RE: Black Wolves' return - Isolde du Maurier - 15 Mar 2012
Imi place mult Iti multumesc > < L-as fi pus aseara, dar s-a suparat mama pe mine, si a trebuit sa ies |:
RE: Black Wolves' return - Rosalie Vivienne Alden - 15 Mar 2012
Imi place textul.
RE: Black Wolves' return - Isabella River - 19 Mar 2012
- Asa, acum ca mi-a fost "reparat" internetul, o sa iti fac din nou setul, Katie. >
<
@India. > < Ma bucur ca iti place textul. ^_^
LE. M-am jucat putin in PS sambata si duminica pentru ca nu am avut net si ma plictiseam. =)))))))
1 & 2.
RE: Black Wolves' return - Isolde du Maurier - 19 Mar 2012
E interesant blendul, si pentru primul [presupun] este foarte bun. Insa, nu ai un centru de atentie, ochii imi zboara peste toata poza, si asta nu e foarte bine. De asemenea, culorile nu prea se potrivesc, sunt prea diferite, nu stiu Ai acoperit cu scrisul unul din ochii ), si nu ai decupat-o prea bine pe a treia Nina [cea de langa tipa cu spatele tatuat], de asemenea, mi se pare prea mult topaz 
Ahh, scuze de critici, daca vrei, o sa incetez
RE: Black Wolves' return - Lexie Stryder - 19 Mar 2012
- Sunt de acord cu ce a spus India

Oricum, blendul e foarte reusit imi place in mod deosebit coloringul de la primul
RE: Black Wolves' return - Julieta D. Thibault - 20 Mar 2012
Superb blend-ul
RE: Black Wolves' return - Arlin van Iver - 21 Mar 2012
- Foooooarte bineee >
<
Issiuca ;o3 am o comanda 
Din moment ce noua 'tipa' pe care o folosesc ca Agnes e tot roscata totul va decurge ca pana acum > < stiu ca stii sa te joci cu photoshopul incat sa creezi 'ceaiul' si 'zaharul' in semnaturile pe care mi le-ai facut pana acum Deci ; Imagini : asta
Eu cred ca merge ..daca nu ..ei bine stii ce sa faci *caaaall meh ^^* > <
Text: I'm a stranger in a strange world .
Thaank you so much God Isabella ^ ^ *like mess* :3
3
RE: Black Wolves' return - Isabella River - 27 Mar 2012
RE: Black Wolves' return - Lexie Stryder - 27 Mar 2012
- Semnatura in sine e superba

totusi, ceea ce nu imi place e ca ai pozitionat cele doua modele putin ciudat, insa sunt blendate foarte bine, asa ca se trece cu vederea :-j =))
Sunt sigura ca ii va placea lui Alice > ,
RE: Black Wolves' return - Isabella River - 27 Mar 2012
- De la 1 ma chinui sa le pozitionez in vreun fel O_O [am venit acasa la 10, n-am facut 4 ore azi =))))))] si oricum le puneam sau intorceam, asta era mereu cea mai buna varianta.
:3
Multumesc, sis. > < > <
|