Darkmark RPG Forum
Scary Nights - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: Scary Nights (/t-scary-nights)

Pages: 1 2

Scary Nights - Cheyenne Laurette - 12 Sep 2008

Topic pt a povesti dak atzi avut noptzi care sa va sperie rau...uhm...am avut destule Finna.

Dar acum nu imi amintesc decat una.Era in excursie la sinaia cu cls... ... si initzial treb sa stam 4 in camera noastra ji o fata, maria, sa imbolnavit ji nu a mai putut veni Sad. Ji stateam in camera eu, Lyra ji inca o fata Mara. Ji noi de obicei noaptea ne ducem totzii la unii in camera. ji eram totzi starnsii intro camera in pat nuj ce faceam ne bateam cu perne parca fete contra baietzi... ji la un mom dta sau stins toate luminile. Ji se auzea un fel de sunet. P mom la nikiunu nu lea fost frik pt ca eram moltzi. Inca nu era 12. Ji avem un bait in cls mihnea care e f fricos ji se uita numai la chestii scary p discovery ji e ff documenta ji crede in toate chestiile atsea dark. Ji a inceput sa zica povestea cu bloody mary. Ji pana la urma parca nuj cn a sp ca la 12 noaptea se duce in fatza oglinzi se piaptana ji o cheama pe bloddy mary. Ma rog..ji la un mom dat au revenit luminile, dar sau stins la loc..ji cum noi nu putem sa facem linishte au venit dirigi ji neau trim in camere. Tot nu ne era frik. Ji am ajuns in camere ji era soooper spooky pt ca erma numai 3 fete neam bagat toate in pat la mn ji la lyra. Ji atunci mie miera cel mai frik... stateam ca pe aschii mai ales ca stateam la un hotel ff vechi cu mobila ji atmosfera veche rau . Deki parca vedeai ca se plimba pe akolo fantome =)). Ji lyra a pus de la mob ei lumina. Ji atunci se tot vedeau umbre ji mi sa parut la un mom dat ca vad p cnv la geam =)). ji eu tremuram akolo ele incercau sa ma linisteasca =)). Ji neam mai ji adus aminte de bloddy mary =)). Pana neam hoarat sai chemam p baietzi la noi in acmera ji veneau pe raduri cate 2 ca sa nu ne prinda... orikum poate nu suna dar cnd te vezi akolo e spooky...

Re: Scary Nights - No name - 12 Sep 2008

Tot ce-mi vine in minte,pe moment,este o noapte,cand am dormit la bunica mea,intr-o casa,de langa Constanta.
Nu imi era deloc somn,si cum,acolo,lucruri prea interesante nu erau de facut la ora aceea,ma uitam pe fereastra din fata patului.
Afara era intuneric bezna,pana cand,deodata,trece un om prin fata ferestrei.Mergea repede,cu privirea in fata.
Va dati seama ca imaginatia mea a luat-o razna,mai ales ca fiind curte,se auzeau tot felul de zgomote,pe care le interpretam ca cine stie ce sunete,la ora aceea.
Mi-am tras patura pe cap,speriata,imaginandu-mi cine stie ce hora a fantomelor deasupra patului.
Dimineata,cand m-a trezit,bunica mea m-a luminat ca fantoma era defapt vecinul,care lucra pana tarziu,si prin urmare,prefera sa treaca prin curtea noastra,fiind o scurtatura.
Happy end.

Re: Scary Nights - Ioana Lestrange - 23 Sep 2008

Eu eram singura acasa intr-o seara si stateam pe net, ca de obicei Happywide. In seara aia s-a luat curentul de 2 ori. Ce frica imi era :-ss. Dar se luase curentul la mai multe blocuri din zona, deci nu era mare panica Finna. Dar, totusi

Re: Scary Nights - Helena Daphne Rose - 08 May 2010

Scary Nights am avut cand eram mica , si visam tot felul de tampenii de la tampeniile de desene Cartoon Network , tin minte ca era o reclama parca cu un robot si o femeie tot robot Doamne ce ma mai speriam Acum nu ma sperii la nici-un zgomot , m-am obisnuit cu noptile albe , daca vii la mine acasa noaptea , precis ma vezi citind ceva sau rontzaind biscuiti =))

Re: Scary Nights - Matt I. River - 09 May 2010

Am avut o singura noapte care m-am speriat cu adevarat. Eram singur si stateam in conferinta cu 2 baieti, uitandu-ne la un film de groaza Itit dai seama ca nu prea am dormit in noaptea aia, dar e si un lucru bun in toata chestia aia. De atunci nu m-au mai speriat asa tare filmele de groaza Finna)

