Darkmark RPG Forum
Sectorul interzis - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Biblioteca (https://www.darkmark.ro/f-biblioteca)
+--- Thread: Sectorul interzis (/t-sectorul-interzis--1372)

Pages: 1 2

Sectorul interzis - John Weasley - 02 Nov 2008

John auzise de mai multe ori despre o comoara din Sectorul interzis al bibliotecii.Stia bine ca nu poate ajunge acolo,doar in miezul nopti.Dupa ce terminara cina se duceau la casele lor,dar John o coti spre biblioteca.Cind se departa de ochii lumii isi scoase din buzunar mantia invizibila si intra discret in biblioteca.Marea sa uimire fusese ca inca erau elevi in biblioteca ,asa ca era un pic mai dificil sa te deplasezi.Trecu pe linga sectorul Istorie,ce insemna ca se apropie de acel sector.Un pic se sperie cind deodata bibliotecara stinse luminile.Ajunse la usa,trase zavorul incet si intra,"Lumos"rosti el si din bagheta esi o lumina albastra.Trecea prin raioane strasnice si in final dupa raionul Vraji mortale gasi o usa din metal bine zavorita...........
-Cine ii acolo?spuse un om inalt si chel.
In acel moment cineva se izbise de el,era se pare...............................

Re: Sectorul interzis - Charlotte Ambrosine - 03 Nov 2008

Anny avea mult prea multe teme si avea nevoie de ajutor asa ca il cauta la biblioteca. Din pacate, seara se lasa pe neasteptate. De ce nu o anunta nimeni ? Anny se supara si incepu sa isi stranga furioasa pergamentele si ramasitele de pe masa. Cand se duse sa le arunce la cos, luminile se stinsera. 'Of, perfect' mormai fata. Se pare ca madam Pince nu a observat ca mai ramasese si ea.
Fetei ii era destul de greu sa nu intre in vreun raft, iar bagheta si`o lasa pe masa. 'Buna miscare' se ironiza ea.
Deodata intra in cineva. Anny cazu si se lovi de ceva tare, iar toate ramasitele din pergamente erau imprastiate peste tot.
"Cine e acolo?" zise Anny inspaimantata. Se pare ca acel cineva primise si el o lovitura-surpriza destul de buna, ca nu zise nimeni nimic.
Atunci Anny simti cum cineva o ajuta sa se ridice cu putere.
Fata se straduia sa vada prin acel intuneric cine e, dar nu reusi. Atunci acel cineva sparse tacerea.

Re: Sectorul interzis - Hermione McGonagall - 11 Nov 2008

"Anny tu esti?"intreba acea voce destul de subtire.
"Hermione?"intreba si Anny.
"Da.Ce cauti aici?"
"Eu am venit sa fac temele si ma duceam sa arunc ceva la cos cand am intrat in tine.Dar tu ce cauti aici?"
"Am teme de facut si m-am gandit sa vin aici.Cautam o carte de istorie cand am auzit usa Sectorului Interzis deschindu-se dar nu am vazut pe nimeni.Am alergat dar luminile s-au stins si am intrat in tine.Esti bine?"
"Da sunt bine!tu?"
"Bine!"
"Zici ca ai auzit usa Sectorului Interzis deschizandu-se?Hai sa vedem cine este!"
Fetele isi luara baghetele si mersera spre sectorul interzis.Acolo il gasi pe John tremurand in fata unui baiat mai mare de la Viperini.
"Hei,tu,lasa-l in pace!"spuse Anny cu hotarare.
"Si cine esti tu sa imi spui ce sa fac?"
"Nu ma face sa te ranesc!"spuse Anny tot mai furioasa.
Baiatul rase,iar Anny si Hermione timisera impreuna acelasi blestem:"Pietrficus Totalus",iar baiatul cazu jos.Cei trei o luara la fuga si iesira din biblioteca.
"Ce vroiai sa faci in Sectorul Interzis?"intrebara fetele in cor.

