Darkmark RPG Forum
Exams - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Despartiri.. (https://www.darkmark.ro/f-despartiri)
+--- Thread: Exams (/t-exams)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: Exams - Alice Morris - 22 Jun 2011

Sigur luati cu totii note mare >Happywide< Parca am emotii si eu pentru vineri, pentru toti prietenii mei care au terminat a 8a Wink)

RE: Exams - Anaella L. Hathway - 23 Jun 2011

Va tin pumnii la toti Wink Sa luati note mari Wink

RE: Exams - Jennifer L. Campbell - 24 Jun 2011

hei feteleee >Happywide< ce ati facut la examenee ?:>
k la mine a fost praf... am cazut la o comisie exigenta la romana si am luat 7,10 ..care eu nu sunt de 7 la romanaa..AngryAngry:-j mereu am avut numai 9 si 10...in fine contestatie nu vreau sa fac ca de multe ori iti scade si dupa imi strica si mai rau media de admitere..dupa ce ca am stricat`o deja.. si la mate am luat 6,90 :> la mate sant fericitaa ca stiu ca de atat sunt.. dar la romanaa mor de nervi Angry
Sper ca voi ati luat note mai bunee >Happywide< LoveLove

RE: Exams - Ramona Neardow - 24 Jun 2011

La romana am luat 7,85 si am depus contestatie, defapt aproape ca m-a obligat doamna diriginta sa o depun. La matematica am luat 8,75. Si da, nu sunt multumita, astept sa vad cat iau Luni, la romana.

RE: Exams - Evelyn Steel - 24 Jun 2011

Ha .. ce am facut!?:-j.Jalnic.Adica ma rog nu chiar.La mate am luat 7,55 si la romana am luat 7,40.Si media de admitere e 8,20.Adica da e ok pentru Babes la uman unde vreau eu sa intru .. dar nu stiu cred ca meritam mai mult la romana.Cel putin un 8.In fine nu vreau sa depun contestatie sa ma intorc cu nota si mai mica .. asta e.Eu una sunt multumita .. sa zicem FinnaThinking.

RE: Exams - Isabella River - 24 Jun 2011

Mai intai sa imi cer scuze pentru absenta mea indelungata. Mi s-a stricat PC-ul acum doua zile si acum am intrat de pe telefon. Chiar in momentul asta un prieten bun ( Oops =))))))))))) ) imi reinstaleaza windowsul.

Cat despre examene.. Am luat 9.45 la romana si 6.80 la mate. Si eu si parintii mei suntem multumiti, ca la mate oricum ma asteptam la mai putin de 7. :- ??
Media de admitere 8.76, deci intru fara probleme la liceul si profilul la care sper.

Diseara vorbim noi mai calumea, cand o sa am PC-ul pregatit. Va pup! Kiss

RE: Exams - Jennifer L. Campbell - 24 Jun 2011

Am facut`o si p`asta X_X am depus contestatie la romanaa X_X sper sa nu imi scada..oricum nu are ce sa imi scada..fiindca deja noua ni le`au corectat la sange.. deci sper sa iau o nota mai mare Love mai ales ca nu sunt de 7... Smile
Si noi te pupam, Isa ! Kiss

RE: Exams - Anaella L. Hathway - 24 Jun 2011

Bravo voua cei cu note mari. Si va tin pumnii la cei care fac contestatie. Sa va mareasca mult nota !!!! Kiss

RE: Exams - Valentino Gaunt - 25 Jun 2011

Chiar asa greu au facut la examene nu se mai copiaza nimic? cand am dat eu acum vreo 6 ani am luat cu totii peste 9,60

RE: Exams - Isabella River - 25 Jun 2011

@Valentino..
Nu se mai copiaza ca inainte. Abia daca mai poti intoarce capul (mna, depinde acum, ca la examenul de mate eu am avut-o ca supraveghetoare pe diriga mea, deci igi imaginezi cat de chill am fost Finna).
Dar profii se tem sa nu fie prinsi. Unul sta in fata, unul in spate, usile la clase larg deschise, pe coridor alti doi profi care patruleaza pe acolo, plus directoarea care se plimba prin toata scoala.
Eu ma bucur ca notele mele au fost pe real, si daca la mate a fost mai mica, la romana sunt chiar mandra cu 9.45. Cool

@Cei care au depus contestati..
Fiti atenti ca daca nu aveti ARGUMENTE SOLIDE, astia nu numai ca nu rezolva nimic cu notele, dar va mai si articuleaza la note cu cateva sutimi in minus. E aiurea cand nu iti vezi lucrarea in fara, sa vezi ce ai gresit etc.

Eu tot n-am PC. O______O
Tot de pe telefon am intrat. Cand sa-mi instaleze tipul ala windowsul, pac - eroare. Pana mea. Si tot asa de vreo 4 ori. Si tipul e bun, are magazin OTI de calculatoare, deci stie ce face. Ma rog, mi-a luat unitatea centrala sa vada ce are si sa schimbe piesa problema. Azi ar trebui sa aflu care-i baiul. Thinking Mersi, Doamne, ca ne e prieten de familie ca altfel muream. O___O =))))))))))))
Whatever, mai intru eu de pe telefon cand pot. >Happywide<

Love you all. Love