![]() |
Tezele... - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: Tezele... (/t-tezele) |
Re: Tezele... - Alice Morris - 29 Apr 2010 am dat azi teza si nu a fost atat de greu bineinteles ca am gresit o formula la ecuatia de gradul 2 dar iau sigur un 9 ps:inafara de ora de mate azi nu am avut niciun stres s-a jucat cate oua are baba asa ca am ras intruna profa de mate cica o lasam pe colega din spate sa copieze, cik fac siretlicuri incat sa vada dar nici nu avea ce sa vada ca eu sunt stangace si acopeream tot da ma rog Re: Tezele... - Bell Evans - 29 Apr 2010 Eu gata cu matematica am facut to la teza, in jumatate de ora dup'aia am inceput sa mananc si sa'i mai ajut pe ceilalti mai am testarile nationale si apoi vacanta Re: Tezele... - Rose Evans - 29 Apr 2010 Yep..si eu la fel... Am scapat de astea la clasa, dar de abia acum incepe teroarea cu alea nationale Marti, la romana ...O sa fie dezastru Oricum succes celor care mai au si ei teze si spor la invatat Re: Tezele... - Alice Morris - 29 Apr 2010 si eu am terminat la mate repede la si 35 eram gata sa nu mai zic ca profa ma mutat in prima banca sa se asigure ca nu dau nimanui sa copii si mia luat si foaia sa o compare cu a colegei care statea in spatele meu "identic!" facea profa "ai copiat pana undeva si dupa aia ai scris prostii"! like OMG! uneori ma bucur ca sunt in clasa a 8a si ca o sa scap de unii profi Re: Tezele... - Raizen Isildur - 01 May 2010 Isabella Luminita Swan Wrote:Succes la fizica, Raiz.. Si eu la mate pe 17. Re: Tezele... - Dragos Diggory - 01 May 2010 eu am terminat cu tezele, mai am testarile nationale la mate am luat 10, iar la geografie si romana 9. Asta e, bun asa Re: Tezele... - Jenny Spring - 01 May 2010 Deci sunt norocoasa ca am ambele teze saptamanile viitoare nu? La mate vinerea care vine, iar la romana, pe 11. Rugati-va pentru mine...va rog! ![]() Re: Tezele... - Briana Brighton - 02 May 2010 Sunt singura de pe aici care inca nu a dat nicio teza? Miercuri am teza la romana, la care nu imi fac chiar asa de multe griji, desi tema iubirii chiar ma enerveaza(cica ar putea sa ne dea ceva gen "Portretul indragostitului" :-@ ). Mate si fizica >> saptamana cealalta... Biologie >> 19 mai... 3 caiete de invatat La chimie s-a dat deja teza, dar cei care nu dadeam la acest obiect nu am fost chemati la ore :-> Succes tuturor! Re: Tezele... - Skynet Barklord - 03 May 2010 Si eu dau teza la romana miercuri (temele sunt Lumi Fantastice si Confruntari etice si civice). La bio dau marti (tot 3 caiete ![]() Mate tot saptamana cealalta. Si mai dau in plus la Info. De asemenea, s-a dat teza la chimie, dar eu nu am ales sa dau Re: Tezele... - Alice Morris - 03 May 2010 Maine am testare nationala la romana succes celor de a 8a sper sa luati note cat mai mari OFF:skynet, la ce liceu si ce profil esti?daca dat teza la biologie banuiesc ca stiinte ale naturii nu?banuiesc... |