![]() |
Abonament la biblioteca si abonati - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Biblioteca (https://www.darkmark.ro/f-biblioteca) +--- Thread: Abonament la biblioteca si abonati (/t-abonament-la-biblioteca-si-abonati) |
Re: Abonament la biblioteca si abonati - Gohan Potter - 07 Nov 2010 Nume:Jaoc Slujba:- Interes:Istoria Magiei Cat de de vizitezi biblioteca?:Cam la doua zile. Re: Abonament la biblioteca si abonati - Evelina R. Potter - 11 Nov 2010 Nume si prenume: Evelina Potter Slujba: eleva Interese: pentru a invata tot ce tine de magie Cat de des vizitez biblioteca: de 3- 4 ori pe saptamana Re: Abonament la biblioteca si abonati - Andromeda Bloodworth - 15 Nov 2010 Formular de abonare la biblioteca Nume si prenume intreg : Andromeda Bloodworth Slujba : - Interese : lecturã ușoarã Cat de des vizitati biblioteca? : o datã pe zi Re: Abonament la biblioteca si abonati - Katya Sokorov - 19 Nov 2010 Trecuta de ceva immp, uitasem eu sa spun ~`Sophie Adeline Rose ![]() PS: prea pompoasa semnatura ? Re: Abonament la biblioteca si abonati - Katerina A. Petrova - 20 Nov 2010 Nume si prenume intreg : Katerina Ann. Petrova Slujba : Nu am, inca. Interese : Sa dau iama printre cartiile interesante, care sunt anti-Potter Cat de des vizitati biblioteca? : Cand nu imi este somn. Re: Abonament la biblioteca si abonati - Violet Wilson - 21 Nov 2010 Nume: Meredith Granger Slujba: - Interese: lectura Cat de des vizitati biblioteca? : de 2-3 pe zi Re: Abonament la biblioteca si abonati - Crysella Blythe - 27 Nov 2010 Formular de abonare la biblioteca Nume ºi prenume intreg: Crysella Blythe Slujba: nu am una încã Interese: 1. studiu: cãrþile despre/de Îngrijirea Creaturilor Magice, Aritmanþie ºi Previziuni Despre Viitor; 2. plãcere: Literatura Magicã, Literatura Nonilor/Încuiatã referitoare la magie Cat de des vizitaþi biblioteca?: o vizitez în interes ºcolar, de fiecare datã când am o temã mai grea, dar o vizitez ºi de plãcere, pentru a aprofunda materiile mele preferate, a citi literaturã scrisã de magicieni sau referitoare la magie sau pentru a mã întâlni cu prietenii mei ºi a ne distra cãutând cele mai ciudate cãrþi cu cele mai puþin practice vrãji Vã mulþumesc, doamnã Pince, cã mi-aþi citit formularul ºi sper din suflet sã mi-l aprobaþi. Re: Abonament la biblioteca si abonati - Amelia Rodriguez - 28 Nov 2010 Formular de abonare la biblioteca Nume ºi prenume intreg: Amelia Rodriguez Slujba: - Interese: pentru studiu si pentru propria mea placere. Cat de des vizitati biblioteca: De cate ori simt nevoia sa citesc ceva interesant sau de cate ori am o tema de facut. Re: Abonament la biblioteca si abonati - Hurio Ricarde Monontoia - 09 Dec 2010 Formular de abonare la bi[b]blioteca[/b]: Nume si prenume intreg : Hurio Ricarde Monontoia Slujba : niciuna (deocamdata sunt eleva) Interese :sa stiu tainele magiei negre, a celei obisnuite si ce fel de potiuni Cat de des vizitati biblioteca? : cand am nevoie sa stiu ceva pt o tema Formular de abonament la biblioteca - Adara Amelia Lisa - 09 Dec 2010 Formular de abonament la biblioteca : Nume si prenume: Adara Amelia Lisa Slujba: niciuna Interese: sa aflu mai multe ca sa devin mare vrajitoare Cat de des vizitez biblioteca: cand am nevoie de cunostinte noi |