![]() |
Personajul preferat - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard) +--- Thread: Personajul preferat (/t-personajul-preferat) |
Re: Personajul preferat - Hermione Anne Granger - 12 Apr 2008 L-as fi pus pe Ron pe primul loc daca nu ar fi fost Tonks si Luna ca personaje feminine . Totusi,cred ca Tonks a coborat pe 3, si Ron trece pe 1. Adynaaa:-W Ron e preferatul meeeu:> Rawrrr Glumesc dar stii ca sunt foarte posesiva cu Ron (iarta-mi imaginatia care cere palme). In sfarsit cineva care isi da seama cat de tare poate sa fie Ron Re: Personajul preferat - Ioana Weasley - 24 Apr 2008 mie imi place Ron Weasley la nebunie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() apoi..sh Fred sh George sunt simpatici ![]() Re: Personajul preferat - Luna Lovegood - 11 May 2008 Personajul preferat .... Masculin: Hmm .... crek Draco Malfoy Feminin: Luna Lovegood Nu au nici o legatura unul cu altul in carti, insa amandoi sunt blonzi ... Cred k de;aia ii plac pe ambii ... Re: Personajul preferat - Ada McNair - 11 Jun 2008 ROOOOON!!! se mai pune problema?? il iubesc. il ador ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sh actoru nu numa personajui ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Personajul preferat - Anda Black - 10 Jul 2008 Mie cel mai mult imi place Luna. Nu ii pasa ce zic ceilalti despre ea, apreciaza adevarata prietenie si e in stare sa rise totul pentru ea. Chiar daca nu e un personaj principal e preferata mea ![]() Re: Personajul preferat - Angela Slytherin - 22 Jul 2008 Mie imi place Plesneala mai ales in volumul 7 este un personaj complex si greu de descifrat, dar imi mai place si Draco Malfoy chiar daca este un personaj cam infumurat in unele cazuri. ![]() Re: Personajul preferat - Ada McNair - 22 Jul 2008 aa.. dar akma imi mai plac Fred si George ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Personajul preferat - Briana Brighton - 11 Sep 2008 Personajul meu preferat e Hermione pentru ca este inteligenta, prevazatoare, curajoasa si corecta. Poate la fel de mult ca si Hermione imi place Luna Lovegood, o fata speciala, sincera si curajoasa. Si Dumbledore imi place foarte mult pentru ca este bun, inteligent si curajos. E cam greu sa imi aleg doar un personaj preferat deoarece e greu sa o compar pe Hermione cu Sirius sau Lupin de exemplu. Dintre elevi preferatele mele ar fi: Hermione si Luna Dintre profesori: Dumbledore si Hagrid Dintre adulti: Lupin si Sirius. Re: Personajul preferat - Shayera Holl - 12 Sep 2008 Pai,personaj sau personaje,toate imi plac. Totusi,imi place Tonks,si Cedric e super dragutz,sa nu mai vb de Dreco,Harry super ![]() ![]() ![]() ![]() Nici nu imi vine sa cred. Pai,mai un pers femini cred ca imi place,normal ca imi place Cho,e super ![]() Re: Personajul preferat - Iseult Cromwell - 12 Sep 2008 Pai, dintre personajele feminine: 1.Ginny Weasley-draguta, sensibila, puternica 2.Hermione Granger-inteligenta, cu picioarele pe pamant,ambitioasa 3.Cho Chang-frumoasa, finuta, putin prea sensibila ![]() 4.Luna Lovegood-unica, puternica, o adevarata Soimarita 5.Bellatrix Lestrange-imi place de ea, nu stiu de ce, poate din cauza dragostei ei pentru Voldemort Dintre personajele masculine: 1. Tom Riddle/Voldemort-pur si simplu, irezistibil, chipes, inteligent, puternic... 2.Sirius Black-chipes, curajos, caracterul lui rebel 3. Remus Lupin-este special, si nu din cauza ca este Varcolac, este calm, inteligent, realist 4.Fred & George-mai nebunatici, mereu cu gandul la farse 5. Oliver Wood- un bun portar, loial casei sale. |