Darkmark RPG Forum
Ce seriale urmariti? - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: Ce seriale urmariti? (/t-ce-seriale-urmariti)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

Re: Ce seriale urmariti? - Rosalie Vivienne Alden - 16 Oct 2010

Da,Cristina e tare
Are un rol oarecum..ArogantFinna
Dar imi place;x
Oricum serialul e bestial;x

Re: Ce seriale urmariti? - Bell Evans - 16 Oct 2010

McDreamy rullz
si McSteamy

Re: Ce seriale urmariti? - Helena Daphne Rose - 16 Oct 2010

McSteamy la putere Bellyshor
Off...si la mine e nu stiu cum sa spun...nu m-a determinat serialul, ci prietena mea sa dau la medicina Cardio Adica...adevarul in spitale e cu totul si totul altul.
Anyway, Grey's rocks Si m-as apuca si de Private Practice Cum de lipsesc eu tocmai de la discutia asta?
Eu sunt la sezonul 6...dar revizionez sez. 2, mai ales ep. cu bomba Cool

P.s: Cateodata ma aseman prea tare cu Cristina E preferata lui mama (da, si ea se uita...cateodata XD )
P.s2: You're welcome Bella

Re: Ce seriale urmariti? - Rosalie Vivienne Alden - 16 Oct 2010

Cel mai tare serial\m/

Vad ca la multe va place medicina Cool

Tare;x

Mie imi plac majoritatea personajelorHappywide

Re: Ce seriale urmariti? - Helena Daphne Rose - 16 Oct 2010

Si de-abia astept facultatea....hai ca stiu ce ma asteapta (in caz ca crede cineva ca habar n-am )
Mie la serial imi mai place si cazurile...Thinking melodiile din episoade, titlurile lor Tot.

Si as vrea sa mai vizionez House M.D. Anw, mi s-a incarcat ep. 16. see ya :-h

Re: Ce seriale urmariti? - Crysella Blythe - 11 Dec 2010

Momentan vreau sa ma apuc de Doctor Who... si am putin de tot de recuperat...

Vizionez vreo 12-13 seriale... preferatele mele sunt Supernatural, True Blood, The Big C, Gossip Girl, Secret Diary of a Call Girl, Hellcats, Lost Girl si The Vampire Diaries. Outsourced, Nikita si Running Wilde le urmaresc cu placere, dar nu cu pasiune ca pe celelalte.

Cat despre cele vazute pana acum... mi-au placut la nebunie Buffy The Vampire Slayer, Kyle XY, Heroes, The Gates si chiar si Scoundrels.

Un serial idiot mi s-a parut Terriers. (S-a anulat, d-aia vorbesc la trecut.) Moonlight nu mi s-a parut idiot, dar cam previzibil... si am renuntat.

Cat despre Angel... m-am uitat la primul sezon gandindu-ma mereu numai la "aici vreau sa apara Buffy... aici trebuie sa se gandeasca la Buffy... la naiba, de ce nu se pomeneste nimic de Buffy?"... si am renuntat si la el. Dar as vrea sa ma reapuc... dar nu prea curand... si de Being Human de asemenea. La ala nu m-am mai uitat ca mi-era prea lene sa-l caut cred

Re: Ce seriale urmariti? - Bell Evans - 11 Dec 2010

Eu am inceput sa ma uit la Trauma
E cu paramedici..si e destul de tare..pacat insa ca e numai un sezon..oricum, acum ca am terminat Grey's Anatomy si Vampire Diaries si coreenii..trebuie sa astept sa apara episoade la primele doua..m'am apucat de Gossip Girl Xoxo si de Trauma..si curand am sa continui si Private Practice..pe care l'am cam abandonat si am mai gasit Dinastia Tudorilor care pare foarte tare..deci, am planuri mari Finna

Re: Ce seriale urmariti? - Bella Emily Rose - 11 Dec 2010

- Gossip Girl
- The vampire Diaries
- Grey's Anatomy
- Ghost Whisperer

Re: Ce seriale urmariti? - Bell Evans - 11 Dec 2010

^ Bells te uiti la Anatomia lui Grey?
la ce sezon esti? Love

Re: Ce seriale urmariti? - Bella Emily Rose - 11 Dec 2010

La primul momentan.
Mi'a zis Helena Love