Darkmark RPG Forum
Going Under - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ)
+--- Forum: Writers' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-writers-hangout)
+--- Thread: Going Under (/t-going-under)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

Re: Going Under - Bell Evans - 18 May 2010

Azi e marti

deci vrem next'ul

Re: Going Under - Alice Morris - 18 May 2010

Bell, mai lasa fata sa respire
Glumesc, si eu astept cu nerabdare nextul

Re: Going Under - Anaella L. Hathway - 18 May 2010

Hei vreau nextul Ca de nuuuuuu........ vin la tine si te bat....nu prea stiu cum dar......
OFF:Rose [img]../users/2212/45/60/95/smiles/334449.gif[/img] tu stii ce mi-ai facut m-ai molipsit de seriale coreene si de Corea!!!!!!!! M-am uitat azi la unu la Giuvaierul palatului si mi-a placut mersi ca mi-ai zis. S-a mai adaugat o obsedata pe forum!!! [img]../users/2212/45/60/95/smiles/183154.gif[/img]Sus Corea! [img]../users/2212/45/60/95/smiles/183154.gif[/img]

Re: Going Under - Desiree Rose Goth - 18 May 2010

Am pus nextul la ficul horror .....

.....si deci nu ma simt vinovata......

......deocamdata......

Re: Going Under - Desiree Rose Goth - 21 May 2010

Chapter 6-I don’t want your love

[Image: 7721d2152693aa2efb5cd75.jpg]

The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart.

