Darkmark RPG Forum
Prima zi la bar - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard)
+---- Forum: Forums (https://www.darkmark.ro/f-forums)
+----- Forum: Capul de Mistret (https://www.darkmark.ro/f-capul-de-mistret)
+----- Thread: Prima zi la bar (/t-prima-zi-la-bar)

Pages: 1 2

Prima zi la bar - Elizabeth Swann - 26 Oct 2008

Era o dimineata de sambata ca oricare alta. Elevii de la Hogwarts inca dormeau, in timp ce razele soarelui patrundeau printre jaluzele, incercand sa-i trezeasca. Elizabeth Swann statea intinsa pe patul sau din dormitorul Viperinilor. Cat era ora? De ce se trezise asa...

Tzzrrrrrrrr! Tzzrrrr! se auzi un sunet de pe noptiera. Era ceasul. Elizabeth se trezise cu exact 30 de secunde inainte sa auda sunetul acela asurzitor, cu care se obisnuise deja. Se ridica greoi din pat, isi lua roba de zi pe ea si iesi din dormitor. Trecand pe langa colegii sai ca si cum nu i-ar fi vazut, fata se duse direct la Hogsmeade, pentru a-si incepe prima zi de munca la Capul de Mistret. Cu toate ca habar nu avea ce va trebui sa faca si cum se va acomoda, nu avea nici un fel de emotii. Era mai degraba ingrijorata sa nu adoarma pe tejghea.

In fata intrarii in local, Elizabeth medita o clipa gandindu-se ce trebuie sa faca. 'A, da!' isi zise ea, scotand cheia din buzunar. Inauntru era pustiu. Nu erau decat cateva masute, scaune si un loc unde ea avea sa munceasca de acum inainte.

Re: Prima zi la bar - Arianna Lovegood - 26 Oct 2008

Arianna pasea agale pe strazile, aproape pustii, ale Hogsmead-ului. Vroia sa intre undeva... Trecu pe linga trei maturi, insa se gindi ca in scurt timp localul se va umple cu oameni, asa ca varianta cazu si merse mai departe. Coti de la drumul principal pe un drum micut pina ajunse la un bar: Capul de Mistret. Deschise incet usa care scirtii putin si vazu ca incaperea era goala. Se indrepta spre tejghea, unde vazu o fata noua.
" Buna, esti nou-angajata aici?"
" Buna! Da, azi este prima zi!" raspunse aceasta entuziasmata.
" Pai, felicitari! Da-mi, te rog, un coctail de ciocolata" spuse Arianna.
" Da, asteapta un moment" raspunse Elizabeth si disparu pe o usa.

Re: Prima zi la bar - Charlotte Ambrosine - 26 Oct 2008

Razele soarelui umpleau camera de zi a Astropufilor. Anny citea o carte despre potiunea Fructitus, dar era tare plictisita.
Isi lua repede rucsacelul si parasi camera. O lua la fuga pe holuri, apoi in curtea Castelului si se duse in Hogsmeade. Se bucura ca era dimineata si nu era foarte aglomerat. Vazu un alt local numit "Capul de Mistret". Era foarte curioasa sa vada ce e si acolo dat fiind ca a vizitat doar "La trei maturi".
Intra si era pustiu. Doar Arianna era la bar si bea ceva ce era rosu-ciocolatiu.
"Buna Arianna! Ce faci ?"
"Bine, am venit sa ma relaxez. Tu?"
"Eu m`am plictisit de invatat, asa ca m`am hotarat sa mai vizitez Hogsmeade. Dar ce bei acolo?"
"Este Cocktail de Ciocolata. Ai mai baut?"
"Nu ... dar as vrea sa incerc ! Unde este vanzatorul?"
"Hmmm .. nu stiu, mi`a adus Cocktailul apoi a disparut din nou. Uite`o !"
"Buna ! Eu sunt Anny."
"Buna Anny, eu sunt Elizabeth. Doresti ceva?"
"Da, un Cocktail de Ciocolata ca al Ariannei .. "

Dupa ce il aduce, cele 3 fete incep o discutie despre o posibila noua bautura inventata de ele, caci Elizabeth se parea ca era priceputa la potiuni, la fel si Arianna, iar Anny nu era chiar de"aruncat".

