Darkmark RPG Forum
O zi dogoritoare de vara - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Baia Plangacioasei Myrtle (https://www.darkmark.ro/f-baia-plangacioasei-myrtle)
+--- Thread: O zi dogoritoare de vara (/t-o-zi-dogoritoare-de-vara)

Pages: 1 2

O zi dogoritoare de vara - Kennya Allen - 03 Oct 2008

Era o zi destul de greoaie si in acelasi timp ingrozitor de calda. Soarele era mai arzator decat trebuia sa fie pentru clima Angliei si o tinea asa de zile bune. Kennya nu suporta de nici o culoare caldura dogoritoare si simtea nevoia sa-si dea jos toate hainele(la propriu). Avand ceva timp liber se gandi o perioada destul de lunga ce ar rebui sa faca. Pana la urma se hotari sa mearga undeva intr-un loc racoros unde nu ar putea sa fie deranjata de nimeni. Sau cel putin asa credea. Statu pe ganduri multa vreme si pana la urma gasi ca cea mai buna solutie Baia Plangacioasei Myrtle. Locul perfect.

O lua agale pe coridoarele Castelului, urmarind pe fiecare geam peisajul mirific al imprejurimilor Hogwarts-ului si tipetele sau jocurile elevilor care isi petreceau majoritatea timpului liber langa lac pentru a se racori. Kennya zambi in sinea ei. Lacul era o idee destul de buna insa prea multa galagie. Ajunsese in sfarsit pe coridorul cu pricina si incetini pasul. Se uita cand in dreapta cand in stanga sa vada daca cineva o urmarea. Mai ales un profesor. Observa ca era singura si linistea apasa toti peretii, asa ca deschise usa baii incetisor si intra. Avea dreptate, chiar era locul potrivit. O briza usoara venea dinspre incapere, asa ca viperina intra fara ezitare.

Chiar daca era o baie iesita din functiune, arata destul de bine. Era curata, iar razele soarelui intrau alene pe mica fereastra. Kennya inainta uitandu-se in jur unde ar putea sa se aseze sau sa stea. Curioasa deschise usa unei cabine de toaleta si facu atac de cord. Se dadu in spate vreo 5 pasi ca sa vada mai bine fata ce statea spanzurata de o funie imaginara. Era Myrtle care ii zisese fetei pe un ton mult prea obisnuit ca se juca cu Nick "Spanzuratoarea", cunoscutul joc incuita. Dupa ce Kennya termina sa-i explice de fapt cum se joaca acest joc si dezamagindo pe fantoma, inchise usa la loc si isi vazu de treaba.

Cu o sficuire de bagheta, aceasta facu sa apara un scaun destul de confortabil ce il aseza langa geam. Isi scoase o carte din ghiozdan si se apuca pe citit.

Re: O zi dogoritoare de vara - Hermione McGonagall - 03 Oct 2008

In baie veni si Hermione.Era atat de suparata incat avea nevoie de putina relaxare.A dat din intamplare peste Kennya.Aceasta o intreaba ce are,iar Hermione raspunse:
"Am avut o zi proasta.Datorita caldurii potiunea mi s-a evaporat mai repede si Profesoara a scazut 10 puncte.Sefa mea de casa o sa fie suparata."
"Te inteleg!Vino si stai aici...."
"Mersi.Este destul de draguta pentru o viperina."

[Ginny am inventat.]

Re: O zi dogoritoare de vara - Lyra Dust - 03 Oct 2008

Lyra trecu in graba pe langa baie. Cu coada ochiului o zari pe Kennya. Fata se intoarse si intra.
Podeaua era uda. Cum fcau un pas, Lyra se trezi intinsa pe podea.
" Ah ... Salut Lyra! " spuse Kennya razind.
" Aaaa ... Buna Kennya! Sper ca ti-a placut intrarea mea. "
" Mdah! Foarte ... aluneacoasa! "
" Si tu ce faci? " intreba Lyra curioasa examinand incaperea.
" Foarte bine! Citeam ceva. "
" In baie? "
Lyra nu mai astepta raspunsul fiind speriata de zgomotul provocat de Myrtle care aparu chiar in fata ei.
" Buna... " spuse aceasta.
" A ... Salut Myrtle "
Myrtle incepu sa se invarta in aer. Facea piruete si dadea din maini. Lyra ii arunca o privire speriata Kennyei.

