RPG. Ador sa scriu cu tine, caci nu trebuie sa ma sinchisesc sa gasesc o poveste, doar scriu la fel cum respir zilnic si ador lucrul acesta.
Desi te cunosc de 8 ani, am impresia ca te stiu de un minut. Adica esti mereu aceasi si totusi alta
Te respect pentru obtimismul si visele tale Tounge

Cryss , esti una dintre prietenele mele cele mai bune si pe site , cat si in viata reala.
Te iubesc pentru persoana ta , pentru felul in care gandesti si pentru felul cum vezi lucrurile in detalii. Pentru ca detaliile fac diferenta. Te iubesc pentru ca pur si simplu esti Tu.
Ador RPG-uirle cu tine pentru ca sunt atat de vii si pline de sentimente.
Daca tu ma cunsoti de 8 ani inseamna ca si eu , asa ca te cunosc destul de bine ca sa pot sa spun exact ceea ce gandesc si sa vorbim deschis despre orice.
Tu esti o poza imensa din amintirile mele , si pentru mine amintirile sunt una dintre cele mai importante lucruri.
Te iubesc. Kiss

Re: Parerea despre membrii - Scarlett Soul - 09 Feb 2011

oW oW oW ..... Nu ne da de gol
Mda. Ce pot spune, multumesc mult, dar stii bine ca si eu te iubesc. E o realtie ca de la mine la tine =)).
Deci ... Thank's for coloring my life !