Darkmark RPG Forum
Manelisti/manele - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: Manelisti/manele (/t-manelisti-manele)

Pages: 1 2

Manelisti/manele - Kennya Allen - 20 Sep 2008

Ca sa nu mai facem offtopic, vom continua discutia aici

Sinar Kerrigan Wrote:Singurul animal pe care-l urasc e manelistul!

Nereida Devon Wrote:te sustin in totalitate Sinar Finna)
Aaam...nu urasc nici un animal....urasc insectele Finna)

Raizen Isildur Wrote:
Sinar Kerrigan Wrote:Singurul animal pe care-l urasc e manelistul!

Mare adevar graiesti.

Kennya Slytherin Wrote:Da ce aveti frate cu manelistii?
Sunt si ei oameni. De cand puteti voi sa judecati niste persoane care nu le-ati cunoscut in viata voastra?
Unii manelisti sunt mai oameni decat unii rockeri sau mai stiu eu ce natie care asculta alt gen de muzica. Si in plus este total gresit sa judeci pe cineva dupa genul de muzica pe care il asculta.
Aici intra in scena gusturile si preferintele muzicale. Nu e nimeni perfect. Nici voi, asa ca nu aveti nici cel mai mic drept sa ii faceti animale. Majoritatea de pe forum stiu cam ce ascult eu, dar niciodata nu m-am luat de alti canterateti sau persoane care nu-mi plac si le asculta muzica. Fiindca am o minte destul de deschisa si stiu ca este copilaresc sa te dai in stamba in acest fel.
Omul trebuie judecat numai dupa personalitate. Nu vreau sa par ca ma dau mare dar am multi prieteni care fac parte din diferite cercuri. Chiar si manelisti. Si sunt de o mie de ori mai de treaba si mai inteligenti ca altii.
Cum va simtiti voi cand manelistii se iau de voi, este asa cum si ei se simt cand voi va luati de ei. Si credeti-ma ca nu e deloc placut daca ati trecut prin asta. In loc sa va vedeti de treaba voastra si la defectele voastre, voi ii faceti pe ei animale. Este un comportament extrem de pueril si ar trebui sa il schimbati.
Fiecare om are dreptul sa fie asa cum vrea, sa asculte orice muzica ii place, sa fie de orice etnie sau sex. Iar noi trebuie sa-l acceptam. Cea mai mare greseala este sa judeci oamenii la general, nu individual.

Scuzati-mi offtopicul. Dar cred ca am dreptul sa-mi spun parerea care mi se pare mult prea corecta.

Raizen Isildur Wrote:Ai intelesc gresit. E vorba despre cei care canta manele nu despre ascultatori. Ascultatorii saracii..nu e vina lor.

Kennya Slytherin Wrote:De fapt am inteles foarte bine.
Toti ati zis "manelisti" nu "cei care canta manele".
Iar cand zici manelisti in categorie se afla si cei care asculta si cei care canta.
Si aia care canta ce?
Ce au asa special de ii faceti animale? Ce-ar fii sa spun si eu ca artistii care iti plac tie sunt animale, fiindca eu nu-i ascult si nu-mi plac.
Suna ilogic si stupid.
Ei canta acest gen fiindca le place, asa cum si rapperi, rockerii, houserii samd canta ce le plac lor. Si nu trebuie judecati dupa asta.
Stiu ca manelistii nu au cine stie ce muzica inteligenta. Dar nici ceilalti nu sunt sfinti. Si ei au melodii care instiga la violenta, rasism sau inegalitate intre oameni.
Fiecare gen de muzica are partile lui bune si rele.

Raizen Isildur Wrote:Bine, sarim cu argumentele. Pai, cei care canta manele, sunt niste oameni care cred ca stiu totul, ca au bani o tona, masini femei. Asta e totul pt ei. Asta e tot ce au ei in cap. Nu stiu sa lege doua vorbe ! In versurile din manele lor au niste greseli gramaticale de razi cu lacrimi. Cum poti fii atat de incult ? Si in plus se cred asa mari si tari, dar de foat au noroc ca s-au nascut cu talentul lor idiot, ca altfel a-r fii niste parliti.

Re: Manelisti/manele - No name - 20 Sep 2008

Fiecare persoana are anumite preferinte muzicale sau vestimentare,si nu putini sunt cei care aleg sa faca parte dintr-o anumita categorie,la fel cum fiecare artist,in parte,isi alege genurile muzicale pe care sa le abordeze.
Dar indiferent de aceste alegeri,nimeni,dar absolut nimeni,nu este mai putin indreptatit sa fie numit om.
Cum a zis si Kennya,sa judeci o categorie intreaga de oameni,sa generalizezi,fara sa cunosti,defapt,fiecare persoana in parte,este o greseala foarte mare.
Un om este caracterizat prin personalitate,comportament,fapte,prin relatiile cu ceilalti,dar in nici un caz,de catre muzica pe care o asculta.
Este adevarat ca si preferintele noastre spun ceva despre noi,dar nu ne reprezinta ca si persoana.
Si eu detest manelele,ca gen muzical,dar nu judec nici o persoana,in functie de asta.
Detalii ca sexul,religia,rasa,sunt mai putin importante.Dar apoi preferintele muzicale.
Rocker,Punkist,Emo,Minimal...detalii nesemnificative.Important este sa ai un comportament decent fata de persoanele cu care interactionezi.
Ce inseamna un comportament mai putin uman?Violenta,lipsa de moralitate,dar nicidecum genul de muzica pe care il canti sau pe care il asculti.
Toti suntem oameni,inclusiv manelistii.Oameni si atat,iar alegerile si preferintele muzicale,sunt pe ultimul loc.
Este o mare prostie sa discriminezi un intreg grup de oameni.Discriminari pe baza de sex,religie,culoare,orientare sexuala....si acum,discriminare pe baza de subculturi si categorii?Ce urmeaza?Discriminare pe baza de lungimea unghiilor?
Am postat,nu ca sa iau apararea cuiva,ci ca sa va fac sa intelegeti ca toti suntem oameni,nu animale,si ar trebui sa ne acceptam asa cum suntem,cu bune si cu rele.

