Darkmark RPG Forum
Wind Chill - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Imprejurimile Hogwarts-ului (https://www.darkmark.ro/f-imprejurimile-hogwarts-ului)
+--- Thread: Wind Chill (/t-wind-chill)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Re: Wind Chill - Desiree Rose Goth - 04 Mar 2011

• - Ba cred ca da, spuse Bell, vocea nefiindu-i mai inalta decat o soapta. Totusi, putem sa-l mai cautam prin hambar.
    Era o sugestie mai mult decat bine- venita.
    -Stii, chiar imi place optimismul tau, am adaugat, zambind.

Am scotocit amandoua prin toate colturile hambarului improvizat; nici urma de Hagrid, sau de vreun monstru de-al lui. Totul era pustiu, lipsit de viata. Situatia nu se prezenta prea roz, avand in vedere vremurile in care Hagrid era dependent dupa crescut/ adoptat animale inebunite dupa distrus si macelarit. Si sa nu uitam de fratele lui urias care are o inclinare periculoasa spre a scoate copacii din radacini.
    - Poate a lasat ceva aici, se incrunta Bell. Ceva care sa ne arate pe unde a luat-o.
    Am privit un jur; locul constituia un loc de antrenare pentru parlit..
    - Nici dragonul lui nu e aici, am oftat, satula de toti monstrii lui Hagrid.

Re: Wind Chill - Bell Evans - 04 Mar 2011

Era evident ca uriasul isi luase talpasita; o data cu scumpul sau dragon si cu acel micut hibrid pe care il crescuse. Intrebarea logica ce urma acum era urmatoarea - unde plecase Hagrid? Si de ce nu avusese bunul simt sa le astepte macar? Normal ca ar fi insistat sa ramana..asta era clar. Dar macar putea sa faca un efort si sa le anunte si pe ele. Era un dezastru.

"-Stii ce, chiar m'am plictisit" murmura Bell.
Devenea ridicola situatia, iar faptul ca Hagrid le trada increderea o enerva si mai tare.
"-Asa si? Ce'ar trebui sa facem acum?!" remarca Desiree, incet.
O privi pe furis, vazand urma de incruntare aparuta pe chipul ei.
"-Nu stiu" ofta cercetasa.
Epica intrebare - nu stiu.

Un zgomot se auzi insa de afara, iar cele doua tresarira.
"-Repede" mormai Bell.
Iesira din hambar si incepura sa caute cu privirea intreaga panorama.
"-Acolo" sopti Dess.
Din Padure se vedea clar cum se ridica un rotocol de fum albicios.
"-Hagrid!" tipa cercetasa, ingrijorata.

Re: Wind Chill - Desiree Rose Goth - 06 Mar 2011

• -Oh, la naiba, am oftat, privind coloana de fum dens ce se inalta din Padurea Interzisa. Nu-mi zi ca trebuie sa mergem acolo..
    Insa privirea lu Bell spunea tot. Era ingrijorata pentru Hagrid.. probabil nu si pentru monstru. Pentru mine, aceasta era dovada perfecta ca uriasul nu mai avea niciun strop de incredere. De ce sa ne mai asculte de data aceasta?
    Mai multe rotocoale de fum se inaltara in vazduh. Daca priveai cu atentie privelistea, iti dadeai seama ca dragonul era la un poligon de tragere.

- Lui Hagrid nu ii pasa de noi, Bell, am spus, gandindu-ma la cat era de ravasit uriasul cand l-am anuntat ca trebuia sa renunte la dragon. Probabil ca nu ne va asculta nici de data asta.. fiindca iubeste monstrul acela prea mult.

Re: Wind Chill - Bell Evans - 06 Mar 2011

"-..mai mult decat pe noi" completa cercetasa.
Era adevarat; si al naibii de frustrant.
"-Totusi, nu'l putem lasa acolo" insista ea.
Desiree o privi de parca vroia sa se asigure ca vorbea serios.
"-Sincer?!" murmura fata.
Bell dadu incet din cap.
"-Haide. Noi suntem mai bune ca el" chicoti Bell.

