![]() |
In this moment - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard) +--- Thread: In this moment (/t-in-this-moment) |
Re: In this moment - Charlizze Di Rino - 21 Aug 2008 Band: milkshake de ciocolata Mancand: bomboane de ciocolata Purtand: fusita scurta verde si maiou verde Auzind: reclama aia de la orange Vazand: semantura Kennyei Simtind: n/a Urand: n/a Iubind: ciocolata Re: In this moment - Raizen Isildur - 21 Aug 2008 Band: Fanta Mancand: Ciocolata Purtand: Tricou verde si pantaloni gri Auzind: Chris Brown - Forever Vazand: Ce scriu Simtind: Ca vreau sa citesc Urand: Unii Ratati Iubind: Pe Mine Re: In this moment - Charlizze Di Rino - 21 Aug 2008 Band: n/a Mancand: fulgi de porumb fortza Purtand: aceeasi fustita, dar maoiu albastru(pe ala verde am reusit sa cvars ketchup) Auzind: Within Temptation-Memories Vazand: unghiile mele Simtind: ca mi-e cald Urand: caldura Iubind: LOTR, in sfarsit, dupa 3 zile am terminat volumul 2 Re: In this moment - Raizen Isildur - 21 Aug 2008 Band: Fanta Mancand: nothing Purtand: acealeasi haine ca mai devreme Auzind: Un Buzz [ va primii ignore ![]() Vazand: Papagalii cum se fataie pe tastatura Simtind: ca mi-e cald Urand: Mizeria de pe birou Iubind: Cartile PS: Volumul trei e si mai bestial. Pana acu cea mai bestiala carte pe care am citit-o Re: In this moment - Ginny Malfoy - 21 Aug 2008 Band: Cola.. dar as vrea Fanta Mancand: am mancat doua ditamai sandivisuri mai devreme =P~ Purtand: bluza aia cu fluturi si fusta mini neagra. Auzind: ca apas pe butoanele tastaturii Vazand: Titlul "In this moment" Simtind: mai vreau un sandvis Urand: faptul ca Raizen si Char imi fac pofta cu milkshake'ul si ciocolata lor Iubind: pe frati'miu Smiley si pe varu'miu.. Raizen si alalalt var.. Waydreamer si celelalte mii de surori ale mele, de pe forumul asta + sora mea din realitate saraca mama.. 2087 copii.. Re: In this moment - Charlizze Di Rino - 21 Aug 2008 Band: n/a Mancand: prajituraaa Purtand: aceleasi haine pe care le purtam cand am facut ultimul post(surprinzator, la cat de neindemantica sunt, ca n-am varsat nimic pe mine -ana acum) Auzind: pe frate-meu cum umbla in sertarele mele9tre sa-l dau afara de acolo) Vazand: tastatura Simtind: ca o iubesc pe mama ca mi-a luat prajituri cu ciocolata Urand: n/a Iubind: pe mama Re: In this moment - Samantha Ravenclaw - 09 Sep 2008 Band: apa plata borsec Mancand: bomobane kinder schoko-bons Purtand: inca pijamalutele (mi-a fost prea lene sa ma schimb) Auzind: Emilie Autumn- Marry me Vazand: "Poster une réponse" Simtind: ca vreau sa treaca mai repede 20 de minute sa ies cu fetele pe faleza... Urand: ca trece timpu asa incet Iubind: dunno. p mine? prietenle mele si uhh...orice mai iubesc eu acum... Re: In this moment - Anna McNair - 15 Sep 2008 Band: ceai de fructe de padure Mancand: nimic Purtand: haine cat mai multe Auzind: cum ploua Vazand:ca mi-a raspuns careva pe mess si ma pregateam sa dau din bara Simtind: friiig total.. ![]() Urand: sa treaca timpul foarte repede ![]() Iubind: pe radu ![]() Re: In this moment - Sinar Kerrigan - 15 Sep 2008 Band: Pepsi Max Mancand: Twix,popcorn,Lay's. Purtand: Blugi si un hanorac Auzind: Comentatorii de la wrestling Vazand: Wrestling pe net Simtind: mandru ca sunt fan Rey Mysterio Urand: O gramada,fac abuz de topic dak scriu Iubind: Nimeni si nimik -.-' |