![]() |
Parerea despre RPG - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: Parerea despre RPG (/t-parerea-despre-rpg) |
Parerea despre RPG - Denis D. Diggory - 02 Nov 2008 Esti doar o idee. Am vazut ca este "Parerea despre membrii", insa in acest topic ar trebui sa ne spunem parerea despre RPG-ul membrului de deasupra noastra, sa ii dam sfaturi sau sa-l laudam. Ce ziceti? Nu cred ca e prea greu. Daca nu va place, puteti sterge ^^ Re: Parerea despre RPG - Kennya Allen - 02 Nov 2008 E chiar interesanta ideea. Ce pot spune despre rpg-ul tau este ca iti dai silinta. Imi place mult ca faci descriere, fiindca asta apreciez eu cel mai mult la un post rp. De asemenea te pricepi destul de bine si la actiune si suspans. Imi pare rau ca nu am dat atentie greselilor ortografice sa vad daca le faci sau nu. Fac acest topic si stiky Re: Parerea despre RPG - Charlotte Ambrosine - 02 Nov 2008 Kennya, nu am ce sa comentez la RP`ul tau. Imi doresc si eu sa ajung sa scriu atat de frumos ca tine 8->. Pana atunci mai am mult de mancat Re: Parerea despre RPG - Raizen Isildur - 02 Nov 2008 Imi place foarte mutl RPG-ul tau si nu ma deranjeaza cand scrii replicile altora, e chiar mai misto asa. Daca ai adauga putintel mai multa descriere ar fi si mai bestial Concluzia: este foarte bun pentru un incepator. Re: Parerea despre RPG - Shayera Holl - 02 Nov 2008 Am vazut un RPG de-al tau?...Hmmm...daaa...sorry...memorie scurta. Da...RPG-urile tale sunt tari...imi place ffff mult cum te exprimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Parerea despre RPG - Stefanie A. Frauke - 02 Nov 2008 Ai un Rpg bun, dupa cum am mai spus, insa cred ca putin descriere in plus te-ar face sa fi printre primii de pe acest forum. Merita sa adaugi pentru asta, nu? Re: Parerea despre RPG - Hercule Stone - 23 Nov 2008 Printre cele mai bune RPG-uri de pe forum! Felictari!Chiar nu ai greseli!Nu iti lipseste nimic Re: Parerea despre RPG - Briana Brighton - 23 Nov 2008 Ai un RPG bun, insa mi se par putin cam scurte posturile tale.... Nu stiu daca asta este problema, insa sigura le lipseste ceva, cred ca uneori uiti de suspans, de firul actiunii sau chiar de putina descriere. Re: Parerea despre RPG - Ginny Malfoy - 24 Nov 2008 Ai un RPG destul de bun, cred ca singura greseala este ca, uneori, totul se petrece cam repede [cu exceptia mesajelor cu care incepi un thread - este foarte buna descrierea atunci]. Poate si suspansul lipseste putin, si asta cateodata strica tot aspectul postului RPG, facandu'l sa para oarecum sec. Btw, imi place stilul tau Rp ![]() Re: Parerea despre RPG - Kennya Allen - 24 Nov 2008 Nu am cuvinte la tine. De fapt, am cateva. Imi place extrem de mult sa-ti citesc posturile. In primul rand cele amuzante care ma inveselesc de cate ori le citesc si sunt cu adevarat originale, iar cele serioase care te tin in suspans. De asemenea apreciez la tine ca posturile nu sunt scurte, indiferent unde postezi si mereu te implici intr-un fel sau altul in actiune. |