![]() |
Pasajul din spatele tabloului. - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Coridoare (https://www.darkmark.ro/f-coridoare) +--- Thread: Pasajul din spatele tabloului. (/t-pasajul-din-spatele-tabloului) Pages:
1
2
|
Pasajul din spatele tabloului. - Hermione McGonagall - 15 Nov 2008 Hermione terminase orele de ceva vreme.Nu stia ce sa faca,deoarece se plictisea,Merge pe coridorul care ducea spre Hambarul Bufnitelor.Pe drum vazu un tablou foarte frumos care simboliza un peisaj.Era evidentiata marea si soarele,cerul era senin,iar pescarusii zburau deasupa apei.Ce era ciudat la acel tablou era ca nu se misca ca celelalte tablouri. 'Ciudat!'isi spuse Hermione in gand. Deodata se auzi pasi pe coridor.Cand se intoarse o vazu pe.... Re: Pasajul din spatele tabloului. - Charlotte Ambrosine - 15 Nov 2008 Anny mergea spre Hambar, vrand sa ii trimita un cadou iubitului ei. Aproape scapa pachetul din mana cand o vazu pe Hermione. Nu se astepta sa mai fie cineva pe acolo din moment ce restule rau la ore, iar ea le terminase deja, din cauza ca profesorul de Aparare Contra Magiei Negre se imbolnaviuse grav iar acum era la Sf Mungo. "Hei ! Ce faci aici?" intreba Anny zambind. "Vino putin .. " zise Hermione mutandu`si rapid privirea de la Anny la tabloul din fata ei. Fata se grabi spre Hermione. Privi tabloul si vazu un peisaj minunat. Nu intelegea de ce o chemase sa se uite la un tablou ca oricare altul. Anny o privi nedumerita pe Hermione. Aceatsa inca il studia atent. "Nu se misca .. " Anny nu intelegea spusele fetei. Ce sa se miste ? Apoi privi din nou tabloul. Anny scapa un "aaaaa" cand se uita maia tenta la el. Celelalte tablouri din Castel se miscau, pareau pline de viata, dar acesta parea a fi un tablou Incuiat. Dar tablourile Incuiate nu aveau ce sa caute la Hogwarts ... Anny o privi intrebator pe Hermione. Re: Pasajul din spatele tabloului. - Eva Milly Swan - 15 Nov 2008 Chloe mergea cu privirea in mica scrisore ce o citi de mii si mii de ori insa nu se plictisea niciodata gandinduse la raspusul ei. Micul Bob ii va scrie povestinui exact de se petrece in micul cartier de pe Aleea Magnoliei .Probabil toti erau fericiti si isi vedeau de cursul vietii continuand sa creda povestea pe care ea o spuse tuturor."Ma duc sa studiez la o scoala foarte buna din afara." insa desigur doar micul Bob stia ca nu este asa. Pe coridorul enigmatic si interminabil auzi cateva voci isi ridica privirea la cele doua fete care priveau atente un tablou."Ciudat...la ce se uita?" se intreba aceasta apropiinduse usor de ele spunand. "Buna ce faceti?" Re: Pasajul din spatele tabloului. - Charlotte Ambrosine - 15 Nov 2008 Astropufele tresarira cand o auzira pe Chloe. "Buna .. noi .. aaaaaa .. bine .. tu?" zise repede Anny si se holba din nou la tabloul acela. "Stii ceva despre el?" intreba Hermione aratand spre tablou. Chloe il privi cu atentie si ca si Anny, nu observa de prima data de ce era privit cu atata interes de catre celalalte fete. Le privi ca si cum ar fi doua nebune si se uita din nou la el. Se fata ei nu se descifra nimic si il privea ca si cum ar fi fost hipnotizata. Totul devenea din ce in ce mai ciudat. Anny se apropie de el si atinse un nor dar nimic nu se intampla. Atinse in coltul de jos si se misca brusc. Anny se trase inapoi speriata. Le privi pe celalalte. Re: Pasajul din spatele tabloului. - Eva Milly Swan - 15 Nov 2008 Chloe ramase la fel de uimita insa stia din mica istorie a Hogwarts-ului ca erau unele coridoare care avea peisaje statice insa pana si cele statice care erau vizitate in vacante de fantome aveau o aura magica insa acesta era ciudat si cel mai ciudat era ca peisajul semana cu o pictura realizata de matusa ei. "Destul de ciudat poate fi un peisaj care ia plaut mult directorului