Darkmark RPG Forum
Toamna tarzie - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Imprejurimile Hogwarts-ului (https://www.darkmark.ro/f-imprejurimile-hogwarts-ului)
+---- Forum: Lacul (https://www.darkmark.ro/f-lacul)
+---- Thread: Toamna tarzie (/t-toamna-tarzie)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8

Re: Toamna tarzie - Bell Evans - 28 Nov 2010

Scufundata intr'un somn adanc, cercetasa nu isi mai simtea aproape deloc corpul. O amorteala bine-cunoscuta ii domina intreg organismul, facand'o sa para ca pluteste.
Vroia sa se trezeasca, dar nu putea sa se miste. Nici macar sa deschida ochii. Damn it! se gandea ea, incepand sa injure in gand. In cele din urma, isi duse o mana la frunte si deschise ochii. Clipi des, privind dezorientata in jur. Camera era cufundata intr'o lumina blanda, aurie.
Privi ceasul de pe noptiera, care arata deja ora 11. Dar dormise ceva, nu gluma. Hotarata sa isi analizeze singura propriile rani, se ridica in capul oaselor si se dezveli. Piciorul drept era vanat in zona gleznei si a genunchiului. Iar fruntea incepuse sa o doara, cu o senzatie de arsura.
"-Ce crezi ca faci?" intreba o voce mustratoare, care se auzi din usa. Bell isi ridica privirile si o vazu pe Helena, insotita de Nick.
"-Hey si tie" mormai Bell, zambind.
Helena veni in graba langa ea, aranjandu'i perna si invelind'o la loc.
"-Nemiscata" spuse ea, sec.
"-Statuie nu vrei?" chicoti Nick, apropiindu'se de Bell. "Cum te mai simti?" intreba el, cu o voce blanda.
"-Amortita" chicoti Bell. "Si bucuroasa ca m'am trezit intr'un sfarsit.." continua ea, dandu'si ochii peste cap. Greseala..pana si asta o durea.

Re: Toamna tarzie - Helena Daphne Rose - 30 Nov 2010

Helena ii lasa pe cei doi sa discute singuri, avand ocazia ca ea sa mai piarda vremea uitandu-se pe fereastra in departare, dincolo de copacii maiestosi si intunecati din Padurea Interzisa..Meredith probabil ca ar face bine sa fii stat acum pe undeva plangand, acum cand Bell trebuie sa mai suporte iar sa stea internata in Aripa Spitalului. Nu ca nu i-ar fii placut acel loc, dar..era preferabil sa nu fie ea pacientul. Totusi, era una dintre cele mai bune ajutoare ale lui madam Pomfrey.
"-Helena?"intreba Bell zambindu-i cald prietenei sale.
"-Da, Bell..te simti bine?"murmura cercetasa.
"-Wow, brusc numai esti taioasa si ai devenit asistenta medicala ingrijorata."chicoti Bell.
"-Asistenta, pe bune? Si cum sa nu fiu ingrijorata?"intreba incruntata cercetasa, verificandu-i temperatura in joaca. Bell avea o nuanta usor rosie in obraji, premiera mare.
"-Da, adica, e prietena ta."completa Nick.
"-Presupun ca ingrijorata ar trebui sa fie Meredith. Ai vorbit cu ea?"zise Helena, adoptand brusc un ton glacial si o expresie rece.
"-Nu, de fapt, nu am mai vazut-o de ieri."sopti baiatul cu privirile la pamant.
"-Cred ca avem timp destul sa discutam despre asta..Nu vreau sa fie iar atmosfera aia tensionanta."spuse Bell, rugandu-i din priviri pe cei doi sa schimbe subiectul, apoi oferindu-le un suras prietenesc.

Re: Toamna tarzie - Bell Evans - 30 Nov 2010

Bell zambi, incercand sa scape de tensiunea din aer iscata de remarca Helenei. Nu o judeca pe Meredith..in fond, daca atat o dusese capul?!
"-Stiti ce, cred ca ar trebui sa mergem la o plimbare" spuse ea, vesela.
"-Buna gluma" mormai Nick.
"-Da" replica si Helena, taios.
Bell se intrista, tragandu'si patura peste cap.
"-Nu scapi asa usor" chicoti Helena, tragandu'i plapuma. Nick privea dezorientat spre usa care tocmai se deschise.
"-Tine'o" ii spuse Bell, cand vazu expresia ucigatoare de pe fata Helenei.
"-Ce cauti aici?" intreba aceasta, rece.
Bell ii arunca o privire vinovata, iar Meredith facu o incercare de zambet.
"-Si draguta grimasa" remarca Helena, sarcastica.
"-Imi pare rau.." murmura Meredith.
"-Mda, si mie..yey, hai sa'ti sparg capul, iar apoi sa spun ca imi pare rau, nu am vrut!" mormai Helena.
"-Mer, mai bine pleci" spuse si Nick, rugator.
"-Ramai" porunci Bell.
"-Mda, nu vrem scuze de doi bani" replica Helena, dandu'si ochii peste cap..

