Darkmark RPG Forum
care e preferatl tau? - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: care e preferatl tau? (/t-care-e-preferatl-tau)

Pages: 1 2 3

care e preferatl tau? - Cheyenne Laurette - 15 Sep 2008

Topic ca sa sp care este (nu topicul ala mai mare ca topicul) am un lapsus si sa specific de ce Happywide... dar va dau un ex...Al meu este "Cafenea" si f putzin in urma"Marea sala". Cafeneaua imi place pt ca discutzi despre orice..itzi sp parerile etc...iar "Marea sala" in ultimu tp nu pre amia postez akolo" dra jtiu ca iainte adoram sa scriu la "Discutzii la masa" ji chesti de genu

Re: care e preferatl tau? - Ada McNair - 15 Sep 2008

Pai mie imi place la Cafenea

...

Si
la "Pestera lui Godric" este prea tare acolo si chiar la "imprejurimile HOgwarts'ului"

Re: care e preferatl tau? - Sinar Kerrigan - 15 Sep 2008

Cafeneaua,Coltul Jucausilor si Orele de curs

Re: care e preferatl tau? - Anna McNair - 15 Sep 2008

Coltul jucausilor,Cafenea,Conacul McNair

Re: care e preferatl tau? - Ginny Malfoy - 15 Sep 2008

Imprejurimile Hogwarts'ului
Hogsmeade
Orele de curs
Pestera lui Godric

Consider Coltul Jucausilor o metoda de a face puncte.. numai cateva jocuri sunt tari si postez la ele des =]
Si Cafeneaua.. nush.. nu imi place sa vad mereu mesaje noi la tot ce e la "Lumea Incuiatilor". In restul forumului imi place cam tot.

Re: care e preferatl tau? - Raizen Isildur - 15 Sep 2008

Mda foarte frumos, n-am ce zice. Nu inteleg ce mai cautati pe forumul asta, dar in fine....

Re: care e preferatl tau? - Cheyenne Laurette - 15 Sep 2008

???? scz de off... da nu intzeleg postu lu raizen ji breua sa jtiu care e faza...

Tu nu vezi ca toata lumea adora Cafeneaua si Jocurile ? Adica ei sunt aici pt OFF-Topic. RPG nu e treaba lor. Atunci ma intreb ce mai cautat aici, si de ce nu postati pe alt forum, cu offtopic.

Re: care e preferatl tau? - Ginny Malfoy - 15 Sep 2008

Raiz, o clipa am crezut ca vorbesti de mine..
Adica, te'ai referit si la mine? :-s

Mda, pentru mine a devenit enervant. Numai la Lumea Incuiatilor se scrie.
Acum nu trebuie sa te superi, Raizen.. dar ar trebui sa nu se mai faca atata spam, adica sa fie restrictii.
Si limbajul de mess.. e oribil.. srica forumul.

Eu sa ma supar ? De ce tocmai eu ?

Si nu ma refeream la tine. Nu acum cand ai 3665 de posturi. Ar fii inutil daca m-as referi la tine.
Ma refer la altii. Ocea.Soul de ex, s-a inregistrat o zi intreaga a facut 68 de psoturi, TOATE off-topic, si apoi nici ca a mai vazut-o cineva pe forum. Nu inteleg fratilor. Ce cautati pe forumul asta ? "Prieteni" noi ? Intra pe Hi5 ca iti gasesti acolo destui.

Sunt foarte putine personae de pe forumul asta pe care le apreciez cu adevarat. In primul rand Kennya Slytherin, una dintre singurele personae care mai stie cum e sa postezi la RPG. Nereida Devon, de asemenea, are peste o suta de posturi. Culmea e ca nu le-a facut la OFF-topic. Fata posteaza doar la RPG pt ca ii place, si o apreciez pt asta. O data, demult de tot, era si cineva pe nume Charlizze di Rino, mai era si Smiley Potter. Dar vad ca le trece vremea. Imi pare rau, dar m-ati dezamagit. Majoritatea.