Darkmark RPG Forum
Vacanta de Craciun aproape de...familie - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: King's Cross (https://www.darkmark.ro/f-king-s-cross)
+--- Forum: Peronul 9 si 3/4 (https://www.darkmark.ro/f-peronul-9-si-3-4)
+--- Thread: Vacanta de Craciun aproape de...familie (/t-vacanta-de-craciun-aproape-de-familie)

Pages: 1 2

Vacanta de Craciun aproape de...familie - Rand al'Thor - 06 Dec 2008

Ron astepta acest moment de mult timp si iata ca in cele din urma a sosit. Acel moment nu era altul decat Craciunul, cand isi va revedea familia si se va intoarce acasa. Isi facuse cu o zi inainte bagajele, iar a doua zi dimineata la ora 8:00 era in picioare asteptand marele moment cand se va indrepta spre portile castelului pentru a se urca in caruta trasa de Thestrali ce duce la Expresul de Hogwarts. Cand se imbarcara in tren Ron avu ceva probleme pentru ca uitase unde pusese biletul, dar il gasise in cele din urma in buzunarul de la spate al blugilor. Ron se dusese in compartimentul din spate pentru ca in fata nu prea era loc si isi pusese bagajele deasupra banchetelor si se aseza. Timpul trecea repede pentru ca acesta manca intruna dulciuri si se juca cu bagheta facand scantei in aer, sau marind broscutele de ciocolata ca sa nu mai fie nevoit sa o caute iar pe doamna vanzatoare prin tren pentru ca prima oara a cautat-o peste tot si abia a gasit-o in fata la conductor pentru ca ea nu credea ca sta cineva in ultimul vagon. Totul mergea perfect, Ron se distra de minune jucand Sahul vrajitorilor cu bufnita sa pe care a dresat-o sa joace sah, dar deodata se auzi un scartait de motor si cu o zdruncinatura puternica care aproape il facuse sa-si piarda echilibrul se oprise trenul. Geamurile inghetasera, iar cerul se innorase. Aceata priveliste dezolanta ii dadura fiori pe sira spinarii lui Ron pentru ca stia ce inseamna aceste semne, insemna ca erau Dementori in preajma. Pe culoar se auzira strigate de disperare, toata lumea era agitata, iar deodata se deschisese usa aparand o persoana cu o voce calda spunand: "Scuze! Pot sa intru? E o harababura totala peste tot!". Fata persoanei ii era cunoscuta lui Ron, era.....(Continuati voi)

Re: Vacanta de Craciun aproape de...familie - Hermione McGonagall - 06 Dec 2008

Hermione McGonagall.Era fata cu care statuse in banca,ieri la ultima ora de Transfigurare pe acel an.Era cam ravasita,dat fiind ca abia scapase din stransorile celorlalti elevi ingraziti.
"Deci pot sa intru?"intreba fata inca o data.
"Aaaa...desigur,intra!"spuse Ron.
Baiatul era uluit.Nu se astepta ca tocmai fata care luase 10 ieri sa se plimbe asa prin tren.
"Ce cauti aici?"spuse Ron.
Hermione paru intrigata de intrebare,dar raspunse:
"Nu am unde sa stau asa ca am mers pana am dat de acest compartiment.Daca nu vrei sa stau cu tine,am sa plec."
"Nu,nu.Nu ma asteptam ca tocmai acum sa apari,am plecat de la Hogwarts de ceva vreme."
"A pai am stat intr-un compartiment cu cateva fete de la Cerecetasi din Anul 2,dar acestea au inceput sa se certe asa ca am plecat."spuse Hermione.
Trenul se mai zgudui o data,si iar inghetasera gaemurile.Hermione si Ron amutisera.Ce cautau Dementorii aici?Nu evadase nimeni de la Azkaban si nici nu ii aparau pe elevi de Cap-de-Mort.
"C-c-ce cauta Dementorii aici?"intreba in soapta Ron.
"Probabil i-a trimis Lordul Intunecat.Nimeni nu a evadat de la Azkaban si cu totii stim ca Dementorii sunt la comanda lui.Deci...."spuse Hermione,dar nu apuca sa termine deoarece o silueta ingrozitoare,cu pelerina zdrentuita deschise usa compartimentului.
Hermione se simtii pierduta,isi pierduse increderea in sine,isi revazu parintii,dar ii vazuse cum murisera sub mana lui Cap-de-Mort.Se uita la Ron,iar cum acesta nu facu nimic,Hermione spuse raspicat "Expento Patronum".Un caine sari din bagheta ei pe Dementor,iar acesta se retrase plecand mai departe.Cu ultimele puteri Hermione inchise usa,apoi se arunca pe canapea si lesina.
Se trezi alaturi de Ron si de un profesor.Parea Plesneala,dar nu distinse bine.
Se ridica.Trenul se afla inca in mers,iar afara incepuse sa ninga.
"Esti bine?"intreba Ron.
"Da,sunt bine!"spuse ragusita Hermione.
"M-ai salvat.Ce patronus frumos!"spuse Ron admirativ.
"Multumesc."
Profesorul Plesneala ii mai dadu cateva indicatii apoi pleca.Cei doi incepura sa vorbeasca,cand usa se deschise,iar in compartiment intra...

