RE: mad queen - Lexie Stryder - 01 Feb 2013
E absolut genial setul pentru Julieta, Indiuca dragă . Fără cuvinte. Felicitări!
RE: mad queen - Ivy Thibault - 01 Feb 2013
- I want I want Iwant!

here.
We'll take it for granted that we'll be ok.
Tot ce vreau e sa nu fie alb-negru pe cât posibil ).
Mulţumesc anticipat .
RE: mad queen - Freyja Maegan Guðríðr - 02 Feb 2013
{request}
![[Image: take_v2_by_indiamoon-d5thsjn.png]](http://fc06.deviantart.net/fs70/f/2013/032/6/4/take_v2_by_indiamoon-d5thsjn.png)
-nu stiu daca e ceea ce ai vrut tu, insa experimentez chestii noi (si am inceput iar sa abuzez de stock wow), si nu stiu  -
RE: mad queen - Ivy Thibault - 02 Feb 2013
- Doamne minunăţie!
Cum pot să îţi iasă atât de geniale, nu pot să înţeleg O.O
Acum mi-l pun, deci trebuie să-mi explici şi mie cum reuşeşti tu să le faci din stock-uri pentru că mie îmi ies ca naiba X_X.
RE: mad queen - Lexie Stryder - 02 Feb 2013
- Mie îmi place setul pentru Ivy foarte mult
. Prima variantă e absolut superbă, însă la a doua, în comparaţie cu fundalul verde, am impresia că faţa lui Jen (în ambele imagini) e puţin cam portocalie .
RE: mad queen - Freyja Maegan Guðríðr - 02 Feb 2013
(02 Feb 2013, 10:50)Ivy R. Thibault Wrote: - Doamne minunăţie!
Cum pot să îţi iasă atât de geniale, nu pot să înţeleg O.O
Acum mi-l pun, deci trebuie să-mi explici şi mie cum reuşeşti tu să le faci din stock-uri pentru că mie îmi ies ca naiba X_X.
Da, asa ma simteam si eu pana ieri. Insa am inceput sa tot caut random photos si...nu stiu 
Ma bucur ca iti plac > <
Si Lexie, coloringul era de vina
RE: mad queen - Arlin van Iver - 02 Feb 2013
- Măi, eu am căutat şi sincer.. foarte multe din cele pe care le găsesc sunt deja editate în diferite feluri. Însă dacă găseşti tu poze cu ea, din Mirror Mirror sau Abduction.. nu mă supăr. Ştiu că Lilly e frumoasă oricum.

Text: Swan lake.. sau Black swan (deşi ea este tocmai opusul lebedei negre). Cel puţin, să fie scris mare pe acolo.. şi Still waiting for my prince. =D
Alte mentiuni: dark.. dacă se poate.
Thank you a lot, Indiuca. 3
RE: mad queen - Brigitte E. Francis - 05 Feb 2013
{request & new thing}
![[Image: swan_lake_by_indiamoon-d5txdsd.png]](http://fc00.deviantart.net/fs70/f/2013/036/3/f/swan_lake_by_indiamoon-d5txdsd.png)
-Katius, sper ca-ti place. Daca nu, refac  sau schimb  daca-ti place, iti fac si avatar :3
RE: mad queen - Julieta D. Thibault - 05 Feb 2013
aww, ce dragute sunt amandoua :| le faci geniale..ba nu, tu esti GENIALA
RE: mad queen - Arlin van Iver - 05 Feb 2013
- Imi place.. desi cand am vazut-o am crezut ca albastrul de pe fundal nu merge cu galbenul de pe roba lui Lily, insa.. realizez ca ambele culori sunt inchise, si editate astfel incat.. sa fie de acord una cu cealalta.
E superb.(voi tine minte; le voi spune si prietenilor) Nu m-am indoit de indemanarea ta. Ma asteptam la ceva asemanator. Scris poate nu suna ca o lauda, insa intr-o zi ma voi inregistra. 
Multumesc frumos! 
|