Darkmark RPG Forum
Costum de Halloween - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Orele de Curs (https://www.darkmark.ro/f-orele-de-curs)
+---- Forum: Concursuri (https://www.darkmark.ro/f-concursuri)
+---- Thread: Costum de Halloween (/t-costum-de-halloween)

Pages: 1 2

Costum de Halloween - Lyra Dust - 26 Oct 2008

Cerinta:
La Hogwarts are loc un nou concurs! Concursul costumelor de Halloween. Elevii trebuie sa creeze un costum in tema sarbatorii.
[ Costumul trebuie doar descris. Nu si desenat. ]

Puncte:
Locul I: 100.000 puncte
Locul II: 50.000 puncte
Locul III: 25.000 puncte

Data terminarii:
01.11.2008
* concurs prelungit pana pe data de 08.11.2008

Re: Costum de Halloween - Hermione McGonagall - 26 Oct 2008

Costumul pe care il descriu arata cam asa:Costum de inger

Format dintr-o rochie lunga roz cu puncte rosii de matase.Aripile sunt albastre,iar puful aripilor este roz.Accesorii:coronita de flori,alb-roze,bratari albastre-roze,pantofii de sticla azurie,cercei alb-rozi,lantisor,albastru-roz.Becoatiuni pentru baghetaToungeanglica roz-albastra.

Re: Costum de Halloween - Elizabeth Swann - 26 Oct 2008

Costum de pirat

E format dintr-o rochie antica, albastra inchis cu broderie aurie din matase fina si nasturi de aceeasi culoare. La sold, un brau negru, lat, cu cateva decoratiuni verde-smarald pune in evidenta talia subrire a lui Elizabeth. Poarta cizme inalte, din piele intoarsa, negre. O sabie pe care au fost gravate initialele fetei: ES, este atasata de brau. Pe manerul sabiei sta incolacit un sarpe din argint.
Accesorii: o palarie de pirat, din catifea neagra, cercei verde-smarald, o bratara in forma de sarpe, si aceasta din argint si inelul primit de la iubitul sau, cu o inima ce contine initialele celor doi: E&S.

Re: Costum de Halloween - Marius Eisenstein - 26 Oct 2008

Look of a peaceful guy

Imbracat intr-o pelerina de culoarea smaraldului pana la piept, de la piept in sus cu un fel de lant de il pui pe umeri, de la inceputul coastelor merg in diagonala pana pe umeri, acoperind in fata si in spate, brodate cu auriu si verde, cu mici pietricele de culoarea rubinelor. Ca medalion pentru lant este un fel de insigna, in forma de scut, cu bani agatati, ce sclipesc la lumina soarelui bland. Ca palarie am folosit o pana de Phoenix galben-aurie, o bucata de stofa, facuta in stil pana de culoarea pelerinei si inca una in fata tot de Phoenix, dar mai aurie. Parul este lasat mai lung, avand o coada in spate, si in fata de la perciuni parul pana la coate.

Si o poza a costumului meu, fiindca nu sunt prea stralucit la descrieri

http://i406.photobucket.com/albums/pp146/gabbydesigns/HP%20RP/The_Devil_Tarot_Card_by_centi.jpg

PS: Daca nu avem voie cu poze, atuncea rog un admin sa-mi stearga de la "Si o poza a..." incolo. Multumesc

Re: Costum de Halloween - Zack Barow - 26 Oct 2008

Sarpele intunericului

materialul e de lana dar captusita cu matase(burta mov si in rest negru) ca e cam frig ar arata ca un sarpe adevarat numai ca sta in coada knd il portiHappywide va fii cu burta un pic lasata pt a nu se vedea pantofii(car ar fii de prferat sa fie negri)materialul va fi un pic lasat pe pantofi ochii sunt chiar unde sunt ochii sarpelui cu o gaurica suficient de mare pt a vedea dar suficient de mica incat cel/cea cu boboanele sa nu vada prin ele si narile la fel si va avea maini care ar trebui aprox tot timpul tinute pe langa corp