Helena se intoarse cu spatele, vrand sa se tempereze. Incerca sa respire regulat, diminuand usor furia care ii curgea ca otrava in vene..si se pare ca Meredith ramase tintita pe loc, uitandu-se timid la cei trei, in special la Bell. Wow, cine credea ca genul de fata Evil Bitch se putea transforma peste noapte in Maica Tereza? Fata se intoarse spre Meredith, avand acelasi aer dezaprobator, aruncandu-i priviri ucigase. In schimb, isi forma aproape inconstient un suras ce amintea de ranjetul fara dinti a lui Peeves.
"-Ramai."spuse Helena, dar fu interupta de protestele lui Nick:
"-Nu, nu ar.."
"-Taci."sopti Helena uitandu-se cu subinteles la el.
"-Deci..nu ma alungati?"reusi sa articuleze cu vocea gatuita Meredith. Mai avea putin si izbucnea in plans. Dar pana si marele actor Incuiat Al Pacino putea face asta.
"-Vrem doar sa auzim cuvintele pe care probabil ti le-ai pregatit cu grija toata noaptea..si cand spun asta, ma refer la cuvinte spuse cu sinceritate."murmura Helena.
Meredith ofta si se aseza suspinand pe patul lui Bell, lasand sa-si fluture teatral pelerina.
"Cine se mai crede si asta, drama queen?" gandea amuzata Helena.
"-Bell, vroiam sa-ti spun cat de rau imi pare..dar sentimentul asta nu poate fii exprimat in cuvinte...si ma infioara acum cat de oarba poate fii dragostea, luand control asupra mea..nu mi-am imaginat niciodata ca iubirea mea fata de un baiat imi va distruge o prietenie cu o fata minunata..baiat, care in cazul de fata, te iubeste pe tine, nu pe mine. Eu nu-l merit pe Nick.."sopti printre lacrimi varsate, schitand un zambet trist la sfarsit.
"-In sfarsit ai constientizat asta."mormai Helena. Nick si Bell i-au aruncat priviri taioase care ii spunea clar: "Las-o sa termine!".
Helena isi roti ochii se aseza pe un pat, hotarata sa nu mai comenteze nimic; chestia asta trebuia urmarita mai ceva ca la cinema.

OOC: continua cu scuzele siropoase a lui Meredith Finna

Bell o privi pe Meredith, care incepuse sa planga. Ii parea rau de ea..mai ales ca toate acestea se intamplasera din cauza ei. Daca Nick nu ar fi iubit'o pe ea, atunci Meredith nu ar mai fi ajuns la asta.
"-Imi pare rau..si promit ca nu voi mai face niciodata nimic impotriva ta" murmura Mer, cu o voce plangacioasa. Helena pufni dezaprobator, iar Nick le privi pe amandoua, descurajat.
Bell se simtea aiurea, iar durerea de cap aparuse iar. Duse mana la frunte, si apasa usor. Simti cum un firicel de sange incepe sa curga incet, iar Helena ajunse intr'o clipa langa ea.
"-De ce ai apasat rana, copil batut in cap?" mormai ea, iesind din incapere. Se intoarse in cateva clipe, insotita de Madam Pomfrey.
"-Mda, chiar era nevoie sa o aduci" mormai Bell, iar asistenta se apropie in graba de ea. Puse un alt pansament, si curata rana.
"-Tine'ti mainile departe de cap" spuse aceasta, iesind din salon.
"-Si acum, revenind..Meredith, esti iertata" spuse Bell, serioasa.
"-Serios?!" intreba aceasta, cu ochii mari.
"-Da, vrei sa ti'o zica si pe litere?!" mormai Helena, de pe patul alaturat.
Bell chicoti, iar Nick zambi si el..atmosfera era inca tensionata.
"-Dar nu vom mai fi niciodata ca la inceput" continua Bell, privind'o atenta.
Meredith afisa un zambet sarcastic, dupa care calmul ei disparu ca prin minune, fiind inlocuit de ura si dispret.
"-Aha, deci eu ma milogesc aici si stau o noapte treaza sa spun ca imi pare rau si tu ce faci?!" striga ea, apropiindu'se amenintator de patul cercetasei..

