![]() |
Plan de batalie! ZIUA LUI SMOLLY!!! - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cluburi magice (https://www.darkmark.ro/f-cluburi-magice) +---- Forum: ALS [ Armata Lordului Smoala ] (https://www.darkmark.ro/f-als-armata-lordului-smoala) +---- Thread: Plan de batalie! ZIUA LUI SMOLLY!!! (/t-plan-de-batalie-ziua-lui-smolly) Pages:
1
2
|
Plan de batalie! ZIUA LUI SMOLLY!!! - Ginny Malfoy - 19 Nov 2008 Oficial, ziua de nastere a Lordului Smoala este 16 noiembrie, dar urarile se fac intotdeauna o saptamana mai tarziu. Deci.. duminica, daca nu ma insel ![]() Mai intai. Locul unde se va petrece tot tam-tam'ul.. De exemplu.. (A) Lacul (B) Toaleta [gasim noi una si o marim prin magie, ca sa incapa toti] © [In] copac [deasemenea gasim unul si construim o casuta enorma in el] (D) Sau pur si simplu - Marea Sala [spatiu, intra chiar toata lumea, usor de facut efecte speciale etc.] Sau mai vedem noi. Apoi.. Invitatii! Trebuie sa avem grija sa nu uitam de: Chilotina. Restul Lorzilor de pe lumea asta [Lordul Usturoi, Lordul Ciorapel, Lordul Budinca etc]. Piticii care sustin drepturile masinilor de spalat. Masinile de spalat [le imbracam in majorete si le punem sa il sustina pe Smolly cand va participa la jocurile party'ului]. Toti profii de la Hogwarts [Cu Dumbledore in frunte:->]. Robociorile, desemenea importante. Apooi. Cum amenajam totul, cei care participa la organizare.. Btw, avem nevoie de: &] Masti cu oxigen [din mancare, e de la sine inteles, nu lipsesc biscuitii.. si eu particip oricum la halirea lor:->] &] Tot felul de chestii de la Zonko [pai deh.. putem pune in aplicare tot ce s'a cumparat de la magazinul respectiv :-> mai lasam chestii si pentru ore, totusi.. sa nu fim risipitori [-x ] Si normal, jocuri de party: Adevar sau Provocare, bataie cu perne [penele din perne ar trebui sa fie smoloase] etc. Deci ne organizam in echipe. Cei care vor sa participe la pregatire [adevaratii prieteni ai lui Smolly :->] Vor fi echipe de genul: Echipa Pregatitoare de Loc - cei care se ocupa cu dezbaterea subiectului legat de "unde va fi petrecerea?" si se ocupa apoi cu amenajarea locului; Echipa cu Haleala - gatesc/cumpara mancarea [se pot lua multe de la Trei Maturi si Lorzii Mierii, de exemplu] Echipa cu Invitatile - discuta si pregatesc invitatiile [tot ei discuta si cine vor fi invitati] Echipa Ganditorilor - cei care inventeaza jocuri pentru party. Asa. Aici trebuie sa stabilim cine e in ce echipa. Poti fi in toate [ca mine ![]() Deci dupa ce alegi in ce echipa [sau echipe] esti, se deschid toapece unde dezbati, alaturi cu ceilalti din echipa respectiva, tot ce tine de treburile voastre. Hehe:-> cred ca e un intreg roman aici. Bine, Smolly chiar merita o zi de nastere pe cinste [-x Re: Plan de batalie! ZIUA LUI SMOLLY!!! - Kennya Allen - 19 Nov 2008 Eu as vrea sa fiu in toate. Daca nu se poate, aleg numai Echipa cu Haleala Re: Plan de batalie! ZIUA LUI SMOLLY!!! - Elizabeth