Darkmark RPG Forum
Voi ce va mai jucatzi? - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: Voi ce va mai jucatzi? (/t-voi-ce-va-mai-jucatzi)

Pages: 1 2

Voi ce va mai jucatzi? - chuchu - 01 Dec 2008

Poveste De Cartier este un joc multiplayer care se joaca cu ajutorul browserului (browser based) GRATUIT, scopul in joc este sa devi cel mai bun baiat de cartier sau cel mai bun afacerist sau cel mai respectat agent de politie. Pentru a avansa in joc ai nevoie de bani si de putere, banii ii poti face atacand, facand furtisaguri, crima organizata, la bursa, furand masini, facand curse de masini, la jocurile de noroc, etc. Puterea o faci cumparand arme, la furtisaguri, la gta, etc.

Re: Voi ce va mai jucatzi? - Kennya Allen - 01 Dec 2008

Ti-am editat postul. Scrie clar la regulament ca nu se permit link-uri pe forum indiferent de ce site e. Exceptii pot fii link-uri legate de harry potter, insa nu forumuri.
Si de asemenea te-as ruga sa iti schimbi username-ul in NUME+PRENUME!
Sorteaza-te si treci pe la reguli ca sa nu avem neplaceri.

Re: Voi ce va mai jucatzi? - Charlotte Ambrosine - 01 Dec 2008

E draguta descrierea facuta de tine, Chuchu
Dar "Puterea o faci cumparand arme, la furtisaguri, la gta" la GTA ? Grand Theft Auto, jocul?
Nu prea am timp de jocuri... ocazional (o data la cateva luni) ma mai joc Sims sau GTA :- ??

Re: Voi ce va mai jucatzi? - Raizen Isildur - 01 Dec 2008

A aparut GTA IV chiar azinoapte, Are niste cerinte de te sperii.

Re: Voi ce va mai jucatzi? - Shayera Holl - 03 Dec 2008

PS:she usoara a fost tezzzzaaaaaaaa...

A aparut GTA IV?BigeyesBigeyesBigeyesBigeyes...unde unde unde?....ce magazine?BigeyesBigeyesBigeyesBigeyes
Hmmmm...cred ca prima data am de terminat GTA San Andres...hmmm

Hihi...io mai joc si Worcraft ToungeToungeTounge...numa' sa iti fac in ciuda RaizenToungeToungeTounge[nu e un joc najpa]...am character,paladin lvl 68...si un shaman de lvl 70...etc etc etc....
Cei ce joaca stiu...io joc pe server.Joc pe Toxic Wow...

Re: Voi ce va mai jucatzi? - Raizen Isildur - 03 Dec 2008

Ok. M-ai provocat Deci, in legatura cu GTA IV, a aparut, in magazine, e si pe trackere insa pana maine la 6 GMT cand o sa dea Reloaded release la crack nu puteti sa-l jucati. Asa.

Acum, se scrie Warcraft nu Worcraft, si in Warcraft nu exista shamani si paladini. Confunzi Warcraft cu World of Warcraft ceea ce e foarte grav. Asa, acum. Jocul asta [de altfel tampit] a innebunit destule minti, din habar n-am ce cauze. Am ajuns la concluzia ca daca nu joci pe Serverul Original, nu are rost sa joci. Toate serverele Private sunt pline de bug-uri, lag si nu sunt la zi. In plus, grafica e de rahat. Mie unul mi s-a parut extraordinar de plictisitor.

Daca vrei un MMORPG adevarat joaca Guild Wars [oricare], care il platesti cand il cumperi, dar nu e cu plata lunara ca WOW-ul. Daca vrei ceva complet gratis, recomand Lineage II care rupe tot.

Noroc si sa auzim nu mai de bine !

Re: Voi ce va mai jucatzi? - Shayera Holl - 04 Dec 2008

What?...nu exista shamani si paladini?BigeyesBigeyesBigeyesBigeyesBigeyes...ma refeream la WOW....adika da World of Warcraft...poi...de parca cei care joaca nu ar sti k e asta..am jucat si Guild Wars....mie nu mia plakut...deci...io joc pe toxic wow care e pe locul 2 in top...
Daaaa...e adevarat ca e buggat...dar hmmm...si ca se ia repede...adik se lua..akm nu se mai ia...ok...
Si k cik..da da...am jucat si pe serveru original...dar e cam naspa...si acolo e buggat...adik dau un exemplu...esti lvl 1...si omor unu' de lvl 1...si iti da 5 lvl?...
Da da...akolo e lvl 80 etc etc etc...mie imi place...lasa-ma sa fac lvl 68 cu paladinu'FinnaFinnaFinnaFinna...dupa aia joc ceva jocuri recomandate de tineToungeToungeToungeToungeTounge
Poi...joaca si tu Shaiya...nahToungeToungeToungeTounge...si cei k am scris Worcraf...nu ma uitam la tastatura...asa deci...etc etc etc

Hai bine si de toate...etc etc etc...stiti voi...alte salutari

Re: Voi ce va mai jucatzi? - Raizen Isildur - 04 Dec 2008

".esti lvl 1...si omor unu' de lvl 1...si iti da 5 lvl?..."

Pai e logic. Depinde ce experience rate are. Mhm, joci da nu prea sti ce joci

Re: Voi ce va mai jucatzi? - Harry Stiker - 04 Dec 2008

tocmai akm mi se downloadeaza WoW si ma joc....am jucat multe jocuri faine
PC-x-man, spider-man 1,2,ultimate spider-man,HP 1,2,3,4,5,yu-gi-oh si multe altele
Online:Mu online,()jucam de mult mu), cabal online......WoW(akm se instaleaza ),yu-gi-oh.....copunter-strike 1.6,,,,Best counter-strike......Counter-Strike Source (pe care ink il mai joc knd imi vine cheful de impuscaturi ) si multe alte.
datimi si ex de jocuri faine k ma plictisesc

a da si ca deasta gen triburile,travian joc OGAME. marfa joc tehnologia viitorului vil recomand Smile

Re: Voi ce va mai jucatzi? - Shayera Holl - 04 Dec 2008

Raizen...depinde si cata exp tre sa aduni pentru a fece lvl ala...adica...io pe toxic...la lvl 68...ma chinuiesc sa fac lvl 69...pentru a face lvl 69 tre sa daci 1568478 si nush cat...poi io cre k mai am de facut vreo 50000...adik...etc etc etc

Harry...joci triburile?BigeyesBigeyesBigeyesBigeyes....
Ce nik ai...stai k iti dau mp;