Darkmark RPG Forum
ID de mess - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cluburi magice (https://www.darkmark.ro/f-cluburi-magice)
+---- Forum: ALS [ Armata Lordului Smoala ] (https://www.darkmark.ro/f-als-armata-lordului-smoala)
+---- Thread: ID de mess (/t-id-de-mess)

Pages: 1 2 3

ID de mess - Ginny Malfoy - 19 Nov 2008

Ce ID de mess sa'i facem Lordului Smoala?

Aici putem face maxim 3 propuneri pe post.. Sa zicem ca n persoane propun. Se va face un pool cu toate, si apoi se aleg dintre primele n id'uri cele mai votate [da, cum ar veni cam 1 din fiecare propunere]. Si ajungem la id'ul final al Lordului Smoala.
Desigur, nu pot propune decat membrii clubului.

Eu propun:
<a href="mailto:smolly_secsi@yahoo.com">smolly_secsi@yahoo.com
<a href="mailto:robocioroi_smolos_smexy293751@yahoo.com">robocioroi_smolos_smexy293751@yahoo.com
<a href="mailto:copchilul_veceelor@yahoo.com">copchilul_veceelor@yahoo.com

Re: ID de mess - Kennya Allen - 19 Nov 2008

Propunerile mele sunt:

<a href="mailtoLovexXDark_SmollyXxX@yahoo.com">XxXDark_SmollyXxX@yahoo.com
<a href="mailto:smolly_ficat_macelarit@yahoo.com">smolly_ficat_macelarit@yahoo.com
<a href="mailto:smolly_and_chilotina_4ever@yahoo.com">smolly_and_chilotina_4ever@yahoo.com

Re: ID de mess - Elizabeth Swann - 19 Nov 2008

S-a gandit si je la ceva ID-uri de mess ce i-ar placea lui Smolly:

<a href="mailto:smolly_bejte_fasolea@yahoo.com">smolly_bejte_fasolea@yahoo.com
<a href="mailto:lordu_smoala_beshnosu@yahoo.com">lordu_smoala_beshnosu@yahoo.com
<a href="mailtoLovexx_smolly@yahoo.com">xxx_smolly@yahoo.com

Si <a href="mailto:smolly_secsi@yahoo.com">smolly_secsi@yahoo.com ii cel mai nenorocit ID

Scz Ginny de offtopic, dar Elizabeth, nu esti inscrisa in acest club.
Daca vrei sa participi la activitatile lui, te rog sa te inscrii.

Re: ID de mess - Deea Potter - 19 Nov 2008

Propuneri:
<a href="mailto:smolly_cul_and_secsxos@yahoo.com">smolly_cul_and_secsxos@yahoo.com

<a href="mailto:smolly_boss_suprem@yahoo.com">smolly_boss_suprem@yahoo.com

<a href="mailtoToungeinkstars_love_smolly@yahoo.com">pinkstars_love_smolly@yahoo.com

Re: ID de mess - Elizabeth Swann - 19 Nov 2008

Scuze de off topic. Kennya, i-am trimis MP la Hahalina cu inscrierea si am primit raspuns afirmativ. Nici nu m-am uitat daca am fost trecuta la membrii clubului Blush. Va rog sa-mi stergeti postul acesta, dupa ce va vedea Kennya.

Edit: A, ma scuzati. Blush Nu stiam ca trebuie sa ma inscriu la topicul ALS [ Armata Lordului Smoala ]. Ce aiurita sunt.

De unde sa stiu? Ca eu va trec la lista cu membrii.
Te bag acum si pe tine.
N-am avut de unde sa stiu. Data viitoare, infiintatorii daca vor sa mai trec membrii in club si nu e publica inscrierea lor, sa-mi zica ca sa stiu sa-i trec.

Re: ID de mess - Hermione McGonagall - 19 Nov 2008

Pai am si eu 2 idei despre id-ul lui Smoala.

smolly_dark@yahoo.com
smolly2008_hogwartz@yahoo.com

Re: ID de mess - Ginny Malfoy - 20 Nov 2008

N'am apucat aseara sa'i zic Kennyei ca te'ai inscris, Eliza Blush
Scuze..

De'acum, scrieti la ALS [ Armata Lordului Smoala ] cand vreti sa va inscrieti. E mai bine asa.

Re: ID de mess - Kennya Allen - 20 Nov 2008

Nu-i nimic hahalino.
Eu zic ca nu se mai propun altele.
Si sa facem id-ul mai repede ca vreau sa-i trimit o felicitare electronica prin mail lui Smolly.
Deci acum trebuie sa alegem cate un id propus de fiecare persoana. De exemplu eu aleg de la Hermione : <a href="mailto:smolly_dark@yahoo.com">smolly_dark@yahoo.com
De la Deea aleg <a href="mailto:smolly_boss_suprem@yahoo.com">smolly_boss_suprem@yahoo.com (unul dintre cele mai originale dupa parerea mea)
De la Eliza aleg <a href="mailtoLovexx_smolly@yahoo.com">xxx_smolly@yahoo.com
La mine nu aleg(le-as alege pe toate)
Si de la ginny propun: <a href="mailto:smolly_secsi@yahoo.com">smolly_secsi@yahoo.com