Darkmark RPG Forum
Plan de batalie! ZIUA LUI SMOLLY!!! - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cluburi magice (https://www.darkmark.ro/f-cluburi-magice)
+---- Forum: ALS [ Armata Lordului Smoala ] (https://www.darkmark.ro/f-als-armata-lordului-smoala)
+---- Thread: Plan de batalie! ZIUA LUI SMOLLY!!! (/t-plan-de-batalie-ziua-lui-smolly)

Pages: 1 2

Plan de batalie! ZIUA LUI SMOLLY!!! - Ginny Malfoy - 19 Nov 2008

Oficial, ziua de nastere a Lordului Smoala este 16 noiembrie, dar urarile se fac intotdeauna o saptamana mai tarziu. Deci.. duminica, daca nu ma inselThinking trebuie sa deszbatem un subiect important: cum sa fie petrecerea surpriza?

Mai intai. Locul unde se va petrece tot tam-tam'ul..
De exemplu..

(A) Lacul
(B) Toaleta [gasim noi una si o marim prin magie, ca sa incapa toti]
© [In] copac [deasemenea gasim unul si construim o casuta enorma in el]
(D) Sau pur si simplu - Marea Sala [spatiu, intra chiar toata lumea, usor de facut efecte speciale etc.]

Sau mai vedem noi.

Apoi.. Invitatii! Trebuie sa avem grija sa nu uitam de:
Chilotina.
Restul Lorzilor de pe lumea asta [Lordul Usturoi, Lordul Ciorapel, Lordul Budinca etc].
Piticii care sustin drepturile masinilor de spalat.
Masinile de spalat [le imbracam in majorete si le punem sa il sustina pe Smolly cand va participa la jocurile party'ului].
Toti profii de la Hogwarts [Cu Dumbledore in frunte:->].
Robociorile, desemenea importante.

Apooi. Cum amenajam totul, cei care participa la organizare..
Btw, avem nevoie de:
&] Masti cu oxigen [din mancare, e de la sine inteles, nu lipsesc biscuitii.. si eu particip oricum la halirea lor:->]
&] Tot felul de chestii de la Zonko [pai deh.. putem pune in aplicare tot ce s'a cumparat de la magazinul respectiv :-> mai lasam chestii si pentru ore, totusi.. sa nu fim risipitori [-x ]

Si normal, jocuri de party: Adevar sau Provocare, bataie cu perne [penele din perne ar trebui sa fie smoloase] etc.

Deci ne organizam in echipe. Cei care vor sa participe la pregatire [adevaratii prieteni ai lui Smolly :->] Vor fi echipe de genul:
Echipa Pregatitoare de Loc - cei care se ocupa cu dezbaterea subiectului legat de "unde va fi petrecerea?" si se ocupa apoi cu amenajarea locului;
Echipa cu Haleala - gatesc/cumpara mancarea [se pot lua multe de la Trei Maturi si Lorzii Mierii, de exemplu]
Echipa cu Invitatile - discuta si pregatesc invitatiile [tot ei discuta si cine vor fi invitati]
Echipa Ganditorilor - cei care inventeaza jocuri pentru party.

Asa. Aici trebuie sa stabilim cine e in ce echipa. Poti fi in toate [ca mineFinna]. Daca mai propuneti alte echipe, scrieti tot aici. Si apoi faceti ce trebuie.. pana duminica ar cam trebui sa ne organizam.. daca nu terminam pana atunci, amanam pe cealalta duminica. Dar nu'i frumos sa lasam pe Smolly sa creada ca l'am uitat chiar asa [-x
Deci dupa ce alegi in ce echipa [sau echipe] esti, se deschid toapece unde dezbati, alaturi cu ceilalti din echipa respectiva, tot ce tine de treburile voastre.

Hehe:-> cred ca e un intreg roman aici. Bine, Smolly chiar merita o zi de nastere pe cinste [-x

Re: Plan de batalie! ZIUA LUI SMOLLY!!! - Kennya Allen - 19 Nov 2008

Eu as vrea sa fiu in toate.
Daca nu se poate, aleg numai Echipa cu Haleala

Re: Plan de batalie! ZIUA LUI SMOLLY!!! - Elizabeth Swann - 19 Nov 2008

As vrea sa fiu in Echipa Ganditorilor. Stiu niste jocuri traznet :->
Si in Echipa cu Invitatiile. Le dau invitatii la toate nenorocirile cunoscute. :->
Happy B-day, Smolly!