Re: Vacanta de Craciun aproape de...familie - Chloe Wai - 06 Dec 2008

Chloe,fata zambi avea 2 valize grele ,iar in mana 2 scrsiori una de la bunica sa din Londra iar cealalta de la mama sa care o intreba daca va veni anul acesta acasa de craciun .Chloe se aseza in compartiment si vazu o bufnita foarte frumoasa,Era neagra cu cateva pene albe,semana mult cu cea care o avea mama sa.
'' Buna,aa..deranjez,pot sa stau cu voi?'' zise Chloe uitanduse la cei 2
''nu,poti sa intri'' zise hermione
''am auzit ca ai lesinat,te simti bine''
''da ,sunt bine,ma simt un pic amentita dar sant ok..!''zise fata

Re: Vacanta de Craciun aproape de...familie - Shayera Holl - 06 Dec 2008

OCC:numai fete il asalteaza pe saracul Ron

BIC:

Ron nu apuca sa raspunda ca pe langa Chloe intra Bella.
"Pot sa stau?"o intreba fata pe Chloe
"Nu eu am fost prima aici,Hermione"spuse Astropufa
"Deci...pot saa stau?"o intreba Bella pe Hermione
"Nu eu,Ron"raspunse si Hermione
"Offff...va intreb pe toti...pot sa stau si eu aici?"tipa cercetasa
"Ok,nici o problema,sigur"ce auzi de la cei de langa ea
Bella se puse jos si vazu ca pe doua persoane nu le prea cunostea,aceste doua persoane erau Chloe si Ron,dupa care zise zambind:
"Sunt Isabella Swan,sunt la cercetasi"
Ceilalti facu o fata de genul <>_<>...isi dadusera seama ca e la cercetasi.
"Bine bine...ziceti-mi Bella"zambi fata

