Darkmark RPG Forum
Anathema - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Vrăjitoriei (https://www.darkmark.ro/f-lumea-vr%C4%83jitoriei)
+--- Forum: Little Hangleton (https://www.darkmark.ro/f-little-hangleton)
+--- Thread: Anathema (/t-anathema--11117)

Anathema - Christianne Floreine du Val - 17 Dec 2025

Ferestre învechite de trecerea timpului.
Pânză de păianjen care atârnă peste ușa din lateral.
Sunetul înăbușitor al liniștii.
Prea multă liniște.
Suspect de liniștitoare toată această panoramă.

Toate acestea mă transpuneau într-un trecut încărcat de umbre, când eram nevoită să cobor în beciul casei pentru a mă descotorosi de artefactele blestemate ale tatălui meu. 

Ugh, mereu mi se prindea în păr, uram acest aspect. Ei bine, nu e ca și când nu îmi plăcea în adâncul sufletului meu să trag cu ochiul la obiectele respective.
Un sunet ciudat mi-a atras atenția către locul în care mă aflam. O cioară mă privea acuzator de pe acoperișul casei. Aparent, i-am stricat și acesteia seara.
Mi-nu-nat! Acum sunt și pe lista neagră a păsărilor nocturne. Mi-am dat ochii peste cap și am încercat să ignor această părere de rău care mă copleșea. Cioara a decis că nu merit atenția ei, așa că printr-o simplă bătaie din aripi și-a luat zborul. 
Casa Cruplud.
Ce caut mereu aici? Cum se face că de fiecare dată când îmi pierd cunoștința ajung printr-o minune - nu, utilizare greșită a cuvintelor - printr-un blestem, aici. Mirosul de sânge pare că se întețește cu fiecare vizită pe care o fac aici.
Nimic nu este schimbat, totul pare la fel. La fel ca în ultimele 10 dăți, nici măcar o mică schimbare.
Niciuna.
Nici măcar crengile frunzelor care bat în geam nu și-au schimbat locația. Stai... ce?

Nici măcar crengile frunzelor nu și-au schimbat locația? Singura noutate ar fi cioara. 
M-am mutat din loc și am început să dau o tură în jurul casei.  Sunt convinsă că cineva își bate joc de mine. Sau și mai rău, am fost blestemată. Sau sunt nebună. Nimic nou la orizont. De m-ar vedea cineva aici, cu siguranță aș trezi anumite suspiciuni. Odată ce am ajuns în spatele casei am observat că cioara văzută adineauri și-a mutat prezența lângă geamul crăpat.
Am tras aer în piept și m-am apropiat de acesta. 

Trebuie să pot, mi-am spus. Dacă nu eu, atunci cine?

RE: Anathema - Splendora Cromwell - 18 Dec 2025

Iar se imbatase. Grav. Cu cel mai prost vin pe care il putuse bea, de aveai impresia ca ii scapase in pahar si ceva matraguna in atelier unde insistase sa mai faca o potiune desi abia o mai tineau picioarele.
Nu suficient de lucida incat sa distinga bine incaperile, insa suficient de lucida incat sa stie ca mai are nevoie de un incredient, se teleporta aidoma, cu gandul spre o padure la intamplare.
Din fericire (sau din pacate) nici macar gandurile nu o mai ascultau si iata-ne aici!
Mergand impleticindu-se, intr-un oras sinistru, fara a-si putea ascunde macar grimazele de pe chip, injurand de zor la teleportare.
Aproape ca lua un pom in brate, dar se echilibra suficient si in cuprinse cu ambele maini, tragandu-si putin sufletul, in timp ce o cioara speriata, cel mai probabil de actiunile ei, isi lua zborul rapid cu un croncanit revoltat.
Se uita in sus razand, si isi ridica mainile a intrebare, apoi realiza ca se afla in fata unei case impunatoare, si ce sa vezi!
'Mai sa fie!' gandi pentru sine. 'What an akward situation!'
Zambi mai stins de data asta, de frica sa nu deranjeze fantomele care bantuiau locul, dar tot cu gura pana la urechi.
Ferestre sparte, pe care le fremata vantul, lampi abia aprinse, miscate lin de colo colo si copaci vestejiti care improscasera cu frunze toata intrarea din fata.
'Casa Cruplud?!'
Nu putea intelege ce incantatie putuse sa foloseasca sau la ce se gandise cand ajunsese aici, insa stia ca nu putea fi intamplator, asa ca lasa privirea in jos, cu pomul inca in brate si incepu sa rada cu pofta, asteptand.