Darkmark RPG Forum
Exams - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Despartiri.. (https://www.darkmark.ro/f-despartiri)
+--- Thread: Exams (/t-exams)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: Exams - Bell Evans - 25 Jun 2011

La mine in oras a fost o adevarata bataie de joc anul asta :-j Scoala la care am fost eu - care e cea mai buna, cu profesori absolut geniali - a fost depunctata cu carul. Adica, minim un punct scazut de la nota meritata. Iar alta scoala, unde elevii au primit efectiv subiectele pe ciorna o.O ca am ramas proasta, a luat note extreme. Adica, copilul are media 5 la mate si el copie si ia 10 in test. Pai ce e asta? Si le iau toate locurile la liceu la mate-info. Mi s'a parut cea mai mare nedreptate :|

RE: Exams - Isabella River - 25 Jun 2011

Asa e. Am auzit si de cateva scoli din judetul meu la care s-a copiat la greu. Scoala mea a fost si este cea mai buna din judet (pe locul doi parca era Scoala 10, dar nu-mi mai amintesc exact cum era sondajul Thinking) si multi de la mine au luat note mici. Thinking Nu spun, am in clasa care au luat 10 la mate si altii care au luat 10 la romana, deci se putea. Smile Dar mna. Problema este ca unii (am specimene in scoala) au luat note mici si au sarit repede la contestatii, cand defapt nota aia era pe real. Si sunt altii care chiar au fost neindreptatiti, ori cu intentie, ori din pura greseala (ca mna au fost atatea lucrari, e logic sa se mai greseasca la corectat).
Mna, acum sa speram ca cei care au depus constestatii vor fi indreptatiti, ca oricum faptul a fost consumat examenele au trecut.

RE: Exams - Jennifer L. Campbell - 25 Jun 2011

Da este foarte adevarat ca s`a facut o mare nedreptate.Adic cunosc pe cineva care e in alta scoala si el a ramas la mate anu trecut si acum a luat 9,35 , ceva de genul..
Eu nu am ce zice de nota la mate , deoarece nu sunt de mai mult..dar la romanaa mereu am avut note mari..si am facut si teste dalea..si nu luam 7,10 :| sper sa iau o nota mai bunicica dupa contestatii X_X
Barfa tuturor care ati depus LoveLove

RE: Exams - Isabella River - 26 Jun 2011

Cand se afiseaza rezultatele la contestatii? Thinking Parca pe 27, maine, nu? Thinking
Sper ca cei care ati depus sa va rezulve problema. Omg3 >Happywide<

Eu nu am PC pana miercuri sau joi. T_T Ma rog, am laptop de la cineva [si acum am intrat tot de pe el, ca PCĂșl meu e la reparat], dar am si ceva treaba zilele astea. Plus ca Matty vine sambata [Blush] si mama mai sta numai vreo doua saptamani si mna. Omg3 Dar mai intru eu. >Happywide<

P.S. - God, ce bine ca a trecut faza cu examenele. =))))))))))))))))))))))))))))

RE: Exams - Evelyn Steel - 26 Jun 2011

Frate s-a corectat prea aspru.Adica la mine in scoala s-au luat rezultate cat de cat bune.Dar am auzit ca la alte scoli a fost groaznic.Eu faceam meditatii la mate si joia ne chema pe toti si un baiat care facea si el mi-a spus ca la ei la scoala i-a scos pe doi afara din examen si cica n-au putut sa faca nimic.Si cred ca a luat 4 sau 3,50 in examen.Si in alte scoli s-a copiat pe rupte.E foarte aiurea asa.Si cei care au corectat au corectat la sange in pana mea.Eu una sunt multumita cu notele care le-am luat desi inca cred ca as fi facut de un 8 si ceva la romana.Dar ma rog.Bine ca s-a terminat :| Finna.

RE: Exams - Isabella River - 26 Jun 2011

E un examen.. e logic sa se corecteze sau sa se supravegheze asa de bine. E naspa de alte scoli la care s-a copiat ca na, vin alti prosti si fura locurile la licee celor care chiar invata. Dar nu fac fata si renunta sau raman repetenti multi dintre ei care ajung la licee bune. Smile