Swann - 19 Nov 2008 As vrea sa fiu in Echipa Ganditorilor. Stiu niste jocuri traznet :-> Si in Echipa cu Invitatiile. Le dau invitatii la toate nenorocirile cunoscute. :-> Happy B-day, Smolly! Re: Plan de batalie! ZIUA LUI SMOLLY!!! - Deea Potter - 19 Nov 2008 Mai propun o echipa : Echipa de cadouri (care o sa-i cumpere lui Smolly cele mai tari cadouri ; ![]() Eo vreau sa fiu in cea pregatitoare de loc ! La multi ani,Smolly,te iubim ! Re: Plan de batalie! ZIUA LUI SMOLLY!!! - Hermione McGonagall - 19 Nov 2008 As vrea sa fiu in echipa ganditoare,pregatitoare de loc si a invitatiilor. Re: Plan de batalie! ZIUA LUI SMOLLY!!! - Ginny Malfoy - 20 Nov 2008 Se poate sa fii in toate [si ajuti mai mult la pregatirea petrecerii; ; )] Buna propunere, Deea ![]() Adica sa luam un exemplu.. X e o nenorocire care a cumparat, sa zicem, niste Laxatentii de la Zonko pentru Smolly si vrea sa ii daruiasca cadoul. Vine la Y [care e in echipa cu cadouri - la toapecul special cu echipa respectiva] si ii spune asta.. se extrag Laxatentiile de la X si se scriu pe o lista a echipei sau ceva de genu'. Si apoi se predau darurile Lordului Smoala. Euh, lasam asa, ok? ![]() PS: cred ca ar cam trebui cam atatia membrii in fiecare echipa: Echipa Pregatitoare de Loc - 4-5 membrii Echipa cu Haleala - 3-4 membrii Echipa cu Invitatile - 2-3 membrii Echipa Ganditorilor - 2-3 membrii Echipa cu Cadouri - 2-3 membrii Desigur, cu cat sunt mai multi in fiecare echipa, cu cat mai bine ![]() Momentan, avem lista asa: Lista Echipelor
Echipa Pregatitoare de Loc - Ginny di Hahalina, Kennya Slytherin, Deea Potter, Hermione McGonagall, Anny Ireth Mithrandir Echipa cu Haleala - Ginny di Hahalina, Kennya Sytherin, Anny Ireth Mithrandir, Elizabeth Swann, Hermione McGonagall, Deea Potter Echipa cu Invitatiile - Ginny di Hahalina, Kennya Slytherin, Elizabeth Swann, Hermione McGonagall Echipa Ganditorilor - Ginny di Hahalina, Kennya Slytherin, Elizabeth Swann, Hermione McGonagall, Deea Potter Echipa cu Cadouri - Ginny di Hahalina, Kennya Slytherin Re: Plan de batalie! ZIUA LUI SMOLLY!!! - Charlotte Ambrosine - 20 Nov 2008 As vrea si eu in Echipa cu Haleala si Echipa Pregatitoare de Loc Inca n`am ajuns sa il cunosc pe Lordul Smoala .. dar sper sa am onoarea cat de curand ![]() Re: Plan de batalie! ZIUA LUI SMOLLY!!! - Ginny Malfoy - 20 Nov 2008 Cerere aprobata :-> Sigur o sa iti placa daca il cunosti. Re: Plan de batalie! ZIUA LUI SMOLLY!!! - Elizabeth Swann - 20 Nov 2008 M-am gandit bine si as vrea sa fiu si in echipa cu haleala. Tocmai mi-am amintit ca sunt vanzatoare la Capul de Mistret, deci pot face rost de tot ce doresc ficateii vostrii, free. :-> Chiar o sa mai primim de curand marfa si fac eu o intelegere cu sefu' sa ne aprovizionam pt ziua lui Smolly. ;; ) Re: Plan de batalie! ZIUA LUI SMOLLY!!! - Ginny Malfoy - 20 Nov 2008 Ohoho :-> Am comandat o groaza de la Capul de Mistret.. Sper ca ramai si in celelalte echipe, da? :-s |