Re: Manelisti/manele - Ada McNair - 20 Sep 2008

Huh... ma enerveaza doar aia care se cred mare branza. Ca sunt si care sunt de treaba.. cunosc cativa..Happywide ... dar sunt si enervanti care se leaga de tine pe strada. Asta ma enerveaza cel mai tare la manelari
Thinking?
Huh.. cam asta este parerea mea

Re: Manelisti/manele - Iseult Cromwell - 20 Sep 2008

Nici eu nu am nimic cu ei, Kennya are mare dreptate! Nu trebuie sa judeci o persoana dupa ce fel de gen de muzica asculta, sau despre ce canta. Majoritatea manelistilor sunt oameni cumsecade, carora le plac acest gen. De exemplu una din prietenele mele asculta in trecut manele, insa mie nu imi pasa.
Deci, tot ce vreau sa spun e ca fiecare persoana asculta ce muzica vrea, de gustibus non est disputandum(gusturile nu se discuta).
Scuzati daca m-am lungit cu vorba si am facut offtopic.

Re: Manelisti/manele - Ioana Lestrange - 23 Sep 2008

Eu, sincer, nu fac discriminari. Desi nici mie nu-mi plac manelistii si nici manelele, normal. Eu nu inteleg ce vad ei bun la muzica asta

Re: Manelisti/manele - Klavdia Belikov - 18 Aug 2010

Ioana Lestrange Wrote:Eu nu inteleg ce vad ei bun la muzica asta Thinking

Am ratat ceva? Manelele sunt muzicã? Hmm, ce interesant, credeam cã e doar un mod prin care manelarii fãrã soartã se laudã cã au (citez):

duºmani
femei
case
bani
femei
case
duºmani
bani
case

Ohh, ºi sã nu uitãm, în unele manele apar versuri despre "amor", "lãv" ºi "dragoste", fãrã ca maneliºtii sã înþeleagã adevãratul sens al cuvântului "iubire".

Patetic.

Re: Manelisti/manele - Alice Morris - 18 Aug 2010

Sincer, nu stiu ce aveti cu manelistii Thinking? intradevar, sunt unele persoane care chiar se identifica pana la sange cu melodiile si cu versurile care de multe ori sunt superficiale, si acele persoane sunt chiar exagerate, adik asculta doar manele, si zic ca rock'ul e aiurea, ah, si mai nou asculta si house'ul romanesc
cat despre cei care canta manele, am vazut cateva interviuri si sunt unii care nu sunt chiar superficiali, si pe de cealalta parte sunt altii care isi permit sa arunce cu bani in sus
am prietene care asculta manele, dar pe langa manele, asculta si alta muzica [in afara de house ] si eu am ascultat manele cand eram mica, adica pe la vreo 7-8 ani dar atunci nu erau panarame, cand ascultai o melodie te facea sa bati din picior, acum e doar muzica de umplutura parerea mea Thinking? oricum, eu ascult de toate, dar manele si populara doar la petreceri unde nu ai de ales

Re: Manelisti/manele - Isabella River - 18 Aug 2010

Alice Morris Wrote:dar atunci nu erau panarame, cand ascultai o melodie te facea sa bati din picior, acum e doar muzica de umplutura

Mhh.. sunt de acord cu asta. Thinking

Re: Manelisti/manele - Guest - 22 Aug 2010

Isabella Isildur Wrote:
Alice Morris Wrote:dar atunci nu erau panarame, cand ascultai o melodie te facea sa bati din picior, acum e doar muzica de umplutura

Mhh.. sunt de acord cu asta. Thinking

si eu sunt de acord!!! ii lovesc cu asta:

Re: Manelisti/manele - Ada McNair - 22 Aug 2010

Hmm...defapt chiar...manelele nu sunt muzica..

DESI...uitati un pic ce bine se potriveste...
Ganditi-va la melodiile gen.....alea a lu 50 cent sau cum naiba il cheama....daca le traduceti sunt EXACT ca si manelele
Sau cum da Timbaland..(sau timberlake sau cum l-o chema....) din maini ...face exact ca Guta si ca ceilalti
Stiu ca e off-topic....daaar.. era doar o chestie care am observat-o eu
Happywide....Adica....dusman...enemy ...daca e in engleza suna mai bine
Ma rog..stiu ca e o remarca stupida dar na Whistle ...am avut o revelatie in timp ce ma uitam pe mtv