Darkmark RPG Forum
Ce ti-ar placea sa devi? - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: Ce ti-ar placea sa devi? (/t-ce-ti-ar-placea-sa-devi)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Re: Ce ti-ar placea sa devi? - Isabella River - 21 Nov 2010

Eu inca raman la ideea de Psiholog Militar.
Si daca voi intra la Liceul Militar, iar mai apoi la Academie.. cred ca voi reusi sa fac ceea ce mi-am propus. Love

Re: Ce ti-ar placea sa devi? - Layla Wong - 22 Nov 2010

Vreau sa devin fotograf artist,si daca ma tin de chestia asta o sa si reusesc pentru ca totul depinde de imaginatie,culori si un strop de arta in sange!

P.S: Imi place topicul asta! Finna,ajungem sa ne cunoastem mai bine Happywide

Re: Ce ti-ar placea sa devi? - Ginny Anne Alden - 24 Nov 2010

Pff eu vreau sa fiu actrita! stiu jalnic! insa inca de mica mi'a placut sa ma pun in pielea persoanjelor din cartile pe care le citeam. Mai tarziu am realizat ca totusi sunt buna cat de cat. Acum faza e ca eu sunt la un liceu de aeronautica.... ciuadata faza
Oricum nu stiu daca Actoria este o profesie de viitor asa ca mai am un plan sa dau la IT si sa ies progamator

Re: Ce ti-ar placea sa devi? - Rachelle Hathaway - 24 Dec 2010

Ginny si eu imi doresc sa devin actrita si ma pun in pielea personajelor din carti,cateodata ziceam replicile cum spunea in carte plictisit suparat...xD
Si vreau sa devin si model...asta chiar e jalnic dar daca asta imi place.Stiu ca nu e o meserie ci doar de distractie si nu primesti multi banii,dar de asta m.am gandit sa devin si actrita xD .Dar niciodata nu voi practica aceste meseri in Romania.Never.

Re: Ce ti-ar placea sa devi? - Lissa Dragomir Shirley - 25 Dec 2010

Hei... nu prea stiu ce vreau sa devin, dar orice legat de informatica, chestii IT Happywide

Re: Ce ti-ar placea sa devi? - Addie L. Crawford - 25 Dec 2010

eu sincer as vrea sa devin arhitect pentru ca am foarte mult talent la desen(din clasa a II-a mi-am propus acest lucru) ,sau un bun veterinar deoarece am un catelus si am grija de el si cel mai important iubesc animalele si chiar vreau sa am grija de ele Love

Re: Ce ti-ar placea sa devi? - Ema Snow - 25 Dec 2010

Mie mi-ar placea sa devin psiholog, dar ceva legat de criminalistica. Imi place sa observ gesturile oamenilor si sa descopar 'secretele' din spatele lor (asa numitul profil psihologic). Mi-ar placea sa ajut la prinderea diferitilor subiecti, folosindu-ma de urmele comportamentale lasate

Re: Ce ti-ar placea sa devi? - Bella Emily Rose - 25 Dec 2010

Ashlyn Meester Wrote:Clar la Academie, si de acolo... Deja am totul asigurat
Sper doar sa intru Smile

Re: Ce ti-ar placea sa devi? - Kayla A. Summers - 27 Dec 2010

Layla Wong Wrote:Vreau sa devin fotograf artist,si daca ma tin de chestia asta o sa si reusesc pentru ca totul depinde de imaginatie,culori si un strop de arta in sange! Love

Foarte fain si eu vreau acelasi lucru.
Ai putea sa imi arati cateva fotografii de-ale tale? Daca doresti, bineinteles.

Re: Ce ti-ar placea sa devi? - Layla Wong - 30 Dec 2010

As putea sa iti arat , si chiar mi-ar placea dar nu am un aparat foto si le fac cu telefonul.Dar imediat ce reusesc sa descarc ti le arat Happywide