Edit: Am postat deodata cu Hermione >.>

Re: O zi dogoritoare de vara - Kennya Allen - 03 Oct 2008

Kennya se apuca sa rada. Si nu de fete si nici de Myrtle. In baie aparuse Nick care inca mai era legat cu o sfoara de gat. Parea destul de suparat, asa ca viperina nu indrazni sa il intrebe din ce cauza. Banuia ca din cauza jocului de mai devreme. Aceasta vazand ca locul s-a aglomerat, isi baga cartea la loc in ghiozdan si mai facu sa apara inca doua scaune pentru noile venite. Lyra se aseza imediat, insa Kennya a fost nevoita sa o invite direct pe Hermi ca sa ia loc. Fetele pentru cateva minute se mai uitau indelung la Nick si Myrtle care se certau in legatura cu ce joc sa mai abordeze acum.

Dupa ce plecasera, Kennya se intoarsera cu fata spre fete si le zambi.
"Pffff, ingrozitoare caldura asta." zise ea
"Da, am fost la lac prima data, dar nu ai avut loc sa arunci nici un for de par." zise ganditoare Hermione
"E nebunia din weekend. Si cu caldura asta ciudata pe deasupra e logic." adauga si Lyra

Re: O zi dogoritoare de vara - Arianna Lovegood - 19 Oct 2008

Dar chiar atunci pe coridor se auzi un plescait, apoi usa se deschise si in incapere intra Arianna, care era uda din cap pina in picioare.
"Peeves! Stiu ca esti aici, iesi imediat afara!" urla aceasta. Insa se pri cind le obeserva linga fereastra pe cele trei fete care o priveau cu ochii cit cepele.
"ah...nu v-am observat...scuse" incepu Arianna stinjenita.
"Nu-i nimic, dar ce s-a intimplat? Doar nu ai hotarit sa te scalzi in lac?" intreba ironic viperina.
"Sigur ca nu...strigoiul ala afurisit mi-a turnat in cap o caldare intreaga de apa!!! Uite in ce hal sunt! De data asta jur a il spun la Baronul Singeros!"
"Ei...macar te-ai racorit putin" spusera fetele.
Arianna zimbi usor si incepu sa-si scurga parul si sa-si scoata cartile din care siroia apa. Sfichiui aerul bu bagheta si in acelasi moment linga ea aparuun fotoliu moale, in care se aseza deodata lasindu-se pagubasa sa-si mai scoata cartile din ghiozdan.

Re: O zi dogoritoare de vara - Hermione McGonagall - 20 Oct 2008

Dupe ce Arianna si aseza,Hermione facu o vraja si la fiecare fata aparu cate un pahar mare de limonada cu gheata si putin zahar.

"Haideti sa ne racorim si sa uitam pentru o clipa de grijile noastre.Si poate mai spre dupa-amiaza trecem o fuga pe malul lacului.Ce spuneti feteleor?"

Fetele ciocnira paharele si baura cu pofta bautura racoritoare.

Re: O zi dogoritoare de vara - Charlotte Ambrosine - 30 Oct 2008

Anny se plimba din nou pe coridoare. Era unul din acele weekenduri in care se plictisea de moarte. Isi dorea sa iasa afara sa se plimbe, dar caldura si zgomotul infernal facut de copii nu ii permiteau asa ca se hotari sa caute o camera racoroasa si linistita.
Anny vazu o usa pe care scria "Defect". Se gandi ca acolo nu ar ajunge galagia copiilor si nici caldura insuportabila.
Deschise usa usor iar inima ii statu pret de o clipa. In camera mai erau inca 4 fete ce discutau si beau un lichid. Anny credea ca era limonada.
"Aaaa ... buna fetelor ! Ce faceti?" le intreba putin stanjenita. Oare ce puteau face intr`o baie defecta?
"Buna Anny! Noi ne racorim ... "
"Ok. Sper ca nu va suparati daca ramnan si eu putin ... " le privi ingrijorata fata.
"Nu .. bineinteles ca nu!" spuse Lyra si cu o miscare de bagheta facu sa apara un scaun pufos ce parea un mini-fotoliu.
Anny lua loc si respira usurata. Isi misca si ea bagheta si mai aparu o limonada.

