Darkmark RPG Forum
and everything inside screams for second life... - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ)
+--- Forum: Artists' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-artists-hangout)
+--- Thread: and everything inside screams for second life... (/t-and-everything-inside-screams-for-second-life)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

RE: and everything inside screams for second life... - Ema Snow - 13 Jun 2012

Okey dokey Finna Dar te rog sa bagi foarte bine la cap faptul ca refaci numai daca ai tu chef! Acum, nu stiu cat de mult te pot ajuta urmatoarele (Chrome-ul imi tot joaca feste Finna ) : 1 2 3
Daca nu sunt bune, ma anunti. Imi cer scuze pt. ca te-am tot sacait si multumesc din nou >Happywide<

RE: and everything inside screams for second life... - Iris Deonne Parker - 14 Jun 2012

CASSIE
[Image: 8J2QM.png]

[Image: kUV9t.png]

[Image: ab69S.png]
insfarsit e gata! sper ca nu ma urasti prea tare ca am intarziat putin... am trei variante, sper sa-ti placa macar una din ele! daca nu-ti place ceva, nu ezita sa-mi spui>Happywide<!

@ema: o sa vad ce pot face. vrei un set nou sau sa schimb doar putin pozele in setul pe care-l ai acum? (si nu o sa uit de avatar! scuze...) sau ambele? si sa stii ca nu-i niciun deranj! chiar exersez mai mult in ps. cu ocazia asta Finna deci la acest subiect sa stai chillaxHeart! oricum doar in weekend o sa am acces la psd-ul tauFinna

RE: and everything inside screams for second life... - Lexie Stryder - 14 Jun 2012

Imi plac toate trei variantele Heart
ultima varianta de scris, insa pe una dintre sigurile color ar perfecte, zic eu Thinking
oricum, ti-au iesit superb, ca de obicei >Happywide<

RE: and everything inside screams for second life... - Ema Snow - 14 Jun 2012

Uuu! :> Pe romaneste, toate cele trei variante sunt smechere, dar a doua are timina adeninei mele ( Finna Scuze, am dat teza la biologie fooooaaarte tarziu si nu m-am putut abtine sa nu zic chestia asta).
In legatura cu intrebarea - ioi! - ma bazez pe spiritul tau artistic. Daca vei considera ca imaginea nu se potriveste cu fundalul, atunci te las sa te desfasori Finna Si nu e nicio graba, in weekend, in celalalt weekend, peste doua etc. >Happywide<

P.S. Imi place 'chillax'-ul asta al tau =))

RE: and everything inside screams for second life... - Cassie Turner - 14 Jun 2012

Genial, te iubesc ruffus, si sti deja asta :> !
@Lexie: eu am cerut varianta alb-negru Finna , e mai dragut asa .

RE: and everything inside screams for second life... - Iris Deonne Parker - 15 Jun 2012

NEW
[Image: ht3wC.png]

@lexie: multumescKiss!

@ema: chillax, chillax, chillaxHeart dankeKiss!

@cassie: cu placere draga meaHeart! te mai astept.

RE: and everything inside screams for second life... - Julieta D. Thibault - 16 Jun 2012

Ce draguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut LoveLove

• Vreau si eu un set cu Crystal ReedLove..
    Poze; alege tu care iti sunt mai convenabile si usor de folosit pentru set>Happywide<
    Text: Act like a lady, think like a man.
    Culori: Ceva mai deschis>Happywide< sa nu fie alb negru Kiss

ThxLove>Happywide<

RE: and everything inside screams for second life... - Rosalie Vivienne Alden - 16 Jun 2012

Ce faine is ! LoveLoveLove

RE: and everything inside screams for second life... - Iris Deonne Parker - 16 Jun 2012

EMA
[Image: kz80N.png] [Image: MIknI.png]
done! probabil nu iti va placea, insaa sa-mi spui kay?Heart

@julieta: mersi mult. ma apuc imediat de setul tauHeart

@rosalie: multumesccccKiss. huggiesHeart >Happywide<

RE: and everything inside screams for second life... - Ema Snow - 16 Jun 2012

Glumesti? :-O E geniala! Love Saru'mana mult de tot! >Happywide< Si pana! Si vinul din cupa! Si tot! Uau!