Darkmark RPG Forum
O vizita dureroasa - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Vrăjitoriei (https://www.darkmark.ro/f-lumea-vr%C4%83jitoriei)
+--- Forum: Spitalul Sf. Mungo (https://www.darkmark.ro/f-spitalul-sf-mungo)
+--- Thread: O vizita dureroasa (/t-o-vizita-dureroasa)

O vizita dureroasa - Hermione McGonagall - 19 Nov 2008

Hermione era in Sala Mare,lua micul dejun impreuna cu Anny.Era ziua in care trebuia sa soseasca posta via-bufnita.Observa ca pe geamul inalt intra o bufnita alba ca zapada.:hp7: Lua mesajul legat de picior.Pe pergament scia spitalul Sf.Mungo.Desfacu cu maini tremurande si citi.

"Domnisoara Hermione McGonagall,

Va informam sa trebuie sa veniti urgent la sptalul Sf.Mungo.Tatal dumneavoasta a suferit un accident pe matura cazand de la 25 m inaltime.Nu a avut timp sa reactioneze asa ca din nefericire a MURIT.Mama dumneavoastra este deja aici si va asteapta.O bufnita a fost trimisa domnului director Dumbledore pentru a va invoi pe perioada inmormantarii.
Condoleantele mele,domnisoara.

Vindecatorul sef,
Alexander Brought."

Hermionei i se facu pielea de gaina.Recitii mesajul de 3-4 ori.Cand insfarsit realiza ce sciria in acel mesaj incepu sa planga.Anny observa cuvantul scris cu majuscule "MORT".
"Imi pare rau,Hermione!"spuse aceasta intelegatoare.
La un moment dat oberva ca profesoara McGonagall se indrepta spre locul lor.
"Domnisoara McGonagall sunteti asteptata in biroul domnului director."spuse profesoara.
Hermione se ridica si merse cu pasi apasati spre birou.
Dumbledore o invoi pe Hermione,iar dupa 5 zile se intoarse.Era distrusa.In Camera de Zi a Astropufilor nu era decat Anny.Isi facea temele de luni.
"Hermione!"exclama fata,apoi o inbratisa."Imi fac temele pentru luni ca sa am timp in week-end sa stam impreuna."
"Multumesc,Anny!Daca nu te superi am sa ma duc sa ma culc."

Re: O vizita dureroasa - Guest - 16 Mar 2010

Alexander inca spiona pe altii si a citit si el mesajul:

"Domnisoara Hermione McGonagall,

Va informam sa trebuie sa veniti urgent la sptalul Sf.Mungo.Tatal dumneavoasta a suferit un accident pe matura cazand de la 25 m inaltime.Nu a avut timp sa reactioneze asa ca din nefericire a MURIT.Mama dumneavoastra este deja aici si va asteapta.O bufnita a fost trimisa domnului director Dumbledore pentru a va invoi pe perioada inmormantarii.
Condoleantele mele,domnisoara.

Vindecatorul sef,
Alexander Brought."

El s-a intristat cand a aflat lucrul acesta si de aceea i-a zis:
-Nu mai fi trista!
-Ai aflat?
-Da!
-De unde?
-De la o pasarica!
-Vrei sa mergem impreuna la spital?

Re: O vizita dureroasa - Helena Daphne Rose - 14 May 2010

Helena se duse grabita cu familia la Sf. Mungo pentru ca un verisor de al ei era bolanv de vintre patata. Cand intra in salon , baietelul statea pe pat si se gandi "Saracutul!". In salon mai era un vrajitor ce avea capul umflat si se uita frustrat la toti cei care se uitau la el si o vrajitoare ce avea acnee severa cauzata de o anume potiune pe toata pielea.De pe sala auzi o voce familiara zicand :
"-Mama..."si o izbucni in plans.
-"Draga mea , asteapta-ma aici , mai am niste treburi de rezolvat in privinta documentelor de deces."si dupa ce iesi pe hol Helena o vazu pe Hermione McGonogall imbratisand-o pe mama sa si pe inca un baiat de la Cercetasi.Hermione se aseza pe aseza pe o banca de asteptare , fiind palida la fata. Helena se apropia de fata si zise:
-"Aaa..buna.Imi pare rau ca te deranjez , dar ce s-a intamplat?"zise fata cu o nota de teama in glas.
-"Tata...Tatal meu a murit!"iar la vestea aceasta Hermione sari in bratele Helenei.Aceasta incerca sa o linisteasca si se asezara pe banca , alaturi de baiat.
-"Imi pare atat de rau!..Cum..cum s-a intamplat?"si Hermione ii oferi un bilet , nevrand sa vorbeasca in acel moment , suspinand in continuare.Citi biletelul respectiv , si apoi tremurand in continuare o imbratisa pe Hermione , spunandu-i in soapta:
-"Chiar imi pare rau..."