![]() |
Party de Saint Andrew - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Marea Sala (https://www.darkmark.ro/f-marea-sala) +---- Forum: Evenimente speciale (https://www.darkmark.ro/f-evenimente-speciale) +---- Thread: Party de Saint Andrew (/t-party-de-saint-andrew) Pages:
1
2
|
Party de Saint Andrew - Rain Drop - 30 Nov 2008 Bun venit La petrecerea de Sfantul Andrei. Eu sunt Rain si in aceasta seara voi fi moderatorul petrecerii. Daca veti fi activi veti primi premii in puncte si bani. Va urez distractie placuta. Re: Party de Saint Andrew - Charlotte Ambrosine - 30 Nov 2008 Ok ok .. am inteles. Dar unde s`a dus petrecerea? Eu am zis ca particip, dar daca nu incepe nu mai pot astepta ... Re: Party de Saint Andrew - Raizen Isildur - 30 Nov 2008 Cum se va desfasura petrecerea asta ? Re: Party de Saint Andrew - Hermione McGonagall - 30 Nov 2008 Am adus produsele pentru petrecere. - 1000 buc. Bomboane de ciocolata - 3 kg Eugenii:ciocolata/vanilie/fructe - 3 kg Biscuiti simplii - 1 kg Arahide in ciocolata - 1 Tort de vanilie cu numele de Andrei/Andreea---6 etaje - 2 kg Fursecuri ciocolata/stafide/lapte - 2 kg Saratele - 2 kg Saleuri - 1000 buc. Gogosi - 2 l Ciocolata topita si calda - 2 l Sirop de zahar ars Totul este pe gratis. Re: Party de Saint Andrew - Kennya Allen - 30 Nov 2008 Meniu mancare cumparata: Pizza friptura de Porc Aripoare si Pulpite de pui la gratar Oua umplute Pastrav Prajit Snitel vienez Cartofi nature Salata asortata Frigarui - branzeturi frantuzesti si fructe Tepuse - mezeluri si branzeturi Clatite umplute cu salata de fructe si decorate cu ciocolata calda Cartofi la cuptor cu mirodenii Salata de vinete cu ardei copti Sarmale in foi de varza servite cu mamaliga si smantana Cotlet de porc cu cartofi taranesti Papanasi serviti cu dulceata si smantana Carnati taranesti Salatã cu brânzã Mozarella, roºii ºi busuio Ciulama de Pui cu Ciuperci si Mamaliga Tigaie Picanta cu Cartofi in Coaja tavaliti in Boia Dulce Meniu mancare facuta de Kennya: FICATI LA TIGAIE: * 2 linguri de ulei de masline extra virgin * 300 gr. ficat de pui * 1 ceapa tocata marunt * 1 pahar de coniac/1 pahar de vin rosu (banuiesc ca merge si cu vin alb) * sare de mare, dupa gust * piper proaspat macinat, dupa gust * (optional) marar tocat marunt Cum se face: 1. Incalzeste uleiul la foc mediu 2. Caleste ceapa pentru 3 minute 3. Adauga ficatii, amesteca din cand in cand 4. Adauga alcoolul 5. Mareste focul si fierbe-l pana cand sosul scade sub jumatate (vreo 10 minute) 6. Adauga piperul si sarea si amesteca. 7. Pofta buna OMLETA CU FICATI DE PASARE: Ingrediente 2-3 ficati de gaina, oua, unt, sare, faina Preparare Se taie in felii un ficat de curcan sau 2-3 ficati de gaina, se prajesc in unt, se pune sare si un praf de faina. Se face o omleta obisnuita, cand e gata se toarna deasupra mancarica de ficati, se impatureste in trei si se serveste. Durata 40 min OUA UMPLUTE CU FICATEI DE PASARE SI SMANTANA: Ingrediente 7 oua, 200 gr. ficati de pasare, unt, o cana smintina, sare, piper, frunze de patrunjel, pesmet Preparare Se fierb 6 oua tari, se lasa sa se raceasca, se curata si se taie in doua. Se trec prin masina de tocat ficatii de pasare fierti, precum si galbenusurile rascoapte. Se freaca totul impreuna cu putin unt, cu un galbenus crud, sare, piper si putina frunza de