![]() |
Nu vã sortați de mai multe ori ! - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard) +--- Thread: Nu vã sortați de mai multe ori ! (/t-nu-v%C3%A3-sorta-539-i-de-mai-multe-ori) |
Nu vã sortați de mai multe ori ! - Kennya Allen - 05 Oct 2008 Banuiesc ca toti noi veniti, dar si cei vechi au vazut butonul de sortare de pe bara de meniu. Ne bucuram imens ca nu mai trebuie sa o facem manual si acum este automata. Insa exista o mica problema. Unii dintre voi se sorteaza de mai multe ori! Adminii primesc un email de cate ori un membru se sorteaza si vedem cine o face de mai multe ori. De acum este clar ca NU mai aveti voie sa va sortati de 7000 de ori! O data este de ajuns! Si daca va sortati de mai multe ori ve-ti fii repartizat la prima casa care a ales-o jobenul si fiindca ati incalcat aceasta regula o sa primiti penalizare!!! Credeti-ma, nu e placut sa primesc sapte mii de mailuri de repartizare si sa vad ca un membru s-a sortat de patru ori, de fiecare data la o casa diferita! Sper ca e totul clar si nu vor mai exista probleme pe viitor! Multumesc pentru atentie! Re: Nu vã sortați de mai multe ori ! - Kennya Allen - 22 Oct 2008 Vad ca degeaba trancanesc eu aici. Deja este penibil. Stau sa ma trezesc cu sapte mii de sortari la aceleasi persoane. Am si eu nervii mei. De acum sa fie clar!!!Sunt foarte buna cu cei foarte buni, si foarte rea cu cei foarte rai!!! Veti primi avertisment pentru sortare multipla, iar la DOUA avertismente de genul primiti ban pe o saptamana. Si chiar daca nu scrieti numele corect, eu si ceilalti admini vad ip-ul; nu ma faceti a dracu sa va caut dupa ip-uri ca aveti ban definitiv. Nu-mi place sa fac chestia asta, dar exista o limita! Bianca ai avertisment fiindca te-ai sortat de patru ori la viperini, iar Arianna Lovegood la fel fiindca te-ai sortat de doua ori la astropufi si o data la ODS. Au fost si altii inainte, insa de acum chiar ca nu mai iert pe nimeni. V-am avertizat!!! Am venit obosita ca sa imi fac nervi si cu enspe mii de mailuri de la sortare. Nu vreau sa par a fii rea, doar stiti ca va iau apararea cat pot si cand pot, insa deja e exagerat. Re: Nu vã sortați de mai multe ori ! - Kennya Allen - 23 Oct 2008 Zack Barow ai avertisment fiindca te-ai mai sortat inca o data la astropufi dupa ce ai fost repartizat la Ochi-de-Soim. Re: Nu vã sortați de mai multe ori ! - Kennya Allen - 30 Oct 2008 Laura-Elena, avertisment pentru a doua sortare la Cercetasi dupa ce ai fost repartizata la Astropufi. A doua oara stiti ce primiti. Re: Nu vã sortați de mai multe ori ! - Kennya Allen - 25 Nov 2008 Daria Dumbledore si Carume Oublié avertisment pentru sortare de doua ori la Astropufi. Va invatati daca nu va dau avertismente... Re: Nu vã sortați de mai multe ori ! - Kennya Allen - 16 Jan 2009 Harry Mati avertisment. Te-ai sortat inca o data la astropufi, cand esti deja parte din casa Cercetasilor. |