![]() |
I'm leaving ... - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Despartiri.. (https://www.darkmark.ro/f-despartiri) +--- Thread: I'm leaving ... (/t-i-m-leaving) |
Re: I'm leaving ... - Alice Swan - 24 Oct 2010 Desiree acel mesaj a fost strict adresat Bellei si nu astep acum comentarii sau critici deoarece nu ne alfam in sectiunea de creatie.Ce i-am spus ei a venit direct din suflet si nu ceva plastic la care cineva sa ma comenteze.Sper ca nu te-ai suparat ca ti-am spus,insa nu mi-a placut deloc comentariul tau. Re: I'm leaving ... - Ashlyn Meester - 24 Oct 2010 Quote:Kasumi, stii ce-ti fac tie cadou?=)))))))))))))))))))) prea dur ! =))))))))) Re: I'm leaving ... - Helena Daphne Rose - 24 Oct 2010 Get back to DM ori ma supar rau pe tine. Si Dess, n-am nevoie de bautura sau tigari. =]] Re: I'm leaving ... - Desiree Rose Goth - 24 Oct 2010 Alice Swan Wrote:Desiree acel mesaj a fost strict adresat Bellei si nu astep acum comentarii sau critici deoarece nu ne alfam in sectiunea de creatie.Ce i-am spus ei a venit direct din suflet si nu ceva plastic la care cineva sa ma comenteze.Sper ca nu te-ai suparat ca ti-am spus,insa nu mi-a placut deloc comentariul tau. Atunci trebuia sa-i dai mesaj privat Bellei. Trebuie sa ii spunem sa ramana.Are ea niste convingeri stupide despre un rahat ce nu ar trebui bagat in seama Sincer, nu se rezolva cu plecatul asta.Cine v-a bagat in cap faza ca daca pleci de pe forum se rezolva si gata? A, nu ti-a placut comentariul meu?Cum ti-am sugerat, go and PM Bella/ vorbeste pe mess cu ea/ eventual barfeste-ma. Edit: Nu m-am suparat pe tine, nu intelege gresit Re: I'm leaving ... - Bella Emily Rose - 24 Oct 2010 Gata . Cred ca ajunge Nu vreau revolutie . Inca n'am plecat , asa ca prefaceti'va ca nu stiti nimic . Re: I'm leaving ... - Ashlyn Meester - 24 Oct 2010 Quote: un rahat ce nu ar trebui bagat in seamaMa bucur ca esti deacord cu mine ![]() Re: I'm leaving ... - Helena Daphne Rose - 24 Oct 2010 Dess@ And again, Dess, the SuperWomen, saves the day! Go Team Desiree =]] Yeey (n-am baut, jur) Re: I'm leaving ... - Desiree Rose Goth - 24 Oct 2010 Helena D. Rose Wrote:Yeey Go and take this Re: I'm leaving ... - Helena Daphne Rose - 24 Oct 2010 Bleah, Tuborg Christmas Prefer asta pentru ca imi da aaaripi ;; ) Re: I'm leaving ... - Alice Swan - 24 Oct 2010 Desiree chiar nu vreau sa ma cert cu tine fiindca amandoua sustinem aceeasi cauza ok am inteles ca nu iti plac chestiile "din suflet" ,desi ce am spus eu chiar nu au fost deloc asa cum ai dat tu de inteles.A fost special adresat Bellei si atat nu am de ce sa ma ascund sa ii dau mesaje private pentru ce acesta este topicul ei si punct.Nu te barfesc pentru ca nu sunt o persoana barfitoare,dar daca asa ma consideri tu este treaba ta si nu te condamn.Nu o indemn pe Bella sa plece de pe forum,ci mai degraba sa ia putina atitudine fiidca vorba ta daca parasesti forumul nu se rezolva nimic,insa daca o masa de oameni ar face asta crede-ma ca ceva s-ar intampla si asta ar zguduii ogoliul multor persoane.In fine sper ca nu esti suparata pe mine cum nici eu nu sunt pe tine. |