si la adus aici,presupun."spuse fata cu o oare care teama in cuvintele sale. Re: Pasajul din spatele tabloului. - Charlotte Ambrosine - 16 Nov 2008 "Dar nu e prea normal . De fapt e imposibil" zise Anny ganditoare. Se gandi ca nu prea avea rost asa ceva. Daca ii placea il putea pune in biroul lui, nu pe un perete al unui coridor care deobicei era pustiu. Dar daca nu mai avea loc in birou? Din moment ce era directorul Hogwartsului insemna ca e si un vrajitor puternic, asa ca si`ar putea face loc oricand ar fi vrut. Deci, era tare ciudat tabloul acela ... "Chloe, bunica ta ce fel de tablouri picta ? Adica pline de magie ? Cum e asta .. cand l`am atins s`a miscat ..." Anny nu astepta raspuns si adauga repede "Ce ar fi daca l`am atinge toate o data? Incercam?" Re: Pasajul din spatele tabloului. - Eva Milly Swan - 17 Nov 2008 Chloe o privi si zise ingandurata: "Da bunica mea era foarte talentata picta peisaje si oameni insa tot ea a invatat-o pe matusa mea ea avea un talent special picta tablouri fara viata imortaliza perfect orice detaliu doar privindute iar acest tablou imi aminteste de o zi de promavara cand ea a pictat 4 zile fara incetare in acele 4 zile nu a adormit decat 2 ore apoi trezinduse contiuand.Insa nu stiu daca ar fi indicat sa il atingem toate trei"spuse fata. Re: Pasajul din spatele tabloului. - Hermione McGonagall - 18 Nov 2008 Hermione,care pana atunci admira tabloul si fu atenta la spusele fetelor spuse incet: "Este un pasaj!" "Poftim?" tresarira fetele. "Este un pasaj!Am citit despre el.'Pe coridorul al treilea spre Turnul Bufnitelor,de la etajul 3,dupa al 3-lea tablou se afla un pasaj ce duce spre un cimitir.Cimitirul Hogwartzului.'"spuse Hermione cu ochii inca la tablou. Anny si Chloe se uitara pe coridor sa vazura ca intr-adevar era al 3-lea tablou. "Ai dreptate.Suntem la etajul 3 pe coridorul 3.Ciudat!Formeaza 333.Eu stiam ca numarul blestemat este 666."spuse Chloe. "Si noi stiam la fel!"raspunsera astropufele. Re: Pasajul din spatele tabloului. - Katy Perry - 20 Dec 2008 Katy incerca sa mearga la orele de curs, dar fiind noua se pierduse.Cand le auzi pe cele trei fete, mai-mai sa isi duca mana la gura -Scuze..nu spionam pe nimeni,dar am auzit din intamplare ce ati zis mai devreme...Hogwarts are .....CIMITIR??spuse ea tare Apoi incerca sa se adune si continua: -E cumva blestemat acest castel? Re: Pasajul din spatele tabloului. - Hermione McGonagall - 20 Dec 2008 Fetele incepura sa rada,dar se calmara repede.Hermione ii zambi cald fetei si ii spuse: "Buna!Tu trebuie sa fii noua!Nu,Hogwarts nu este blestemat si nu are nici cimitir,dar are foarte multe pasaje secrete,iar noi incercam sa ne dam seama de acesta." Hermione ii arata fetei tablul care nu se misca.Katy ramasese uimita.Ca si toate celelalte fete stia ca tablourile magice se misca,au viata,dar acesta parca ar fi fost impietrit de ochii baziliscului. "Acum,Hermione,sa stii ca imi amintesc si eu de pasajul sectret de la etajul 3."spuse Anny ganditoare."Am citit in 'Hogwrts-o scurts istorie' chiar in tren.Scria ca la etajul 3,pe coridorul ce duce catre Turnul Bufnitelor se afla un tablou Incuiat.A fost pus acolo nu doar pentru frumusetea sa naturala ci si pentru a ascunde un pasaj ce ne poate lua viata." Fetele ramasese stana de piatra.Deodata Hermione,Anny si Chloe se luminara la fata,iar ochii le sclipira.Auzind vorbele lui Anny,fetele au inteles ca era loc de o noua aventura. Katy,care vazu fetele fetelor,le intreba: "Doar nu aveti de gand sa mergeti acolo?" "Hei...tu nu trebuia sa fii la ore?"intreba Chloe. "Ba vom merge asta seara.Katy nu spui nimanui ce ai auzit.Daca vrei vi si tu,daca nu stai in Camera de Zi si nu spui nimic.Ce ziceti fetele",Hermione se adresa acum lui Anny si Chloe,"mergem diseara in aventura?" |