Re: Plan de batalie! ZIUA LUI SMOLLY!!! - Deea Potter - 19 Nov 2008

Mai propun o echipa : Echipa de cadouri (care o sa-i cumpere lui Smolly cele mai tari cadouri ;Wink )

Eo vreau sa fiu in cea pregatitoare de loc !

La multi ani,Smolly,te iubim !

Re: Plan de batalie! ZIUA LUI SMOLLY!!! - Hermione McGonagall - 19 Nov 2008

As vrea sa fiu in echipa ganditoare,pregatitoare de loc si a invitatiilor.

Re: Plan de batalie! ZIUA LUI SMOLLY!!! - Ginny Malfoy - 20 Nov 2008

Se poate sa fii in toate [si ajuti mai mult la pregatirea petrecerii; ; )]

Buna propunere, Deea Smile dar ce zici de o echipa care se ocupa cu pastrarea cadourilor pe care vor altii sa le ofere?
Adica sa luam un exemplu..
X e o nenorocire care a cumparat, sa zicem, niste Laxatentii de la Zonko pentru Smolly si vrea sa ii daruiasca cadoul. Vine la Y [care e in echipa cu cadouri - la toapecul special cu echipa respectiva] si ii spune asta.. se extrag Laxatentiile de la X si se scriu pe o lista a echipei sau ceva de genu'. Si apoi se predau darurile Lordului Smoala.

Euh, lasam asa, ok? Smile ma inscriu si in echipa asta

PS: cred ca ar cam trebui cam atatia membrii in fiecare echipa:
Echipa Pregatitoare de Loc - 4-5 membrii
Echipa cu Haleala - 3-4 membrii
Echipa cu Invitatile - 2-3 membrii
Echipa Ganditorilor - 2-3 membrii
Echipa cu Cadouri - 2-3 membrii

Desigur, cu cat sunt mai multi in fiecare echipa, cu cat mai bineSmile dar macar atatia membrii sa fie in echipe..
Momentan, avem lista asa:

Lista Echipelor

Echipa Pregatitoare de Loc - Ginny di Hahalina, Kennya Slytherin, Deea Potter, Hermione McGonagall, Anny Ireth Mithrandir

Echipa cu Haleala - Ginny di Hahalina, Kennya Sytherin, Anny Ireth Mithrandir, Elizabeth Swann, Hermione McGonagall, Deea Potter

Echipa cu Invitatiile - Ginny di Hahalina, Kennya Slytherin, Elizabeth Swann, Hermione McGonagall

Echipa Ganditorilor - Ginny di Hahalina, Kennya Slytherin, Elizabeth Swann, Hermione McGonagall, Deea Potter

Echipa cu Cadouri - Ginny di Hahalina, Kennya Slytherin

Re: Plan de batalie! ZIUA LUI SMOLLY!!! - Charlotte Ambrosine - 20 Nov 2008

As vrea si eu in Echipa cu Haleala si Echipa Pregatitoare de Loc
Inca n`am ajuns sa il cunosc pe Lordul Smoala .. dar sper sa am onoarea cat de curand Finna

Cerere aprobata :->
Sigur o sa iti placa daca il cunosti.

Re: Plan de batalie! ZIUA LUI SMOLLY!!! - Elizabeth Swann - 20 Nov 2008

M-am gandit bine si as vrea sa fiu si in echipa cu haleala.
Tocmai mi-am amintit ca sunt vanzatoare la Capul de Mistret, deci pot face rost de tot ce doresc ficateii vostrii, free. :-> Chiar o sa mai primim de curand marfa si fac eu o intelegere cu sefu' sa ne aprovizionam pt ziua lui Smolly. ;; )

Ohoho :->
Am comandat o groaza de la Capul de Mistret..
Sper ca ramai si in celelalte echipe, da? :-s