![]() |
and everything inside screams for second life... - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ) +--- Forum: Artists' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-artists-hangout) +--- Thread: and everything inside screams for second life... (/t-and-everything-inside-screams-for-second-life) |
RE: and everything inside screams for second life... - Ivy Thibault - 08 Jun 2012 E genial, superb, mega tare ![]() Nu e nevoie să schimbi nimic, e minunat ![]() Mersi ^^ RE: and everything inside screams for second life... - Iris Deonne Parker - 08 Jun 2012 @julieta: ma bucur ca-ti place ![]() @ivy: awww. deci, sincer ma bucur ca-ti place!!! aveam o vaga impresie ca nu o sa-ti placa, si acuma observi si tu de ce am intarziat si am asteptat sa ajung la acest pc ![]() ISABELLA
![]() sper ca asta sa-ti placa ![]() ![]() RE: and everything inside screams for second life... - Lexie Stryder - 08 Jun 2012 Ok, scuze ca am lipsit de pe aici x_X Toate seturile sunt suberbe, de la cel pentru Hayl pana la cel al Isabellei ![]() La cel pentru Cally imi place mult cum ai facut contrastul de rosu-verde dintre model (buzele) si fundal. Cu toate astea, mi se pare cam gol ![]() Asa, cel pentru Ivy e pur si simplu genial ![]() ![]() Asa, cel pentru Isa e foarte dragut, insa e putin cam gol ![]() ![]() ![]() Felicitari! > ![]() RE: and everything inside screams for second life... - Victor A. Olivier - 08 Jun 2012 GOOOOD, setul lui Ivy este pur si simplu PERFECT ![]() N-am nimic ce sa reprosez, chiar ai facut o treaba buna, si a merit sa astepte atata > ![]() Iar setul pentru Isa e foarte tare, si nu mi se pare ca e gol, ba chiar ti-a iesit bine ![]() Te descurci foarte bine, continua tot asa > ![]() PS: sper ca nu sunt prea insistenta, insa mai devreme nu mi-ai raspuns. Ma refeream la acele setari de la Clean (Si ce mai e acolo, Edges, Thresold) si de la ala de langa Clean, ca nu mai tin minte cum se numeste ![]() RE: and everything inside screams for second life... - Rosalie Vivienne Alden - 09 Jun 2012 Ce frumoasa e semnatura. ![]() RE: and everything inside screams for second life... - Iris Deonne Parker - 09 Jun 2012 EMA
![]() idem, scuze scuze de intarziere. nu am prea putut face ceva cu pozele pe care mi le-ai dat si am zis ca aleg eu asa... rapido una ![]() @lexie: multumesc frumos lexie > ![]() @india: multumesc si tie, india! ma bucur ca treceti pe aicia ![]() ![]() @rosalie: multumesc frumos ![]() ![]() ![]() ![]() * REQUEST SHOP OPEN
![]() va astept la cereri ![]() RE: and everything inside screams for second life... - Julieta D. Thibault - 09 Jun 2012 G E N I A L ![]() ![]() ![]() RE: and everything inside screams for second life... - Lexie Stryder - 09 Jun 2012 Superb setul pentru Ema ![]() RE: and everything inside screams for second life... - Hayley M. Alden - 09 Jun 2012 Uuu, îmi place setul meu ![]() ![]() RE: and everything inside screams for second life... - Iris Deonne Parker - 09 Jun 2012 NEW
![]() |