Re: Sectorul interzis - Charlotte Ambrosine - 12 Nov 2008

Anny era furioasa. Poate ca era ea mai mica si mai firava decat acel baiat, dar cum isi permisese sa ii raspunda asa? In plus, se mai luase si de John! 'Cat tupeu!' gandi Anny. Simtea ca explodeaza. Isi dadu seama ca Hermione si John aveau capetele baghetelor luminoase si sopti si ea rapid "Lumos".

Totul era bezna iar lucrurile le puteau vedea doar cand erau foarte aproape de ele. Anny isi dorea sa nu vina vreun profesor. Asta i`ar mai fi lipsit ... Se considera oricum norocoasa ca nu stia ce`i detentia, dar era foarte constienta ca nu poate avea mereu noroc daca se tot baga in probleme. Mintea ei deja se gandea la vrajile pe care le va arunca asupra bibliotecarei. Dar ce vraji? Realiza ca mai bine trecea la jumulit par. Si asa nu`i statea deloc bine cu claia aia. Gandul ca o va lua la bataie pe bibliotecara o mai linisti.

Atunci reveni la realiatate si`si dadu seama ca John inca raspunse. Il privi si el paru sa deschida gura. Lumina ii facea chipul fantomatic.

Re: Sectorul interzis - Hermione McGonagall - 12 Nov 2008

"Haide john spune ce cautai in Sectorul Interzis la ora asta?Si mai ales singur?"intreba Hermione tot mai nervoasa.
"O comoara,bine?I-a mai lasati-ma in pace?Cine sunteti voi sa imi puneti atatea intrebari!"
"Doau colege foarte nervoasa,dragul meu."spuse Hermione ironic."Nu mai face pe marele baiat ca daca nu veneam noi ai fi patit-o."
"Oare?Lasati-ma in pace!Pot sa-mi port si singur de grija!Voi duceti-va si jucati-va cu papuselele!"
"Poftim?"intreba Anny tot mai nervoasa.
"Haide,ANNY!Nu e nevoie sa ne batem capul cu astfel de probleme."
Fetele plecara si il lasara pe John in biblioteca.

Re: Sectorul interzis - Charlotte Ambrosine - 12 Nov 2008

"Dupa ce ca l`am salvat din mainile aluia ... " bombanea Anny continuu. Hermione o aproba si tacura.

Din nou era nervoasa. Probabil ca daca isi imagina ca il cotonogeste pe John s`ar fi simtit mai bine. Din pacate, nu se mai putea gandi la nimic. Inca erau in biblioteca si tot bezna era. Fetele paseau atent ca sa nu faca zgomot iar lumina din baghete mai mult le incurca. Cel putin pe Anny ... Pe jos se vedeau numai umbre datorita ei ce o facea sa creada ca sunt obiecte asa ca trebuia sa le ocoleasca deoarece nu isi mai dadea seama care sunt reale sau care sunt umbre. Un zgomot puternic rasuna din spatele lor.

Re: Sectorul interzis - Hermione McGonagall - 12 Nov 2008

John era in spatele lor.Se impiedica de niste carti,dat fiind ca isi stins lumina de la bagheta.Anny se intoarse si cand il vazu exploda de-a dreptul.
"ACUM NE URMARESTI?E SUFICIENT CA NE-AI INSULTAT.ACUM TU LASA-NE IN PACE!"urla Anny.
Deodata usa de la biblioteca se deschise si pe usa intra madame Prince.Aprinse luminile si il gasi pe John pe jos,iar fetele la masa prefacandu-se ca citesc.
"Cine urla asa?"intre madame Prince inchizand usa de la biblioteca.
"Anny!"spuse John in timp ce se ridica.
"Doamna,eu citeam.Poate ca acest "elev" nu vede."
"Chiar nu mai conteaza.Domnule John,ce ati cautat in Sectorul Interzis?"
"Poftim?Nu am fost in...."
"Nu gasi scuze.Am venit aici deoarece un baiat de la viperini lipseste.A fost vazut ultima data aici.Stiu ca ii placea sa stea in Sectorul Interzis.Cum fetele citesc,iar tu vad ca esti pe jos nu pot decat sa cred ca ai fost in Sectorul Interzis."
"Da..."spuse John rosindu-se.
"Dat fiind ca ai intrat fara aprobarea unui profesor,voi scade 10 puncte de la Astropufi ca pedeapsa pentru fapta ta."
Fetele se ridicara,se uitara urat la baiat,apoi spusera in cor.
"Multumim pentru minusul de puncte."
Fetele plecara.