accesorii: un mic semn urat pe ochiul stang (ca o taietura).
limba va fi poleita cu aur si un dinte cu argint la picior va fi pictat ca o bratara in albastru pur (genu asta) pe coaste va avea grupe de puncte (puncte mici cu verzui) pe burta va avea un semn al intunericului(cu rosu dar in cazul in care e sigla ca la case de exemplu poate fi pe alegeri intre maro,portocaliu,gri. )

detaliiToungeunga de colindat se va tine in dinti ca sa nu se vada gura "originala" bine astu numai cand se deschide usa si apoi se ichide stiti voi cum e teoria....(marca ar trebui sa il faca mult mai original fata de cum l-a cusut matusa da?)si va trebui sa aiba o mica impresie de solzi

Re: Costum de Halloween - Arianna Lovegood - 26 Oct 2008

Look de PIRAT-erita

O camasa alba cu rijuri( chestii de alea ornamentale care erau la camasi de pe vrumurile cu pirati), o pereche de pantaloni negri strinsi pe picior si o jacheta lunga, tot neagra, descheiata, cu nasturi mari se argint. Miinicile camasei atirna de sub miinecile jachetei. Cizme de piele, negre, cu catarame. In cap poarta o batista, iar deasupra o palarie cu insemnele piratilor, in loc de miina stinga are un cirlig argintiu. Ochiul drept este acoperit cu un bandaj (nu stiu cum se numeste exact) :ar! chestia asta neagra, iar pe umar sta cocotat un papagal. La git ii atirna un medalion mare, pe care este reprezentata emblema piratilor, adica craniul si cele doua oase puse in cruce. Pe deget are un inel de argint cu o piatra verde inchis, spre negru. La briu este pusa o curea lata de piele, in care este agatata o sabie si in cealalta parte un pistol.

:ar! PIRATES :ar!

Costum de dementor - John Weasley - 01 Nov 2008

Este un costum de stofa rara,care costa metru 500 galeoni,are cinci nasturi,este de culoare verde,sura,are pe cap un dementor si un cutit infipt in el.La picioare doua cirlige,la mini,doua schelete si spatele i plin de singe si este acoperit cu o mantie neagra!

Re: Costum de Halloween - Ginny Malfoy - 02 Nov 2008

Ma inscriu si eu..
S'ar putea sa scriu descrierea mea maine sau in zilele astea Smile va rog sa nu inchideti concursul inca :-s

Re: Costum de Halloween - Lyra Dust - 02 Nov 2008

Okey Ginny. Te astept si pe tine. Concursul va fi prelungit cu o saptamana.

Re: Costum de Halloween - Denis D. Diggory - 02 Nov 2008

Exista mai multe feluri de sarbatori, unele fiind plictisitoare, altele haioasa, iar altele de care nici nu-ti aduci aminte. Halloween-ul, este cu siguranta, una dintre cele mai distractive sarbatori. Aceasta este sarbatoarea cand spiritele fiecarei persoane moarte in ultimul an se intoarce pe Pamant. Sau cel putin asa se zice. Copii ies pe strada, costumati in tot felul de chestii, pentru a ii speria pe ceilalti.
Costumul meu de Halloween nu ar fi unul foarte deosebit, deoarece nu as dori sa speriu pe nimeni. Nu, as profita de aceasta sarbatoare pentru a fi Harry Potter-iana, ceea ce inseamna doar o simpla roba. De ce? Fiindca Harry Potter este unul dintre cele mai importante lucruri in viata mea.
Cred ca ar fi de culoare neagra, simpla. Apoi, mi-as pune pe cap o palarie de-aia lunga cum poarta copilasii la Hogwarts [la sf. Anului 2, parca].. Si poate pe sub ea, o peruca cu parul roz sau roscat. As mai lua si o bagheta frumoasa, putin mai colorata pentru a iesi in evidenta. Ceva simplu, insa care mi-ar placea.

Am pus si eu ca sa nu fiu singura care nu participa.. sunt sigura ca nu iau nimic xD