Darkmark RPG Forum
First class - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard)
+--- Thread: First class (/t-first-class)

Pages: 1 2

First class - Samantha Ravenclaw - 11 Sep 2008

Razele jucause ale soarelui de dimineata se revarsau peste castel, chiar prin crapatura perdelutelor de la geanul profesoarei de transfigurari. Aceasta se afla undeva langa birou, plutind la doi metri de sol. Razele soarelui trecura prin trupul transparent al profesoarei, gadiland-o putin.
"Ah... inca un minut, te rog mama..."
Dar somnul ei nu avea sa fie lasat in pace. In urmatoare clipa:
"Ding, ding, ding..." Minunatul ceas pe care si-l cumparase acum cateva zile. sze oprea la comanda vocala, avand in vedere ca mana fantomitei ar fi trecut chiar prin ceas, fara sa-l poata opri.
"DING, DING, DING..."
"Gata..." sopti fantomitas apropiindu-se de ceas.
Degeaba.
"DING, DING, DING..."
Din camera de alaturi, o voce binevboitoare, calma si suava. urmata de una brutala se auzira in tot castelul:
"Inchde-l scumpo, inchide-l..."
"OPRESTE CHESTIA AIA! FACE UN ZGOMOT INFERNAL!"
Fantomita s-ar fi inrosit, dar transparenta ei nu-i permitea asta.
"M-am trezit..." incerca ea sa opreasca ceasul.
Nimic.
"DING, DING, DING..."
Apoi usa se deschise incet, si profesoara cu voce frumoasa intra, inchiand in urma ei usa.
"Silencio!" spuse ea incet, cu bagheta indreptata spre ceas.
Nimic. Ceasul continua sa tipe.
"AM ZIS SA OPRESTI CHESTIA AIA!"
Profesorul care urlase acum aproximativ un minut se intorsese, trantind usa in urma lui.
"Bombarda!"
Bum.
Cu acest ultim zgoot ceasul fantomitei exploda.
"Data viitoare nu-ti mai cumpara ceas de asta daca nu stii sa-l folosesti."
Si cu aceste cuvinte cel care-i distusese ceasul pleca.
"Lasa, scumpo. Reparo!"
Ceasul ei se refacu ca prin farmec, iar draguta profesoara pleca, nu inaintnte sa-i adreseze un zambet binevoitor.

Ora noua fara zece minute.
ora de transfigurari avea sa inceapa. Ah,d e cand nu mai fusese in sala aceea.
Ajunsese in fata usii, amintindu-si cum, cu cateva lui in urma aceasi fetita -care atunci era cat se poate de netransparenta- pusese pentru prima oprara mana pe acel maner auriu, invartindu-l si patrunzand in clasa. Ei bine... trase aer in piept, si zbura inaintnte, pasind prin usa. Senzatia era oribila: simtea ca si cum o galeata cu apa rece tocmai ii fusese varsata in capsor. Groaznic.
Dupa ce trecu senzatia ciudata, observa cu mahnire ca minunata clasa de transfigurari era goala.
"Dar mai sunt 10 minute pana la urma..."
Si fantoma zbura incet peste bancute, ajungand la catedra.

OOC; un singur lucru vreau si eu: nu scrieti voi replicile mele cand spun daca ati dat sau nu raspunsuri bune si cand spun ceva despre lectie.

Re: First class - Sinar Kerrigan - 14 Sep 2008

OOC: Sure ^^

BIC: Sinar intrase primul in clasa asteptand cu nerabdare ora lui preferata.
"Buna ziua Miss.Samantha.Ce invatam azi?"
"Hmm...doar tu esti?" intreba Sam
"Asa se pare." raspunse Sinar
"Bine,ia loc te rog,sa vina si restul clasei si incepem lectia de azi"
'offf...pana vin astia' zise Sinar in gand asezandu-se in banca lui.

Re: First class - Jenny Spring - 14 Sep 2008

Ana sosi....
Am intarziiiiaaat! zise ea si se impiedica de banca
"Auci tocmai la cap"

Ma iertati doamna profesoara Samantha,am intarziat?

Re: First class - Hermione McGonagall - 14 Sep 2008

Dupa putin timp sosi in clasa si Hermione....

"Buna ziua Ms.Samantha.Sper ca va fi ora frumoasa!"
"Buna ziua ,domnisoara McGonagall." spuse Ms.Samantha."I-a loc si asteapta sa vina si ceilalti."
"Am inteles,domnisoara!" am spus cu dezamagire.

