Darkmark RPG Forum
and everything inside screams for second life... - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ)
+--- Forum: Artists' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-artists-hangout)
+--- Thread: and everything inside screams for second life... (/t-and-everything-inside-screams-for-second-life)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

RE: and everything inside screams for second life... - Ivy Thibault - 08 Jun 2012

E genial, superb, mega tare Love
Nu e nevoie să schimbi nimic, e minunat Love
Mersi ^^

RE: and everything inside screams for second life... - Iris Deonne Parker - 08 Jun 2012

@julieta: ma bucur ca-ti placeHeart

@ivy: awww. deci, sincer ma bucur ca-ti place!!! aveam o vaga impresie ca nu o sa-ti placa, si acuma observi si tu de ce am intarziat si am asteptat sa ajung la acest pcHeart

ISABELLA
[Image: RNzNg.png]
sper ca asta sa-ti placaFinnaHeart

RE: and everything inside screams for second life... - Lexie Stryder - 08 Jun 2012

Ok, scuze ca am lipsit de pe aici x_X

Toate seturile sunt suberbe, de la cel pentru Hayl pana la cel al Isabellei Love
La cel pentru Cally imi place mult cum ai facut contrastul de rosu-verde dintre model (buzele) si fundal. Cu toate astea, mi se pare cam gol Thinking cred ca imi da impresia asta pentru ca e fara text, insa asa a cerut ea deci aici nu ai tu nicio vina :-j

Asa, cel pentru Ivy e pur si simplu genial Love Cel mai bun set. Ai incadrat-o pe Scarlett perfect in semnatura si imi plac mult culorile si fundalul. Nu am nimic de comentat Blush

Asa, cel pentru Isa e foarte dragut, insa e putin cam gol Thinking poate ca ar mai fi mers ceva imagini sau chiar texturi pe fundal Thinking anyway, e cel mai bun dintre cele pentru Isa >Happywide<

Felicitari! >Happywide<

RE: and everything inside screams for second life... - Victor A. Olivier - 08 Jun 2012

GOOOOD, setul lui Ivy este pur si simplu PERFECT Heart
N-am nimic ce sa reprosez, chiar ai facut o treaba buna, si a merit sa astepte atata >Happywide<

Iar setul pentru Isa e foarte tare, si nu mi se pare ca e gol, ba chiar ti-a iesit bine Thinking

Te descurci foarte bine, continua tot asa >Happywide<

PS: sper ca nu sunt prea insistenta, insa mai devreme nu mi-ai raspuns. Ma refeream la acele setari de la Clean (Si ce mai e acolo, Edges, Thresold) si de la ala de langa Clean, ca nu mai tin minte cum se numeste Thinking

RE: and everything inside screams for second life... - Rosalie Vivienne Alden - 09 Jun 2012

Ce frumoasa e semnatura. Love

RE: and everything inside screams for second life... - Iris Deonne Parker - 09 Jun 2012

EMA
[Image: IqI33.png]
idem, scuze scuze de intarziere. nu am prea putut face ceva cu pozele pe care mi le-ai dat si am zis ca aleg eu asa... rapido unaFinna. deci sa stii ca pot sa-l refac!!! daca no te gusta, doar imi zici si eventual imi dai poze HQ

@lexie: multumesc frumos lexie >Happywide<! promit ca am sa avansez, probabil acest lucru se va accentua de la sine:3

@india: multumesc si tie, india! ma bucur ca treceti pe aicia Heart! so glad:3 // legat de topaz, api... butonez pe acolo, ma joc si-mi iese ce ieseFinna... nu stiu, fiecare cu gusturile sale.

@rosalie: multumesc frumosHeart ma bucur ca iti place SmileHeart>Happywide<

* REQUEST SHOP OPENHeart
va astept la cereriHeart

RE: and everything inside screams for second life... - Julieta D. Thibault - 09 Jun 2012

G E N I A L LoveLoveLove

RE: and everything inside screams for second life... - Lexie Stryder - 09 Jun 2012

Superb setul pentru Ema Love

RE: and everything inside screams for second life... - Hayley M. Alden - 09 Jun 2012

Uuu, îmi place setul meu Love, precum și cel al lui Ivy, dar mai ales cel al Emei Love. Cred că o să îmi port ceva mai târziu setul,pentru că acum îl am pe cel de la Calliope.

RE: and everything inside screams for second life... - Iris Deonne Parker - 09 Jun 2012

NEW
[Image: Qts2t.png]