Darkmark RPG Forum
#Fortitude - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ)
+--- Forum: Artists' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-artists-hangout)
+--- Thread: #Fortitude (/t-fortitude)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: #Fortitude - Isabella River - 28 Jun 2012

• Roseeey. >Happywide<
    Multumesc. >Happywide<

RE: #Fortitude - Isabella River - 16 Jul 2012

• Ok, Raiz, am incercat ceva, dar mai am inca vreo doua idei - ca mai am doua imagini de la tine si ma gandesc sa fac ceva si cu ele. Thinking
    Pentru inceput, asta e ceea ce am facut:

[Image: 10M2p.png]

Am si varianta fara text, PSD, pana mea, desi am senzatia ca n-o sa-ti placa bulina aia neagra. Finna But we'll see.

Ceilalti.. well, stiu ca mai sunt comenzi pe aici si nu le-am efectuat, dar cred ca ma las de asa ceva - o sa fac doar atunci cand imi vine cheful / inspiratia si daca cineva vrea sa-mi dea o comanda, o poate face oricand, cu conditia sa nu se grabeasca sa primeasca setul, ci pur si simplu, sa vada ce pot sa fac / sa-mi dea de lucru. HappywideHappywideHappywide

RE: #Fortitude - Calliope A. Dubois - 16 Jul 2012

E genialHeart

RE: #Fortitude - Rosalie Vivienne Alden - 17 Jul 2012

Ce-mi place cum a iesit. Love Felicitari, Iss! >Happywide<

RE: #Fortitude - Isabella River - 17 Jul 2012

• Multumesc. >Happywide< Mi-a spus ca pata aia neagra nu-i place. Finna) Eram sigura. O sa vad maine cum mai fac sa scap de ea. Thinking

Anyway, I was bored, on FaceBook and found a beautiful picture of Emma. So..

[Image: NzW8R.png]

^Stiu, am blurat, ca sa se vada textul. -___-"
    Background'ul nu este facut de mine, doar l-am modificat putin, pentru ca mi-a placut foarte mult si am vrut sa il folosesc.

[Image: DOnnO.png]

Ma gandeam chiar sa il port - lol, prima data cand port ceva facut de mine. :| But I hope my dear Lexie won't get mad at me. :-s X_X Don't kill me, I'm fluffy. X_X :3

RE: #Fortitude - Lexie Stryder - 17 Jul 2012

Setul este superb in special textul, e de efect acolo 8->
Ai fii putut sa mai umbli putin pe la culori daca ma intrebi pe mine, insa e bine si asa >Happywide<

Oh, and I'm not mad ^_^. E putin ciudat sa fim amandoua cu aceeasi fata (Ivy m-a confundat cu tine Finna), dar nu pot fii suparata pe tine daca tu te-ai gandit acolo si la mine si ai scris "I hope Lexie won't get mad at me". I feel appreciated Finna
I don't kill you, I love you too much Love

RE: #Fortitude - Rosalie Vivienne Alden - 17 Jul 2012

Setul tau este superb! Love Avansezi enorm, Iss. Happywide

RE: #Fortitude - Calliope A. Dubois - 17 Jul 2012

Genial setul pentru tine, IsaHeart33

RE: #Fortitude - Matt I. River - 17 Jul 2012

Draguta semnatura ! Heart Si nu e prima data cand porti ceva facut de tine, mai. ;; )

RE: #Fortitude - Isabella River - 17 Jul 2012

• @Lexie. Heart
    Aww. :3 Scuze, chiar imi placea setul si mno. Finna >Happywide< Oricum eu raman la Nina, stii asta. :3
    Da, stiu ca fata Emmei e diferita fata de fundal, cand vine vorba de culori, insa imaginea era alb-negru, de asta. X_X Si nu voiam sa fac sigul alb-negru. Thinking :3 Mersi. >Happywide<

Si multumesc tuturor pentru pareri. >Happywide< Love

@Matt. Kiss
    Ba da. Thinking Cand am mai purtat ceva facut de mine ? :3