![]() |
A new hope - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ) +--- Forum: Writers' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-writers-hangout) +--- Thread: A new hope (/t-a-new-hope) |
Re: A new hope - Katya Sokorov - 19 Sep 2010 Capitol nou Deci, fara Luke ? Fara tipul cu nume dragut si care arata bine ? Ma rog, tu stii cum vrei sa faci, mie imi place. Dar pur si simplu imi place mai mult Luke... nu stiu de ce . Oricum, noroc la scvris si baga nextul in seara asta Re: A new hope - Helena Daphne Rose - 19 Sep 2010 Wow...pare a fii un capitol cu o poveste intortocheata si complicata Quote:Mereu sarcastic, mereu pus pe glume. Era o schimbare prea mare.Ah , lumea nu s-a obisnuit sa vada oamenii glumeti si sarcastici cateodata tristi? xD Quote:“-Chiar ai crezut ca vorbesc serios?!” spuse el, stergandu’si teatral lacrimile. L’am privit socata. Nu imi spune ca isi batuse joc de mine?Si mie mi-a adus aminte de Damon Prea tare scena Quote:Era una din acele dupa-amiezi aspre de iarna, cand zapada e stralucitoare, sticloasa si tare ca cristalul. Copacii erau imbracati in promoroaca, iar lumina blanda ce se cernea in rafale lungi mangaia lespezile din piatra ganditoare, presarate la intamplare. Cerul albastru parea limpede ca oglinzile, iar soarele trecea in vazduh, luminos si rece el insusi, aruncand asupra cimitirului inghetat raze ce nu incalzeau nimic.Iubesc descrierile pe care le faci Cate instructiuni acolo Eu nu le-as tine minte Ma rog , daca m-ar interesa , da...whatever. Si eu parca il prefer intr-un fel pe Luke. Anyway , mi-a placut capitolul Next! Re: A new hope - Alice Morris - 19 Sep 2010 in sfarsit next imi place mult capitolul si raman la vechea mea parere despre Luke : e un idiot prea multe informatii intr'adevar a dat batranelul si chiar sunt curioasa cum o sa faca rost de sangele lui Stephan si cum o sa il convinga sa bea abia astept un next si il vreau mai repede Re: A new hope - Helena Daphne Rose - 22 Sep 2010 NEXT , NEXT , NEXT! Al , acum poti posta si tu Re: A new hope - Bell Evans - 23 Sep 2010 lasa, Helena, ca nu e nevoie Re: A new hope - Helena Daphne Rose - 23 Sep 2010 oricum , faza cu "Next" ramane valabila Re: A new hope - Bell Evans - 23 Sep 2010 cum sa nu ramana valabila? se poate asa ceva? Re: A new hope - Katya Sokorov - 25 Sep 2010 Bell. Evans. Rochester. . Cum ramane cu nextul ala ? . Daca nu pui, fac urat ... ma rog, acum ma gandesc cum sa fac urat . Zi-mi ca se indragosteste de Luke, brusc. Te roooog . Daca nu se indragosteste de Luke... te omor ![]() ![]() Re: A new hope - Bell Evans - 25 Sep 2010 nu ma omori, Sophie eu ma uit la Star Wars acum Anni nu stiu cand pun next Re: A new hope - Helena Daphne Rose - 25 Sep 2010 Anakin , huh? Ah da , e pe protv Star Wars si eu am uitat!!! I rather kill myself now. Soph Wrote:Imi place prea mult Luke, si seamana cu un baiat din scoala mea Ma rog, nu foarte tare, nu are moaca de baiat de cls. a 6a, dar seamanaAhaa Deci ca sa-ti placa mai mult de Luke tre' sa semene cu un berbec de-a 6-a. (people , you better skip that part ) Bell , next! |