Re: First class - Adelaide Marielle - 18 Sep 2008

Dimineata..uneori poate fi atat de obositoare, dar anul scolar incepuse asa ca nu avea de ales. Se scula cu greu din patul sau, se imbraca destul de repede si se indrepta catre sala unde aveau loc orele de Transfigurari. Dormise atat de mult incat nu apucase sa mai prinda micul dejun, dar macar ajungea la timp la ora desi acest lucru nu ii ajuta cu nimic foamea ce o urmarise inca de cand se sculase din pat. Intra in clasa si observa ca erau doar cativa elevi. Rasufla usurata.
"Buna dimineata."
Ii saluta pe toti cei prezenti si se aseza intr-o banca. Era noua, nu cunostea pe nimeni asa ca se aseza singura, sperand ca ora avea sa inceapa cat mai repede.

Re: First class - Samantha Ravenclaw - 19 Sep 2008

Elevii icnepeau sa soseasca, unul du[a altul, unii cerandu-si scuze pentru intarziere, altii cautandu-si un loc si asteptand sa inceapa ora.
"Stati linistiti, nu ati intarziat."
Cand in clasa se stransera 4 copii fantomita simti ca nu mai poate astepta, asa ca zbura sin spatele catedrei, pozitionandu-se in fata ei.
"Bun venit la ora de transfigurari. Anul acesta vom patrunde impreuna in minunata lume a transfigurarii. Colegii vosti care intarzie ni se vor alatura pe parcurs. Acum, nu stiu daca mai tineti minte, dar anul trecut am inceput studierea semi-vrajilor, dar din cauza unor incidente neplacute nu am terminat acest subiect. Prin urmare vom dedica cateva ore acestui subiect. Cine imi poate spune ce sunt semi-vrajile?"
Se uita prin clasa, asteptand ca cineva sa se ridice si sa spuna raspunsul.

OOC: cautati prin askaban, cred ca acolo gasiti ceva despre asta, sau inventati.

Re: First class - Rain Drop - 19 Sep 2008

"Am ajuns si eu" spuse Rain printre gafaituri.
"Sper ca nu am intarziat. M'am intalnit cu Peeves mai jos cu un etaj. Da foc la pantalonii tuturor celor care nu ghicesc numarul la care se gandeste el. Eu am avut noroc ca l'am ghicit din prima."
"Ia loc domnule Drop pe undeva" zise domnisoara Ravenclaw zambitoare.
"Va multumesc domnisoara" si se aseza in ultima banca pe randul de la usa care era locul lui preferat.

Re: First class - Adelaide Marielle - 19 Sep 2008

Adelaide nu stia foarte multe lucruri despre semi-vraji, insa cunostea cateva date despre semi-farmece, care, pana la urma tot vraji sunt. Ridica mana si raspunse.
"Eu cunosc date doar despre semi-farmece. Si anume ca se folosesc de acum aproximativ 150 ani dar nu se cunoaste data exacta, presupunandu-se ca atunci au fost inventate. Tin minte ca le-a inventat un vrajitor ce locuia intr-un mic sat din Elvetia. Scopul inventarii lor a fost ajutorul pe care il ofereau la agricultura, pentru ca acel vrajitor se ocupa cu aceasta.Vrajitorii au fost foarte incantati de aceste semi-farmece, ca la un moment dat au ajuns sa le foloseasca pentru orice mica trebusoara."

Re: First class - Hermione McGonagall - 19 Sep 2008

Hermione ridica mana si a raspuns:
"Aceste semi-vraji, au fost descoperite de marele vrajitor al secolului 5, Kaspy Gargav in timpul revoltei goblinilor fata de vrajitori.Prima astfel de vraja a fost Vendisico, rezultat in urma unirii farmecului Vendi un foarte vechi farmec de vindecare cu Sico o vraja tot atat de vechi pentru coagularea sangelui. A ajutat in foarte multe revolte si razboaie magice, fiind contra-vraja perfecta pentru renumita vraja Sectumsempra.Dupa reusita acestui farmec au mai aparut altele, precum Sedigo, Margi, Dafino, Gresdichin..."

Re: First class - Anda Black - 19 Sep 2008

Dar Hermione nu apuca sa termine ce avea de spus pentru ca Anda o intrerupse intrand zgomotos pe usa.
"Scuze" spuse ea inrosindu-se. "Nu stiam ca e atata lume aici. Pot intra?"