Re: Vacanta de Craciun aproape de...familie - Rand al'Thor - 06 Dec 2008

In timp ce fetele tot discutau, Ron se lasa coplesit de ele, dar in acelasi timp mintea ii era cuprinsa de tot felul de intrebari cum ar fi: "Ce cautau Dementorii in tren si pe cine cautau? Cine i-a trimis? Cum se face ca numai el era cel mai serios de acolo?" Deodata isi adusese aminte de titlul de pe prima pagina a Profetului Zilei: "DEMENTORII RASPANDESC VESELIA IN LUMEA MAGICA! S-a descoperit ca Dementorii raspandesc o substanta ce transmite senzatia de euforie! Poate fi combatuta numai daca consumati glucide! Au fost trimisi pentru a-i face mai slabi pe vrajitori impotriva atacurilor sangeroase ale Celui-Ce-Nu-Trebuie-Numit!" Informatiile din capul lui Ron incepusera sa prinda o noima: Fetele erau contaminate de substanta transmisa de Dementorii, iar Cap-De-Mort s-a gandit la acest lucru doar pentru ca tuturor le era greu de imaginat cum un Dementor ar putea transmite veselie. Desi nu-i statea in obicei sa se rasteaca la niste tinere asa atragatoare ca cele trei, Ron le spusese: "Trebuie sa luati neaparat glucide pentru ca sunteti contaminate!" si acesta le arata titlul din Profetul Zilei, care din fericire il impahetase impreuna cu el si il pusese in geamantan langa ciorapii de lana si bluza tricotata de lana de culoarea smaraldului si stralucitoare pe care era scrisa aurit litera"R". Fetele ramasera cu gura cascata si incepusera sa infulece toate dulciurile pe care Ron le cumparase din galeonii lui, la sfarsit ramanandu-i doar 2 broscute de ciocolata. Cand a intins mana sa ia o broscuta de ciocolata a vazut ca una i-a luat-o Hedwig, bufnita sa de omat. Era rosu de furie pntru ca se astepta la o calatorie linistitoare, nici decum una plina de peripetii! Se dusese pe culoarul trenului sa o caute iar pe doamna vanzatoare, de data aceasta ii luase toate dulciurile, cumparandu-i si caruciorul. Intorcandu-se spre vagon isi mai indesa cateva dulciuri in toate buzunarele pentru a nu mai ramane fara, desi era purin probabil tinand cont ca venise cu un intreg carucior. Cand intrase in vagon le intrebase pe cele trei fete: "Vreti si voi din dulciurile astea? Doar nu vreti sa ma lasati sa le mananc singur?" Fetele spusera in cor: "Vai Ron!! Foarte amabil din partea ta!" Si incepura sa mai vorbeasca despre una, desprea alta. Ron nu uita de Hedwig si ii dadu si acesteia niste Boabe de fasole cu toate aromele, dar bufnita o scuipa probabil pentru ca a nimerit peste una cu aroma de muci sau de voma, asa ca ii dadu o broscuta de ciocolata. Dupa acea intamplare deloc placuta se parea ca apele se linistisera, dar din pacate Ron se inselase...