Re: Scary Nights - Bella Emily Rose - 10 May 2010

Am mers vara trecuta la bunicii mei,iar acolo ei au doua case.Intr'una dormeam eu cu 2 verisori si in cealalta adultii.
Am inceput sa spunem povesti de groaza si tot felul de lucruri,iar la un moment dat cineva a tras de usa timp de 2 minute.In momentul ala nu stiam ce sa facem. Dimineata i'am intrebat pe ceilalti daca au fost ei si au spus ca nu.M'am simtit destul de aiurea :-S

Re: Scary Nights - Shayera Holl - 10 May 2010

Paiiii...eu am avut o faza
Eram sigura acasa,pe la 23 Ai mei erau dusi la bunicul la spital,iar eu stateam la pc si vorbeam cu Ingrid.La un moment dat aud ca se inchide usa cu muuulta putere.Adica a fost traznita foarte tare Si geamurile de la camera mea s-au zguduit.
Am coborat jos si am inceput sa ma uit prin sufragerie.Credeam ca venisera ai mei.Cand ma duc spre usa,vad cheia leganandu-se.Atunci mi-am dat seama ca eu inchisem usa pe dinauntru.
Am scos-o si m-am uitat la ea razand...dupa care m-am uitat la usa.De atunci usa de la bucatarie e stricata [nu se inchide numai cu cheia...Finna ],iar peretele de sus s-a fisurat.Cred ca s-a rupt placa de regips
Nu le-am zis chestia asta alor mei ca sa nu par idioata Desii am mai avut o faza deasta...dar peste zi

Re: Scary Nights - Bell Evans - 10 May 2010

Stiu ca am mers intr'o tabara la mare mai de mult, si pe la 4 s'au hotarat astia sa se culce
Asa, ne'am bagat noi in pat, totul bine, la un moment dat s'a deschis dulapul si sa izbit cu usile de pereti, am urlat toti o data, omg
A fost ciudat, adica, nici macar nu pusesem ceva in el, pur si simplu sa zguduit o data, dupa care a ramas inert

Re: Scary Nights - Shayera Holl - 24 May 2010

Revin Mi-am amintit o faza >.<
Imi e frica de intuneric >.< Deci asta e chiar ciudat...nu
pot sa ies seara afara din casa.Asta fiindca am patit-o mai demult.Era
iarna,dar seara ieseam la 19 de la scoala...normal ca era noapte.Eram
singura si ma freca unu' ca tot venea in spatele meu.M-am oprit si m-am
prefacut ca vorbesc la telefon si ca astept pe cineva.Mda...s-a dus tot
inainte.Cand sunt aproape de poarta casei,ma trage de par si sare pe
langa mine mai ceva ca un drac.Si scoate niste sunete dealea o.O
Incearca sa ma traga nush unde...cand i-am dat doua genti in cap
[mentionez ca geanta mea are vreo 7 kg >.< si mai aveam si
compasul lasat aiurea pe acolo]...si intru pe poarta ca tampa,normal ca o inchid [avem o clanta interesanta care se inchide fff rapid,si nu o poti deschide decat pe dinauntru ].Dau sa
deschid usa cu cheia,tipu' e pe trepte.Buei frate!Am facut o
fata...chiar ma speriase!Adica...si poarta aia,cand se deschide scoate un sunet de otel zgariat Am deschis rapid usa,stiind ca ratatul ala
venea...si i-am prins mana intre perete si usa.Deci ce sunet a scos o.O
Si...s-a dus.Poate pare ciudat...dar de atunci nu ies afara
noaptea nici moarta.Mai ales singura...sa am si pisica langa mine...dar numai sa nu fiu singura.Asta e cea mai mare frica a mea.Si chiar pare ciudata intamplarea asta...grrrrrrr Logic...nu am povestit nimani...asta fiindca suna ciudat.Adica...poate era ceva aurolac din cartier cre nu avea ce face Thinking? Dar recunosc ca a stiut sa sperie omul Eu noaptea,in casa...ma uit pe net la "fenomene stranii"...deci n-am treaba.Dar cum ies afara,cum sunt ca drogata Desii nu cred ca era cine stie,ci numai un urangutan de pe aici.Imi dau seama ca putea sari gardul foarte usor,si sa aterizeze pe gazon unde se aude ffff putin.Si avea si o gluga in cap Iar in casa stau mai mereu singura Thinking? Si nu imi e frica.Adica mai...cine poate intra in casa?Daca sunt geamurile si usile incuiate...poate numai pe horn

PS: in fiecare noapte aud bataturi si zgarieturi la cap...in tavan dar cred ca sunt porumbeii [am 4 porumbei >.< ]

Re: Scary Nights - Anaella L. Hathway - 24 May 2010

Odata mio trimis unu mass cu Kris un baiat care nu are o mana si un picior si nici un ochi si dak nu trimit mes la lista la ora 12 ma omoara. Nu am trimis si am avut cosmar ca ma omoara.