Re: Prima zi la bar - Elizabeth Swann - 27 Oct 2008

Dupa cateva clipe, usa se dadu de perete si in bar intra Bella Swan.
"Surioara! Tu vinzi aici?" spuse ea, vazand-o pe Elizabeth dupa tejghea.
"'Neatza, Bella. Da, eu vand aici ... de azi. Ce vant te aduce pe la noi?"
"Eh ... mi s-a facut pofta de un suc de ananas."
"Cu inimioara de gheata?"
"Nu. Cu doua inimi inghetate." Glumi Bella. "A, si cornite din jeleu cu aroma de capsuni deasupra, te rog."
"Iti aduc acum. E din partea casei."
"Multumesc, surioara."
"Cu placinte." rase Elizabeth.
"Si voi ce mai faceti?" le intreba Bella pe celelalte doua fete ce-si savurau bauturile.

OOC: Bella, sper ca nu te superi ca te-am introdus si pe tine in ... poveste. Si scuzati-mi inspiratia care nu prea exista. E vina ei, nu a mea =].

Re: Prima zi la bar - Shayera Holl - 28 Oct 2008

OCC:chiar vroiam sa intru in RPG....dar=))...lenea ma doboara,chiar ms ca ai spart gheataKissKissKiss...KiSs YoUKissKissKissKissKiss.

BIC:

Bella era putin cam adormita,era de dimineata tare pe la Hogsmead,nu avea ce face.
"Si....cum mai merge viata ta?Adica,prieten,ceva ceva?"o intreba Bella pe sora ei facandu-i cu ochiul.
Iar Elizabeth rosii.
"Deci,insctul meu de surioara,chiar e bun?"mai intreba fata
"Nuuuuu,dar m-ai surprins cu intrebarea asta,chiar....crezi?"zambi Eliza
Isabella se uita cu coada ochiului la sora ei dupa care rase incet
"Ce e?am zis ceva eu?"intreba Eliza
"Nuuuuu,nu ai zis nimic,ai dat de banui draga mea"zambi Bella
Bella stia ca nu era nimic,sau asa credea,dar ii placea sa isi tachineze sora,mai ales cu chestii de genul acesta.

Re: Prima zi la bar - Nosgoth_Vi_Slytherin - 28 Oct 2008

Nosgoth intra in bar, de abia se trezise si avea nevoie de o cafea foarte tare. Se duse la o masa si se aseza, facu semn cu bagheta ca sa vina cineva sa ii ia comanda. Imediat o fata aparu in fata lui.
"Cu ce pot sa va servesc?" intreba ea
" As vrea o cafea magica, si niste lapte, sa fie mai dulce daca se poate."
Fata se indeparta spre bar ca sa ii faca cafeaua lui Nosgoth.

Re: Prima zi la bar - Shayera Holl - 28 Oct 2008

OCC:Heyyy...bine ai revenit,cred,nu te-am mai vazut pe aici,adica,Nosgoth,nu ai mai intrat de ceva vreme.Sunt vechea Shayera,numai mneah...nu stiu daca tu sti ca mi-am schimbat numele,orikum...Bine ai Revenit!!!