Re: Sectorul interzis - Charlotte Ambrosine - 13 Nov 2008

In sfarsit iesira din biblioteca aceea. Anny se gandi ca e blestemata. Sau norocoasa? Totusi au scapat fara detentie ! Astropufa crezu ca asta era un motiv bun pentru o petrecere.

"Bietul John .." zise deodata Anny.

Hermione o privi mirata. Probabil se gandea ca i`a fost afectata mintea. Anny o privi si ea pe Hermione si zambi. Nici ea nu stia de ce o facuse. Pur si simplu era ceva nostim in asta, dar nu avea idee ce e. Gandul ii zbura din nou la John. Oare intrase in bucluc din cauza lor? 'Nu noi l`am pus sa umble ca bezmeticul in Sectorul Interzis!' gandi si aproape sopti Anny. Un raspuns aparu imediat. Nici ele nu au spus nimic cand a fost acuzat de ceea ce facuse. Dar daca o facuse, de ce sa fie salvat? In plus, ele l`au mai ajytat si inainte iar el a fost un nerecunoscator ...

"Hermione, crezi ca am facut bine? Adica bietul John .. ma tem ca poate fi exmatriculat .." zise Anny si vazu o umbra in fata lor.
Din fericire, erau langa Camera de Zi a Astropufilor. Fetelor intrara repede si se dusera direct in pat, gandindu`se ca norocul nu prea are cum sa fie de prea multe ori de partea lor.

Re: Sectorul interzis - Hermione McGonagall - 13 Nov 2008

Inainte ca fetele sa se schimbe in pijamale Hermione ii spuse lui Anny.
"Nu va fi exmatriculat pentru simplul fapt ca a fost prins in Sectorul Interzis fara aprobarea unui profesor.In cel mai rau caz vom pierde puncte,dar el nu va pati nimic."
"Si totusi..."
"Si-a facut-o cu mana lui."
"Dar puteam sa spunem totusi ceva."
"Adica dupa ce m-a jicnit,sa ii iau apararea?Nu.Eu nu sunt asa."
"Dar..."
"Haide Anny!Nu te-ai simtit prost cand ti-a spus sa te duci sa te joci cu papusile?"
"Ba da,dar..."
"Off las-o balta.Hai sa ne culcam ca maine avem o zi lunga."
Hermione se puse in pat si adormi,insa Anny iesii in camera de zi asteptandu-l pe John.

Re: Sectorul interzis - Charlotte Ambrosine - 13 Nov 2008

Anny era destul de nervoasa. De ce nu mai venea o data? Ceasul indica ora 24 iar el cine stie pe unde era. "Eh, treaba lui" zise fata aproape ridicand mult prea mult tonul.
Privi fereastra si vazu o noapte linistita si placuta. Luna plina arunca raze argintii pe chipul fetei. Focul din semineu se stinsese si se facute oarecum mai rece. Isi stranse pelerina in jurul ei si privi ca hipnotizata luna. Era frumoasa ... Se trezi bursc la realitate. Era ora 0, in ziua urmatoare avea multe ore si trebuia sa fie odihnita si in plus, John nu merita nimic.
Se intoarse spre Camera cand auzi usa deschizandu`se. Il vazu pe John.

"Deci? ..." zise Anny
.
"Deci ce?" raspunse John.

"Niste scuze ar fi de ajuns."

"Hmmm ... " facu John.

"Aia nu este de ajuns, sa stii! Noi am riscat pentru tine si tu te comporti ca un .."
Anny se opri.

"Scuze" zise John sec.

Fata se intoarse si se duse direct in pat. Isi promise ca nu va mai ajuta asemenea persoane niciodata.