Re: O zi dogoritoare de vara - Ada McNair - 02 Feb 2009

Ada, vazand ca o gramada de fete intrau in baie, de ce sa nu se duca si ea sa strice atmiosfera? Se grabi spre usa . Lua o viteza destul de mare, astfel incat nu reusi sa aproximeze distanta intre ea si usa, si se izbi de ea, incat trecu pe partea cealalta a ei. ' oF Doamne...de ce mi se intamplat tot timpul asta ? ' gandi ea dandu-si ochii peste cap.
" Salutari din Danemarcaa!! ' spuse Ada odata intrata in camera, desi inca era pe jos si se chinuia sa isi dea seama ce miroase asa. Faptul ca erau intr-o baie nu o faceau pe Ada sa isi dea seama de motiv.
" Nu mi-am mai schibmat chilotii de o luna " spuse Myrtle... " Sau mai bine de 70 de ani " mai continua ea, incepand sa rada ca si cum ar fi facut o gluma foarte buna. Ada ramasese serioasa, ceea ce le mirase pe fete.
" Eu de 71 de ani!! Te-am luat!!! " raspunse Ada razand cu un glas malefic si dand din maini ca o descreierata. " Oricum... asta nu este mai important ca faptl ca nu mi-am taiat unghiile de 72 de ani. Sa nu-i spuneti lui tata!! Mereu mi-a placut ciorba de unghii " continua Ada care saliva pe acolo, facand baia mai umeda decat era. "Oricum. Asta nu este important. Vreau si eu un fotoliu si niste limonada!!! "

Re: O zi dogoritoare de vara - Hermione McGonagall - 04 Feb 2009

Hermione se uita la fata ca la Plesneala.Ii placea de Ada,mereu o facea sa rada,dar uneori exagera.
"Aaaa...Ada,daca nu observi,esti inca pe podea...."ii atrase fata atentia.
"A,da!Scuze"spuse Ada,inca razand.
Ada se ridica cam impleticit.Cand in sfarsit se tinu pe picioare Hermione ii dadu un fotoliu.
Incepura sa rada,sa vorbeasca si mai mult sa savureze limonada.
"Hei...unde a disparut Myrtle?"intreba Arianna deodata.
"Probabil se racoreste in vreo toaleta.De ce?Ai treaba cu ea?"spuse Kennya."Poate ar trebui lasata in pace,pentru binele nostru."
"Poftim?!Voi nu ma placeti,ci doar folositi baia mea ca loc de intalnire."spuse Myrtle furioasa.
Incepu sa planga,iar baia incepea sa se inunde incetul cu incetul.
"S-a zis cu dupa-amiaza noastra linistita.Bravo,Kennya!"spuse Hermione,ironica.
Dadu sa plece,dar o mana o opri.

Re: O zi dogoritoare de vara - Ada McNair - 05 Feb 2009

" Ce? Aveti de gand sa va lasati pacalite de o fantoma enervanta si vai de capul ei??? Oo Doamne! " spuse Ada care de data asta era mai serioasa decat deobicei . [nu era serioasa niciodata. ]
Fetele au incercat sa-i spuna mai degraba sa-i explice, asa ca la prosti , ca nu isi pot petrece dupa-amiaza intr-o baie plina pana la gat cu apa. Mai bine zis, lacrimi.
" Ce? Asta nu conteaza! Mie imi plac baile in piscina !! " spuse Ada sublinind "astaa"
Fetele plecara si o lasara pe Ada inauntru. Dupa 10 minute, s-au intors vazand ca fata nu mai iese. Hermione scoase un zgomot ciudat, si se uita la Ada, care se pare ca era in costum de baie [tricou larg si pantaloni scurti], avea o saltea, iar in mana un cockteil cu fructe.
" Ce faceti fetelor? " spuse Ada care se arunca de pe saltea, inotand in apa destul de adanca.
Kennya, la o sficuire de bagheta, facu ca apa sa dispara, iar Ada se trezi din nou pe podea, si se mai alesese si cu o vantaie in barbie.
" Ok, sunt obisnuita. " spuse Ada zambind, deoarece ea nu se supara din nimic. Tot timpul era foarte calma. " CE NAIBA VROIATI SA FACETII??? SA MA OMORATI??? ASTA VROIATI?? MA OMOR EU!!" si Ada lua un betisor de urechi, si incerca sa se curete cu el. " NImic nu ma poate omori mai rau decat curatatul in urechi ... " ceea ce ii lua fetei cam o ora.
Celelalte isi reluara locurile pe fotolii, dar s-a zis cu limonada, asa ca si-au facut o ciocolata calda. Depinde. Ada a preferat niste urina de taur. Preferata ei .