Dess pufni ironica, dandu'si ochii peste cap; ok, poate nu fusese cel mai bun argument.
"-Asa, deci eu acum merg in Padurea Interzisa ca sa'i salvez pielea micutului, nu?!" intreba ea, dupa cateva momente de tacere.
Bell aproba incet din cap.
"-Nu pot sa cred ce am ajuns" sopti Desiree, enervata la culme.
In jurul lor, fulgii de zapada cadeau linistiti, spunandu'si povestea tragica in drum spre pamant.

"-E frig" se planse Bell.
Erau aproape de intrarea in Padure; Desiree o privi ironica.
"-Tu ai vrut sa venim aici" sopti ea.
Zambi trist, realizand ca in acel moment putea fi in Turn, in fata focului, cu o ceasca de ciocolata calda in maini. Asa, era inghetata, uda la picioare si enervata la culme.
"-Acum e acum" mormai ea, cand primii copaci plini de zapada incepura sa inchida drumul in spatele lor.

Re: Wind Chill - Desiree Rose Goth - 06 Mar 2011

• Un intuneric dens impanzea meticulos Padurea Interzisa; coroanele copacilor nu lasau sa patrunda lumina. Privite de dedesubt, frunzele jilave ale copacilor erau incarcate de zapada. M-am intrebat cum de copacii mai aveau vesmant in aceasta perioada a anului; nu trebuiau sa-si deserte si ei hainele la un moment dat?
    Cel putin, lucrul acesta se observa foarte bine in parcurile Incuiate.

- Cred ca Hagrid a mers pana in fundul padurii, am murmurat, cand am intrat intr-o poiana pustie.
    Rotocoalele de fum nu se mai vedeau din cauza copacilor.
    - O sa-l gasim, imi spuse Bell, increzatoare.
    As fi vrut sa fiu si eu la fel de optimista ca si ea. Hagrid avea avantajul Paznicului Vanatului; stia Padurea Interzisa la fel ca pe propria sa casa, avand in vedere toti anii in care hoinarise pe acolo.
    -Mda, te cred.
    Nu ar fi trebuit sa existe si niste urme de dragon pe aici?

Re: Wind Chill - Bell Evans - 06 Mar 2011

Privi in jur tematoare, incercand sa gaseasca orice semn ca Hagrid sau micutul lui ar fi luat'o pe acolo. Dar nu se vedea nimic. Ii venea sa urle de furie. Se saturase pana peste cap de iubirea uriasului pentru creaturi ciudate si periculoase. Nu putea sa aiba si el o bufnita?! Sau o broasca? Nu, lui ii trebuiau dragoni.

"-Uite aici" sopti Desiree.
Se aplecara asupra unei urme.
"-Sigur e a lui Hagrid; numai el are un picior atat de mare" remarca Bell.
"-Sunt si altele" spuse Dess, dupa cateva momente.
Intr'adevar, urmele se pierdeau din nou printre copaci.
"-Haide" ofta Bell.

Incepura sa urmeze putinele dovezi lasate in urma; frigul se intetea, iar gerul incepea sa'si lase mantia inghetata asupra codrului. Copacii aruncau umbre fantomatice pe omatul inalbit, iar zgomotele nefiresti, iesite parca din strafunduri interzise, le ingrozeau.
"-Mai avem mult de mers?!" intreba Desiree, dupa mult timp.
Bell ridica incet din umeri; habar nu avea.
"-Mergem pana il gasim" raspunse ea.
Asta chiar nu fusese un raspuns optimist..

Re: Wind Chill - Desiree Rose Goth - 07 Mar 2011

• Am avut noroc datorita zapezii ce se asternuse pe pamant. Desi urmele de pasi se conturau haotic pe pacla fragila de nea, era destul de usor sa observi cine mersese pe acolo. Totusi, in alte locuri zapada era imprastiata, de parca cineva incercase dinadins sa distruga dovada ca a fost acolo.

- Hagrid habar nu are de vraji, am spus , clatinand din cap. Putea sa faca sa dispara urmele astea cu umbrela lui demodata.
    - Nici nu cred ca s-a gandit la asa ceva, zise Bell, privind urmele acelea de pasi giganti. Probabil ca era prea grabit ca sa-si mai bata capul cu chestia asta.
    - Norocul nostru..
    Am zambit involuntar.Macar asta era un raspuns optimist.