Bic:

Arianna,Bella si Anny vorbeau amanuntit,adica nu vorbeau ele cine stie ce,dar mneah,asta aveau si ele de vorbit.
Parca radeau ceva pe acolo.Se parea ca stpun glume,dar nu era asa.
Deodata Bella spuse pe un ton ridicat:
"Suriara!!! sa imi aduci si mie un Cocktail de Ciocolata,vreau sa fiu ca si celelalte,asta il platesc!!!"
"Bine bine,acuma va veni,dupa ce aduc cafeaua cu lapte"spuse Eliza de dupa usa
'Nu as vrea sa lucrez aici,adica,mie nici nu imi place sa lucrez,totusi,incerc incerc'isi spuse cercetasa in gand
"Ce bina ca azi nu avem ore"spuse Anny zambind [era weekend,nu?]
"Aha,m-am saturat de atata scoala,mai bine nu ar exista de loc scoala"adauga Arianna
"Terminaaa...mie imi place scoala,mai ales cand vorbesc prin biletele"spuse Bella dandu-i un cot astropufei,in joaca

Re: Prima zi la bar - Charlotte Ambrosine - 28 Oct 2008

Anny privi catre fereastra. Soarele parea ca face toate eforturile de care era capabil ca sa imblanzeasca vremea. Totusi, din cand in cand, cate un nor il eclipsa.
Anny se departa de discutia lor, si privea in gol ... Ii era atat de dor de prietenul ei .. atat de dor ... Ochii i se umplura cu lacrimi. Se grabi sa le stearga inainte de a observa cineva. Toti erau prea veseli pentru a strica ea totul. Bucuria lor o facu si pe ea partial fericita si incerca sa zambeasca. Asculta cu atentie discutia lor pentru a putea participa si ea.

Re: Prima zi la bar - Shayera Holl - 29 Oct 2008

OCC:facem reuniune de cupluri?io sunt de acord

Bic:

Bella zambi si se uita la sora ei cu o privire de genul "stiam eu"dupa cae zambi si spuse
"Salut,eu sunt sora surorii mele,adica sunt sora Elizei,sunt la Cercetasi"
Dar baiatul se uita la Bella cu o fata de genul "Stiu ca esti la Cercetasi"
Elizabeth era c ea mai fericita de acolo.
Bella radea cu celelalte fete,nu prea arata sa fie interesata de prieten,care nu era la Hogwarst,era la Durmstrang,dar totusi in inima ei suspina,era ea glumeata si tot tacamul,dar parca ii lipsea ceva sau cineva,cineva drag care ii stia toate temerile,toate secretete,ii lipsea Edward.
Inspira adanc si inchise ochii pentru ai mai putea vedea chipul.

Re: Prima zi la bar - Elizabeth Swann - 29 Oct 2008

In cele din urma, Elizabeth ii duse cafeaua Domnului Nosgoth si o ciocolata calda Bellei, dupa care se aseza pe un scaun. Nu se astepta ca din prima zi sa aiba atatia clienti si atatea comenzi. Daca va continua asa, nu va mai putea face fata. Le privi pe celelalte fete cum rad, si, pentru prima oara in acea zi, se simtea singura. I-ar fi placut sa fie acolo Sam, sa poata vorbi cu cineva linistita si sa-l simta aproape. Exact in acea clipa, usa se deschise incet si in prag aparu nimeni altul decat prietenul lui Elizabeth.
"Sam!" sopti Elizabeth numai pentru ea, fara ca fetele sa auda ceva.
Se ridica in graba de pe scaun si alerga sa-l imbratiseze pe iubitul sau. Putin surprins, Sam nu stia ce sa faca, dar reactiona dupa instinct si o saruta scurt pe Elizabeth.
"Nu ma asteptam sa fii aici." spuse Sam.
"Poate te-am atras aici pentru ca ma gandeam la tine." zambi Elizabeth.
Abia cand cei doi se alaturara grupului de fete care vorbeau deschis si radeau cu pofta, acestea observase ca in bar tocmai a intrat Sam, un tip dragut din anul 4.
"Fetelor, el e Sam Winchester, prietenul meu. Asta daca nu v-ati cunoscut deja." il prezenta Elizabeth pe baiat.
Se uita pe furis la sora ei, Bella, care ii facu cu ochiul.

OOC: Stiu, Sam, Sam si iar Sam. Scuzati-mi obsesia -_-