Darkmark RPG Forum
S-a deschis Pottermore - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Harry Potter (https://www.darkmark.ro/f-harry-potter)
+--- Forum: Pottermore (https://www.darkmark.ro/f-pottermore)
+--- Thread: S-a deschis Pottermore (/t-s-a-deschis-pottermore)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: S-a deschis Pottermore - Lexie Stryder - 19 Apr 2012

nu are cum la Craciun Thinking right? :-s e prea tarziu Thinking vom afla de pe Pottermore insider. Isa are dreptate, pana nu se posteaza acolo nimic nu e sigur

RE: S-a deschis Pottermore - Luciana E. Flamel - 23 Apr 2012

Eu deja imi permit sa visez la a treia carte... Sirius 8->. Inteleg ca vor sa pastreze viu interesul pentru Harry Potter cat mai mult posibil...insa nu vreau sa ajung sa explorez cea de-a saptea carte alaturi de copiii mei :-<

RE: S-a deschis Pottermore - Lexie Stryder - 23 Apr 2012

eh, nu va dura atat de mult oricum:-j
nu cred ca vor da drumul la carti atat de incet, adica, nu e ca si cartea propriu-zisa. In plus, asa nu se mentine interesul, pentru ca unii se vor plictisi de asteptat cred eu Thinking

RE: S-a deschis Pottermore - Isabella River - 23 Apr 2012

• Nu e vina lor, Jesus. O.o Doar ca dureaza pana creaza tot, pana pun totul la punct. A durat ceva pana sa termine prima carte, a doua ar trebui sa fie deschisa lunile astea, zic eu. Thinking
    Dar PotterMore Insider e singurul care ne va spune sigur. ^^

RE: S-a deschis Pottermore - Valentino Gaunt - 24 Apr 2012

se deschide myhogwarts pana atunci Happywide si se vrea a fi o versiune neoficiala a pottermore ...tot ceea ce ne-am dorit sa fie dar am fost dezamagiti (gen chat-ul etc). ROwling a zis ca Pottermore e facut ca un tribut pentru fanii care au fost alaturi de ea intotdeauna si majoritatea fanilor care au avut rabdarea sa caute indiciile cu Follow the Owls si sa raspunda la intrebarile alea ca sa prinda un cont BETA sunt cei care au crescut cu cartile ..atunci cand nu erau toate lansate. Deci e destul de sigur ca spunem ca o mare parte sunt deja majori...si totusi pe Pottermore nu iti poti folosi numele real, nu poti da mesaje si cu greu poti folosi chat-ul (mie mi se pare imposibil sa vrei sa raspunzi cuiva si sa astepti sa fie moderat raspunsul). Pottermore e mai mult un magazin online pentru e-books si o modalitate noua pentru generatiile viitoare sa interactioneze cu cartea....

RE: S-a deschis Pottermore - Artemis B. Ricardi - 24 Apr 2012

(24 Apr 2012, 13:10)Valentino Gaunt Wrote: se deschide myhogwarts pana atunci Happywide si se vrea a fi o versiune neoficiala a pottermore ...tot ceea ce ne-am dorit sa fie dar am fost dezamagiti (gen chat-ul etc). ROwling a zis ca Pottermore e facut ca un tribut pentru fanii care au fost alaturi de ea intotdeauna si majoritatea fanilor care au avut rabdarea sa caute indiciile cu Follow the Owls si sa raspunda la intrebarile alea ca sa prinda un cont BETA sunt cei care au crescut cu cartile ..atunci cand nu erau toate lansate. Deci e destul de sigur ca spunem ca o mare parte sunt deja majori...si totusi pe Pottermore nu iti poti folosi numele real, nu poti da mesaje si cu greu poti folosi chat-ul (mie mi se pare imposibil sa vrei sa raspunzi cuiva si sa astepti sa fie moderat raspunsul). Pottermore e mai mult un magazin online pentru e-books si o modalitate noua pentru generatiile viitoare sa interactioneze cu cartea....
ce este my hogwarts?

RE: S-a deschis Pottermore - Freyja Maegan Guðríðr - 24 Apr 2012

^Google it.

RE: S-a deschis Pottermore - Isabella River - 24 Apr 2012

• ^Like.

=)))))))))))))

RE: S-a deschis Pottermore - Freyja Maegan Guðríðr - 24 Apr 2012

:> Like a boss

RE: S-a deschis Pottermore - Isabella River - 24 Apr 2012

• =)))))))))))))) Trebuie facut un printscreen la asta si pastrat. Cool