Helena se ridica nonsalant si se posta in fata lui Bell, zambind ironic, ca si cum ii era mila de prostia lui Meredith; o apuca strans de antebrat si o scoase afara pe coridor. Nu vroia sa aiba parte de o scena de fata cu Bell si Nick.
"-Vroiai sa faci ceva si nu poti?"intreba Helena plictisita.
"-Ba pot..si vreau."marai soimeanca.
"-Eu cred ca nu."spuse pe un ton aspru cercetasa.
"-Ce te face sa crezi asta?"intreb tremurand Meredith, uitandu-se cu ura la fata. Dupa parerea Helenei, totul incepea sa devina si mai patetic.
"-Uite ce, te-am lasat in pace pana acum de dragul lui Bell. Ah nu, stai linistita, eu nu sunt o batausa. Daca o mai ameninti odata pe Bell sau altcineva, esti moarta."spuse pe un ton glacial Helena.
"-Crezi ca ma sperii tu pe mine?"rase Meredith.
"-Nu, eu vreau sa te termin. Stiu ce ai facut."murmura cercetasa fulgerand-o cu privirea, gura arcuindu-se intrun ranjet.
"-Tu nu stii nimic."ii sopti dispretuitor soimeanca.
"-Gresit, eu stiu tot ce circula prin castelul asta. Crede-ma, nu-i chiar placut sa deti secretele intunecate ale altora, dar intrun fel e avantajos."zise Helena.
"-Atunci spune-mi secretul ala nemaipomenit cu care te tot lauzi!"suiera Meredith.
"-Stiu ca nu il iubesti pe Nick. Tatal tau e un Devorator al mortii, si vei fi si tu una in curand din cate am auzit. Ah da, partea cea mai buna? Vor sa-l captureze pe Nick, folosindu-se de tine care esti inca eleva."rosti Helena, facand in asa fel incat fiecare cuvintel sa o socheze pe Meredith.
"-P-p..oftim? Ce-cine esti tu?Am sa te omor daca spui ceva!"sopti soimeanca cu respiratia sovaitoare de frica.
"-Eu sunt Helena Rose. Si eu sunt aia care o sa te distruga. Ti-am zis ca vreau sa te termin. Acum ai face bine sa pleci."murmura pe un ton poruncitor Helena si se intoarse in salon, unde ii gasi pe Nick si Bell..

=]]]

Helena o scoase pe Mer afara din salon, iar Nick ramase cu ea. Schimbara cateva priviri fugare, fiecare incercand sa'l evite pe celalalt.
"-Nick, e ok" spuse cercetasa intr'un sfarsit. Baiatul o privi sovaitor, dupa care se apropie de ea. Se aseza pe un scaun, langa pat si ii lua mana mica si alba intr'a lui.
"-Imi pare rau.." sopti el.
"-Sincer, cred ca toata vina e a mea" mormai cercetasa.
"-E a mea" ofta Nick, cu o fata posomorata.
Helena intra in salon, si incepu sa rada cand ii vazu in ipostaza respectiva. Nick se inrosi puternic, dar Bell nu reusi decat o tenta rozalie. Era inca foarte palida..mai palida ca de obicei.
"-Okay, Helena, dupa ce termini de ras.." mormai Bell.
"-Trebuie sa aflati ceva" spuse aceasta, revenind la mutra serioasa.
Se facu o liniste mormantala, ca si cum amandoi asteptau sa le spuna ca o aruncase pe Mer pe geam. In schimb, Helena se aseza nonsalant pe un pat si tacu.
"-Deci?" intreba Bell.
"-Tatal lui Meredith e Devorator..si ea va deveni unul dintre ei foarte curand..si vrea sa il captureze pe Nick..asta e angajamentul ei pentru a intra in randul lor" spuse cercetasa, cu o voce calma.
Bell simti cum ultimele picaturi de sange i se scurg din vene si ramase inghetata locului.
"-Aa, cred ca ii e rau!" spuse Nick, privind'o speriat.
"-Sunt bine.." murmura cercetasa, sprijinindu'si capul de perna.
"-Helena, dar esti sigura?! Adica..de unde stii?" intreba baiatul, cu un ton pitigaiat..

Re: Toamna tarzie - Helena Daphne Rose - 07 Dec 2010

Helena ofta; semn ca nu stia ce anume sa-i raspunda. Si cateodata ii veneau cuvintele cu usurinta in minte..dar de asta nu mai mergea trucul.
"-Nick, las-o balta. Acel Devorator e mort.stiu din surse confidentiale. Se pare ca avut ceva probleme cu tatal tau in tinerete si vroia razbunare. Cat despre Meredith, ea a avut o simpla si pura criza de gelozie acuta."minti frumos fata. Bell chicoti, pe fata vazandu-se o expresie vesela, desi in ochii sai inca se mai puteau citi o urma nestearsa de confuzie.
"-Sigur nu minti?"intreba Nick, dar Bell ii dadu un ghiont, iar pe chipul acestuia aparu un mic zambet.
"-De ce te-as minti? Esti unul dintre prietenii mei cei mai buni."murmura Helena si se apropie de ei.
"-Chiar nu e nevoia sa faci asta! Ma vindec."zise Bell convingatoare, cand prietena sa ii examina vanataile din jurul gleznei. Cercetasa chicoti, dar numai ea putea simti amaraciunea din sufletul sau cand fusese nevoita sa-l minta pe Nick..ar fii preferat sa tipe la el si sa nu-si mai vorbeasca pentru tot restul vietii. Iar baiatul avea sa o urasca asa de mult cand adevarul va avea sa iasa la iveala..

Here's the truth about the truth; it hurts so much that we lie.

Topic closed!

Re: Toamna tarzie - Raizen Isildur - 11 Dec 2010

Raizen:
780p Cercetasi

Closed.