Mi-am inconjurat si mai tare bratele in jurul meu,incercand sa ignor frigul iernatic al noptii.Fulgi argintii isi pierdeau urma in troiene de zapada rascolite de pasi.
Flacari scanteietoare schitau umbre jucause prin foisor.M-am apropiat si mai tare de caldura ce radia din foc,urmarind amuzata scena din fata mea.Ceva absolut obisnuit iarna,un joc pe care l-au incercat generatii intregi de copii,care nu s-au plictisit de farmecul lui…
Cosmin incerca sa-l ingroape pe Dan sub un munte de zapada.Cel din urma nu se dadea usor batut si incerca sa-I puna piedica prietenului lui.Era o strategie foarte simpla si puteai sa-ti dai seama inainte de intentia adversarului.Cel putin asta am observat eu dupa multele botezuri date si primite.Asta inainte de perioada in care fusesem doar o umbra a sufletului meu,perioada in care nu am putut iubi si nu am fost iubita…
O voce cunoscuta mi-a intrerupt melancolia gandurilor mele:
“-Asta nu e corect”,rase Cosmin.”Ne botezam unul pe altul de vreo 10 minute.”
“-E remiza”,spuse Dan ranjind.”Vom continua mai tarziu,acum trebuie sa mergem sa vedem ce e cu gratarul.”
Cosmin i-a dat un pumn prietenesc in umar si s-a grabit sa intre in foisor.Eu,insa,nu aveam ochi decat pentru o singura persoana.
“-Dan,ai zapada pe spate”,i-am spus eu dulce in timp ce se apropia de mine.”Vrei sa te ajut?”
“-Sigur,Aasia,multumesc mult”,zise Dan zambind.
Ah,cat imi placea zambetul acela.Ii lumina toata fata,si ochii aceia de un verde inchis,care imi aminteau de mireasma proaspata a ierbii vara.
Cristale fragile de zapada i-au ramas agatate in par.Le-am dat jos cu parere de rau,gandindu-ma la asemanarea lor cu niste fluturi argintii gingasi.Apoi am inceput sa-I scutur neaua pufoasa de pe spate.
“-Am terminat”,am anuntat eu entuziasmata.
“-Mersi inca o data”,spuse el,imbratisandu-ma prieteneste.Nu-mi placea felul in care isi punea bratele in jurul taliei mele;de parca avea grija sa nu arate mai multe.
M-am imbufnat din nou in timp ce imi intorcea spatele.”Va trebui sa fac eforturi mai mari data urmatoare”,mi-am zis eu in gand.
Atunci am vazut ca o persoana nu era tocmai multumita de gestul meu.
Cosmin imi arunca o privire dezaprobatoare si spuse in soapta:
“-Daca as fi fost in locul lui ,nu m-as fi comportat asa cu tine.Dan e ingrozitor de norocos,dar refuza tot.”
“-Tu ce mai vrei acum?”am oftat eu furioasa.
“-Pai…tocmai am observat felul in care te uiti la el.De parca vrei sa te sarute sau ceva de genul acesta.”
Am tresarit agitata.De ce Cosmin observa mereu totul?
Daca el isi da seama de intentiile mele…atunci de ce Dan se preface ca nu vede?
“-Si ce daca il privesc asa?”i-am zis eu brutal.”Ai tu vreun amestec in asta sau ce?Cosmin….nu formam un triunghi amoros aici.Poate doar in visele tale.”
“-Visele mele devin mereu realitate”,sopti el ironic.”Si oricum…ai dreptate…nu formam un triunghi amoros .Asta fiindca suntem doar noi doi,fara Dan,fara nimic.”
Cuvintele acestea ma infuriara mai mult decat orice in seara aceea.Cum putea Cosmin sa sugereze asa ceva?Si de ce devenise atat de insistent dintr-o data,de parca era sigur ca vom forma un cuplu in curand?
Nu-mi prea pasa daca glumise sau nu,cuvintele au fost deja rostite gresit.
Daca Cosmin chiar asta vroia…
L-am impins cu toate puterile mele in zapada.Baiatul a fost prea surprins ca sa mai riposteze si cazu repede pe pamantul acoperit de nea.Am chicotit entuziasmata si i-am mai presarat cativa pumni de zapada pe fata,doar ca sa maresc efectul.Strategia mea preferata.
Auzeam urale salbatice in spatele meu.Probabil ca erau Stefan si Andrei;oricum,nu m-am mai uitat.
M-am apropiat de fata lui Cosmin si i-am soptit:
“-Asta,ca sa nu te mai pui cu mine.Ever.”
Nu ii puteam vedea expresia in intuneric,insa puneam pariu ca era manioasa.Insa urmatoarele cuvinte,spuse pe un ton amuzat,mi-au dat planul peste cap:
“-Niciodata nu o sa se termine,draguta.”
Si apoi mana lui mi-a prins piciorul drept,obligandu-ma sa ma rastorn in patura pufoasa de nea,chiar langa el.Am avut un contact dureros cu pamantul si am simtit zapada pufoasa sub obraji.
Primul instinct a fost sa ma ridic imediat,inainte sa primesc un botez.Insa niste brate puternice mi-au oprit planurile si m-am trezit din nou intinsa pe jos.
Ochii lui maronii deschisi erau chiar deasupra mea,cautandu-mi fata.Eu doar il priveam cu ochi mari,asteptand sa ma ingroape in zapada.
Puteam sa-I vad fiecare licarire a ochilor,fiecare suvita ce tremura la adierea vantului.
Insa valul de omat nu veni.In schimb,buzele lui se apropiara lacome de fata mea.
Eram doar doua suflete ce pluteam impreuna,doua trupuri a caror inima batea simultan…
”Cosmarul,cosmarul”,mi-am amintit eu ingrozita.Trebuia sa opresc asta imediat,inainte sa se ajuna mai departe de atat.Insa ma miscam atat de greu,iar senzatia data de caldura corpului lui era minunata…
Nu.Nu o sa trec mai departe de atat.In fond,deja iubeam pe cineva,de ce sa caut alta iubire ratacitoare…?
L-am dat cu toata forta de pe mine si m-am ridicat incet.Simteam o durere acuta in gat,dar aveam sa ma ingrijorez de asta mai tarziu.Eram prea ocupata acum cu cineva.
Un pumn de zapada mi s-a izbit de pielea gatului,lasandu-ma fara suflare timp de cateva secunde.
“-Acum m-am razbunat cat de cat pe tine”,ranji Cosmin.”O sa te ingrop mai tarziu,acum trebuie sa fac o pauza.”
“-Cat de idiot esti”,am bombanit eu in timp ce ma adaposteam la caldura familiara a foisorului.
Nu-mi faceam griji deloc pentru raceala ce o voi simti in curand.De fapt,mai mult ma gandeam la apropierea lui Cosmin si la tupeul lui.Oare de cand a capatat atata curaj?
Si oare Dan ce parere avea de asta?Eram foarte sigura ca vazuse tot ce s-a intamplat intre noi.
Cineva s-a izbit puternic de mine si am simtit cum o mana mi-a atins fundul.
“-Esti atat de patetic”,i-am spus eu furioasa lui Cosmin.”Si ai facut intentionat asta.”
Ochii caprui si stralucitori ai baiatului s-au uitat interesati la mine.
Cosmin facu o mica pauza si imi zise:
“-Mda…am incercat intentionat sa ajung la gratar ca sa iau un carnacior.”
L-am privit enervate in timp ce el chicotea,stapanit de hohote de ras.Chiar nu putea sa fie si el serios,macar o data in viata?

Re: Going Under - Bella Emily Rose - 21 May 2010

Desiree
E superb
Te ador
Sper sa scrii nextul repede

Re: Going Under - Sophia Mason - 21 May 2010

e foarte tare
imi place mai mult de Cosmin decat de Dan
sper ca va ramane cu el

Re: Going Under - Alice Morris - 21 May 2010

sooper tare Desiree
sper sa continui cat mai curand
o intrebare am sie eu:
cati ani are personajul tau?

Re: Going Under - Desiree Rose Goth - 21 May 2010

Cam 14 ani
Dar nu ai mai pus o data intrebarea asta?

Re: Going Under - Alice Morris - 21 May 2010

probabil dar eram la mate-optional in laboratorul de informatica atunci cand am citit si eram destul de distrata(avand in vedere ca ascultam muzica in acelasi timp) si nu mai tineam minte