Darkmark RPG Forum
Ultima zi de vacanta - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: Ultima zi de vacanta (/t-ultima-zi-de-vacanta)

Ultima zi de vacanta - Cheyenne Laurette - 14 Sep 2008

topic pt a sp cum a fost ultima zi de vacantza ji prima zi de scoala ( partea cu prima abia miane putem sa sp) dar mam gandit ca nu are rost sa facem 2 topicuri diferite..

Deki a fost cea ma rea ultima zi de vacantza...nuj...a fost aja de .. normala...ji urata... nasoala... sper ca voi ati petrecut-o mai bn...

Re: Ultima zi de vacanta - Ada McNair - 14 Sep 2008

oh... in afara de faptul ca baiatul care imi plcae a facut "=P~" dupa mine.. si baiatul care ii place Anei a vorbit cu ea, nimic interesant frig si naspa

Re: Ultima zi de vacanta - Kennya Allen - 14 Sep 2008

Eu am avut o zi absolut minunata.
Sincer de abia astept maine sa imi revad colegii.

Azi chiar daca a fost urat afara, am avut placerea sa vorbesc cu o colega despre intamplarile prin care am trecut in cei doi ani de liceu terminati. Si de asemenea am pravalagit si despre anul ce va incepe maine.

Pffff..si uite asa s-au dus si cele 10 clase obligatorii ale mele.
Repede mai trece timpul.
Parca mai ieri eram in clasa intai.

Re: Ultima zi de vacanta - Lyra Dust - 14 Sep 2008

Ziua de azi a fost una foarte obisnuita. Am mers ca sa vad ce se mai intampla cu casa pe care vrem sa ne-o facem in Campina... Acolo m-am carat cu laptopul dupa mine... Si am stat pe forum, am facut doua semnaturi si am vb putin cu Raizen. Asta am facut toata ziua

Re: Ultima zi de vacanta - Ginny Malfoy - 14 Sep 2008

Pai.. m'am trezit la 9, am inghetat de frig [cred ca mama m'a dezghetat cu fheonul =))], m'am dus la calc, apoi cand a inceput familia Bundy i'am dat laptopul surorii mele, dupa vreo 2-3 ore l'am recuperat, acum ceva vreme l'am dat iar Denisei, care a adormit si i l'am sterpelit, apoi am fost iarasi eu si cand s'a trezit, din nou sora mea, iar in momentul de fata se vopseste la radacini [e blonda, dar culoarea naturala e brunet.. va dati seama ce negru e la radacina, pe masura ce cresc alte fire].. si in sfarsit, m'am ocupat de beuty pentru ziua de maine: mai intai am facut un dus, si m'am ras pe buza superioara [la mustata].. daca te razi sub jetul de la dus, ai sanse foarte slabe sa faci infectie. Si m'am dat putin si pe maini. Pe picioare nu, pentru ca maine port blugii [si din pacate, datorita frigului, mama NU ma lasa cu una din cele 5 bluze preferate ale mele, alea trendy si cul o decizie mula!], si apoi m'a pensat sora mea la sprancene.. acum ma laud cat de bine m'am ras la baie:-> Si peste 2 minute trebuie sa inchid, pentru ca [uite ca ma striga mama ~x(Turbez] tre` cica sa ma culc la 11.. off grea e viata din ultima zi de vacanta.. Si nici n'am apucat sa ma tund in scari Mama e o lenesa incurabila!

Re: Ultima zi de vacanta - Ada McNair - 14 Sep 2008

Ma simt asa de ciudat..
Este foarte ciudat sa trec in a6a.
Parca mai ieri eram in a5a.
Stai.....

Chiar eram ieri in a5a =)))

Re: Ultima zi de vacanta - Cheyenne Laurette - 15 Sep 2008

Deki a fost in sine mijto ziua ( ji nu jtitzi cat asi injura ji cate chestii vasi sp despre orarul nostru ji cum platim noi degeaba) dar mie ca au mai fakut unii din scoala cva de genu : sau plans p net de scoala ji iau exmatriculat ji nam chef :-<..dar pt mujerele d p acesti forum (LA NOI IN CLS E O PICTURA CU O MUJER SPANIOLOACA JI UN HOMBREU FARA TRICOU JI CU PANTALONI MULATZI CARE DANSEAZA )

Re: Ultima zi de vacanta - Lyra Dust - 15 Sep 2008

Uh... Pai avand in vedere ca a deschis si Raizen in thread in care s-a inceput sa se vb numai despre prima zi de scoala... putem sa-l numim pe acesta Ultima zi de vacanta, nu?
Uh... Sakura, poti pls sa nu mai scri asa in stil SMS, nu pricep nik

Re: Ultima zi de vacanta - Sinar Kerrigan - 15 Sep 2008

La mine e vacanta in fiecare zi Finna) numai ca in vacantele oficiale dorm mai mult