Re: Wind Chill - Bell Evans - 07 Mar 2011

Continuau sa mearga printre copacii neclintiti, urmand atente pasii uriasi lasati in urma de catre Hagrid; aveau incredere ca erau ale lui. Asta le'ar mai fi lipsit, sa urmeze un indiciu care sa le duca in cu totul alta parte.
"-Dess?" murmura Bell.
Chiar simtea nevoia sa spuna ce gandea.
"-Daca urmele astea nu sunt ale lui Hagrid.." balbai ea.
Desiree paru socata.
"-Puteai sa te abtii, chiar nu vroiam sa stiu asta" remarca aceasta, ironica.

Adevarat - dar nu mai rezista. Chiar nu stia ce trebuie sa faca; sau mai bine zis, daca e bine ceea ce fac.
"-Sa le urmam totusi" ofta Bell.
Desiree aproba incet din cap.
"-Si sa speram ca sunt ale lui.." continua fata.
"-Sunt ale lui si punct" intrerupse Desiree.
Expresia fetei ii era de nepatruns.
"-Ok atunci" raspunse Bell, incet.

Mergeau de o ora aproape; iar urmele deveneau din ce in ce mai neclare. Zapada care se cernea din vazduh nu le ajuta deloc. Mai mult, acoperea ultimele indicii.
"-Daca s'ar opri o data ninsoarea asta" mormai Dess.
"-Slabe sanse" remarca Bell, privind in jur.
Intunericul se lasa ca o mantie de cenusa peste codru.
"-Intrebare..petrecem noaptea in Padurea Interzisa?!" sopti Bell, putin iritata.

Re: Wind Chill - Desiree Rose Goth - 10 Mar 2011

• Am privit printre frunzele copacilor, incercand sa deslusesc cam ce ora era. Amurgul musca din cerul palid, imprastiind culori calde la orizont; parea ca in curand noaptea va acapara crepusculul. M-am blestemat pentru ca nu-mi trecuse niciodata prin minte sa-mi cumpar un ceas de mana.

- Daca avem un cort.. probabil ca vom petrece noaptea aici, am raspuns, oftand.
    Sincer, nu ma bucura perspectiva. Probabil ca Hagrid mai ascunsese o duzina de monstri prin Padurea din jur , inclusiv Aranhidele, iar herghelia de centauri isi avea sediul aici. Herghelia de centauri ce nu suporta oamenii.
    Mai pe scurt, situatia nu se prezenta ca fiind prea roz.

O adiere fina cuprinse frunzele copacilor, facandu-le sa tremure in bataia vantului.
    - Mai tii minte data trecuta cand am venit in Padurea Interzisa? am intrebat, incercand sa distorsionez atmosfera incarcata.
    Brusc, m-a cuprins nostalgia la gandul tigarilor ce le lasasem in Turnul Cercetasilor.

Re: Wind Chill - Bell Evans - 10 Mar 2011

Cercetasa incepu sa rada.
"-Cine ar putea uita escapada aia?" intreba ea.
Fusese ceva demn de tinut minte; intreaga harababura cu tigarile si alcoolul. Cum se ratacisera, cum se separasera fara voia lor..chiar avea sa simta lipsa acestor lucruri.
"-Deci..ne oprim?!" intreba Dess.
Paru sa ezite.
"-Inca nu e noapte de tot. Hai sa mai mergem putin" sopti Bell.

Adevarul era ca ziua se strecura incet incet de deasupra Padurii.
"-Ok..chiar e timpul sa ne oprim" remarca cercetasa, in cele din urma.
Ajunsesera intr'o poenita; copacii de pe margine pareau indoiti intr'un mod straniu.
"-Nu stiu de ce mi se pare ca am mai fost aici" sopti Bell.
Desiree isi dadu ochii peste cap.
"-Am fost; data trecuta" remarca ea.
Probabil ca asa era; oricum, nu se opri sa se mai uite.

"-Hai acolo" sopti fata.
Incepura sa mearga cu pasi repezi spre cealalta intrare in padure.
"-Macar sa nu murim inghetate" pufni Desiree.
Intre copaci erau sanse mai mari sa supravietuiasca.
"-Nu pot sa cred ca fac asta" ofta Bell.
"-Mie imi spui?" replica Desiree, ironica.
Un zgomot de pasi se auzi in spatele lor.
"-Hagrid!" striga Bell, intorcandu'se.