Darkmark RPG Forum
Harry Potter 1,2 si 3 - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Harry Potter (https://www.darkmark.ro/f-harry-potter)
+--- Forum: Jocuri Video (https://www.darkmark.ro/f-jocuri-video)
+--- Thread: Harry Potter 1,2 si 3 (/t-harry-potter-1-2-si-3)

Pages: 1 2 3 4

Harry Potter 1,2 si 3 - Sinar Kerrigan - 14 Sep 2008

Ok deci jocurile HP 1,2 si 3 sunt cele mai tari,astea noi dupa filme nu sunt cine stie ce.Pentru cei care nu stiu despre aceste jocuri am sa va dau niste informatii despre ele. Smile In primul rand,jocurile sunt facute in ordinea actiunii din filme.Mie personal mi-a placut cel mai mult jocul Harry Potter 2 The Chamber of Secrets.E sooper marfa,incepi jocul in masina veche a tatalui lui Ron si esti cu Ron in masina si aterizati fix in Salcia aia batrana.Aici in loc de bani se folosesc beans (niste crystale de toate culorile) pe care le dai in schimbul unei wizard card ( sunt zeci de wizard cards si trebuie sa le strangi pe toate sa completezi albumul).Chocolate frogs iti incarca viatza,si invezi spell-uri noi la fiecare ora.Sunt examene finale si camera de duel e preferata mea.Mereu castig ^^ si fac la beans din prostie.Dak vreti sa va mai interesatzi de joc,cautati pe youtube Smile.In Harry Potter 1 sunt mai putine detalii ca in Harry Potter 2 si e mult mai greu de invatzat spell-uri noi.Iar in 3 este tare ca il poti calarii pe Buckbeak si primesti cate un wizard card dupa fiecare tura de Hogwarts cu el.Faza mea preferata din HP 3 este cand esti inconjurat de Dementi..err..Dementori si tre sa scapi de ei cu Expecto Patronum.Si inca ceva,in HP 3 joci cu totzi 3,Harry,Ron si Hermione.In celelalte nu.

Re: Harry Potter 1,2 si 3 - Aida-chan - 05 Oct 2008

woowLove mijto..eu n`am avut ocazia decat sa joc HP1..ala l`am terminat de vreo 2 ori..celelalte doua n`am stiut de unde sa le iau..insa,mi`a placut mult 1..adoram sa fac chestiile alea cu bagheta,knd trebuia sa merg exact pe linie Love..sh cand jucam vajthat era fain,numa k am prins ff greu hotoaica de fiecare data insa este un joc interesant,chiar merita..

Re: Harry Potter 1,2 si 3 - John Weasley - 03 Nov 2008

Trei este super tare imi plaxce,dar e cam greu!

Re: Harry Potter 1,2 si 3 - Harry Stiker - 11 Nov 2008

Va spun eu ca 4 are cea mai tare grafica si e mai marfa ...pleci cu toti 3 si (ca in HP3) si folosesti aproape ce magie vrei din Accio Carpe Retractum (nush dak am scris bine) una de ataci si stupefy park nu mai stiu k am jucat demult
Daca as sti de udne sa iau 2 ar fi marfa k ala nam apucat sal trec tot decat jumate
P.S am trecut Hp 1 Hp3 Hp 4 Hp2 (jumate)
Acum a aparut HP 5 dar nul gasesc decat in magazine si decat sa dau 7 mil p el mai bine astept

EDIT: AM HP 5 jocu LoveLoveLoveLove

Re: Harry Potter 1,2 si 3 - Harry Stiker - 06 Dec 2008

dar de ce sa le cumperi knd poti sa le downloadezi Smile free toate

Re: Harry Potter 1,2 si 3 - Hermione McGonagall - 06 Dec 2008

Tot jocul?Nu as vrea sa il i-au demo ca ma enervez.Si in niciun caz de pe ODC pentru ca eu nu prea stiu sa downloadez jocuri.Daca ma poti ajuta trimite-mi PM.

Re: Harry Potter 1,2 si 3 - Hermione McGonagall - 06 Dec 2008

Am si eu o intrebare legata de jocuri.Mai sunt pe piata?As dori sa le cumpar,dar nu stiu daca mai sunt pe piata.Harry Potter 4 nu exista?Nu s-a scos joc?

Re: Harry Potter 1,2 si 3 - Alina Potter - 18 Dec 2008

Vreau si eu jocu .. nu am de unde sal iau ca nul gasesc(jocurile)

Re: Harry Potter 1,2 si 3 - magic_cata - 14 Feb 2009

trei este ce-l mai usor joc dinte toate,ma-i usor decat cinci sau patru sau unu sau doi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: Harry Potter 1,2 si 3 - Seth - 01 Apr 2009

magic_cata Wrote:trei este ce-l mai usor joc dinte toate,ma-i usor decat cinci sau patru sau unu sau doi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eu am rams undeva si nu mai stiam sa continui... am incercat peste tot !