patrunjel tocat fin. La urma se adauga si un albus batut spuma. Cu acest amestec se umplu albusurile, iar restul de umplutura se subtiaza cu o lingura de smintina si se pune intr-o farfurie ce merge la foc si unsa cu unt. Deasupra se aseaza ouale, iar peste ele se pune un strat de smintina, se presara pesmet fin si se da la cuptor aproximativ un sfert de ora. Durata 1 h ROSII UMPLUTE CU PASTA DE FICATI: Ingrediente reteta 2 buc. rosii, 2 ficati de pasare, miezul de la o felie de franzela, 25 gr. unt, o lingutita verdeata, sare Mod de preparare (timp estimat: 40 min, complexitate: redusa) Se fierb ficateii in unt, inabusit, cu putina apa si sare. Se lasa sa se raceasca, se sfarima cu furculita in sosul cu unt, se amesteca cu miezul de franzela inmuiat in apa apoi stors si verdeata. Se umplu rosiile golite de miez cu acest amestec. Se toarna peste rosii un sos preparat din miezul rosiilor indepartat si se dau la cuptor. PATEU DE FICAT DE PASARE: Ingrediente reteta 1 ficat de gisca sau 2-3 ficati de gaina, 2 cepe(dupa plac), 150 gr. unt, 2-3 linguri lapte, gogosari, castraveti acri, 1 ou Mod de preparare (timp estimat: 1 h, complexitate: redusa) Se taie cepele in patru, se asaza intr-o cratita mica impreuna cu o lingura de unt, ficatul, laptele si citeva linguri de apa. Vasul acoperit se lasa sa fiarba pina cind scade toata apa. Se lasa sa se raceasca, apoi ficatul fiert si ceapa se dau prin masina de tocat, se asaza intr-un castron si se freaca cu restul de unt pina ce devine o pasta untoasa, fara zgrunturi. Se sareaza si se asaza pe o farfurie, netezind cu ajutorul unui cutit Se garniseste cu gogosari, castraveti acri si rotogoale de ou rascopt. Pofta buna! Re: Party de Saint Andrew - Elizabeth Swann - 30 Nov 2008 Am adus si eu bauturile si tot tacamul - 1000 beri simple - 1000 beri duble - 1000 de sticle wiskie-foc - 500 sticle vodka cu aroma de portocale / struguri / visine... - 1000 cafele expresso - 500 sticle vin rosu - 500 sticle vin alb - 2000 berizero - 1000 coctail-uri cu capsuni / ciocolata / caramel / visine / struguri... - 1000 sucuri de mar / lamie / morcov / portocale / dovleac / struguri... - 1000 ciocolati calde - 500 sampanizero - 500 beri care te fac sa plutesti - 500 siropuri de la care iti cresc urechi de magar, efectul dureaza 1 ora - 500 sampanii de la care iti iese fum pe urechi, efectul dureaza 2 ore - 500 sucuri pentru sughit, efectul dureaza 2 ore - 500 sticle vin alb care iti albeste limba, efectul dureaza 5 ore - 200 sticle vin alb amestecat cu singe de iepure fraged - 200 sticle vin rosu cu sange de dragon / vipera - 300 sticle Sange de taur - 500 coctail transparent de ... - 10000 cornite din jeleu* cu aroma de ... - 10000 Inimioare de gheata =] Nu stiu unde o sa le punem pe toate! Re: Party de Saint Andrew - Rain Drop - 01 Dec 2008 La evenimente speciale. Asa mare atentie ati dat anuntului? Re: Party de Saint Andrew - Charlotte Ambrosine - 01 Dec 2008 Mda .. Eu cand am citit prima data nu am vazut Data viitoare promit ca imi voi lua lupa sa nu mai scap nimic :-b Re: Party de Saint Andrew - Chloe Wai - 01 Dec 2008 mai facem petrecerea? Re: Party de Saint Andrew - Rain Drop - 01 Dec 2008 Imi place tare mult despre voi. Petrecerea trebuia sa inceapa la ora 6 si trebuia sa tina pana la 8 . Nu stiu de ce voi ati intrat dupa ora 20. |