Re: Vacanta de Craciun aproape de...familie - Hermione McGonagall - 07 Dec 2008

Hermione era fericita.Ii trecuse mica sa ameteala,iar convorbirea cu Bella Chloe si Ron o facu sa se simta minunat.Unde mai pui ca mancau si dulciuri pana la refuz.
Trenul zbura pe sine spre King's Cross,dar totusi ceva nu era in regula.Se facea seara,iar ei nu ajunsera.Hermione sesiza acest lucru si isi dadu seama ca si Ron o facuse,dar Bella si Chloe se distrau in continuare.
"Nu trebuia sa ajungem?"intreba Hermione deodata.
"Pai cat este ceasul?"intreba Bella.
Hermione se uita la ceas.7:30.Era evident ca trebuiau sa ajunga de o ora si jumatate.
"Atat de tarziu?"intreba Chloe.
"Poate intarzie trenul,datorita intarzierii cu Dementorii!"spuse Ron cu speranta.
Toti incepura sa devina nelinistiti.Dupa agitatia de pe culoare isi dadura seama ca si ceilalti elevi observara ca intarziam.Deodata trenul se opri.Copii isi aruncara privirile pe geam,dar nu observasera gara sau macar parintii care ii asteptau pe cei din Anul 1.Vazusera insa ceva...
'Nu poate fi...Trebuie sa ma insel!'isi spuse Hermione in gand.
"Cel-Ce-Nu-Trebuie-Numit a urcat in tren impreuna cu 5 Devoratori ai Mortii."anunta Ron.
Totul paru sa se deruleze cu incetinitorul.Toti copii intrara in compartimenti,iar linistea apasatoare de dinaintea furtunii se instala brusc.Toti asteptau cu sufletul la gura momentul cand Cap-de-Mort avea sa se iveasca pe culoar aruncand blesteme in stanga si in dreapta.Nu le trebuira mult...
Cap-de-Mort se arata,dar nu aruncand blesteme,ci zambind rautacios la toti copii.Deschise usa compartimentului unde se aflau cei patru copii.
"As dori numele vostru!"porunci acesta.In voce se simtii ura si rautatea niciodata biruite de dragoste.
Ron fu cel curajos si inepu sigur pe el.
"Eu ma numesc Ron Moody!"
"Ce statut de sange ai?"intreba Cap-de-Mort.
"Sange Pur!"spuse mai hotarat Ron.
A doua fata fu Bella.
"Eu ma numesc Bella Swan.Statutul meu de sange este:Sange Pur."
"Eu ma numesc Hermione McGonagall.Statutul meu de sange este"Sange Pur."spuse si Hermione imediat dupa ce termina Bella.
"McGonagall...un nume mare in istoria magiei.Parintii tai sunt mari Aurori,iar bunica ta este un foarte bun profesor."spuse Cap-de-Mort si o privi pe Hermione prin ochii cu fante ca de sarpe.
Hermione era speriata,dar reusi sa nu tremure in fata lui.
"Eu sunt Chloe Wai.Statutul meu de sange este:Sange Pur."spuse si Chloe.
"Bun.Avem un compartiment plin de Sange-Puri.Mai,mai.Lucius crezi ca ar trebui sa ii luam?In ce an sunteti?"
"Eu sunt in Anul 1."spuse Ron.
"Eu sunt in Anul 4."spuse Bella.
"Eu sunt in Anul 1."spuse Hermione.
"Eu sunt in Anul 1."spuse Chloe.
Cap-de-Mort ramasese ingandurat,apoi spuse cu hotarare,ridicand bagheta.
"Tu domnisora de anul 4 vei veni cu noi."
"Dar..."protesta Bella.
Nu putu sa protesteze.Devoratorii Mortii o imobilizara si o luara.Cei trei ramasesera uimiti si furiosi.Ron incerca sa o salveze,dar Hermione il atinse usor pe mana,iar baiatul se opri.
Dupa o ora trenul se puse in miscare.Ajunsera in gara,iar cand coborara observara ca mai multi elevi fusesera luati de Cap-de-Mort.
"Cum se poate ca Dumbledore sa permita asa ceva."spuse un parinte in timp ce trecu impreuna cu Severus pe langa cei trei.
"Va vine sa credeti ca faptul ca suntem in Anul 1 ne-a salvat?Si eu care imi doream sa fiu mai mare!"spuse Hermione.
"Hermione....."
Fata se intoarse si o vazu pe mama sa indreptanduse spre ei.O imbratisa apoi plecara.Hermione isi lua "La revedere!" de la Ron si Chloe spunandu-le ca se vor revedea la scoala.Stia totusi ca de fapt nu se despartisera de tot.

Re: Vacanta de Craciun aproape de...familie - Chloe Wai - 07 Dec 2008

Chloe il privea pe Ron era inghetat de frica,dar si de frig mai ales dupa ce se intamplase cu Bella.Se gandea ce ii vor face ,ce se va intampla,ce vor face parinti?Mii de intrebari fara raspuns.
Ron o intrerupse
''esti speriata nu-i asa?!'' zise Ron care parca ii citise gandurile
''da,sant foarte ingrijorata,oare ce le vor face elevilor luati?!''
''nu sunt sigur,dar cred ca va fii un scandal la minister!''
''da si eu cred la fel,santem norocosi ca nu ne-a luat si pe noi,nu crezi?''

Re: Vacanta de Craciun aproape de...familie - Shayera Holl - 07 Dec 2008

OCC:hermi...nu sunt sange pur ;Wink...nici nu scrie asa la descrierea mea...

BIC:

Era vanzatoarea cu dulciurile si impreuna cu o femei blonda si inalta.
In ochii acelei femei se citea ingrijorarea.
"De ce?...de ce ea?...nu e sange pur,unde a stat?"spunea acea femeie
"Aici,este aproape"spuse vanzatoarea
Femeia blonda se ori in fata usii compartimentului,care avea perdelele trase.
Cand incerca sa intre,Ron zise in soapta.
"Nu,nu e bine sa intrati,mai e cineva acolo"
"Cine poate fi,doar toata lumea a coborat,sau,asa cred,totusi,trebuie sa vad ce sa intamplat cu fiica mea"spuse femeia
"Adica...sunteti mama Bellei?"intreba Ron
"Da,sunt mama ei,si nu inteleg,Isabella nu era sange pur,da,e adevarat ca tatal ei este vrajitoar dar eu sunt incu....nu sunt vrajitoare...si...si..."spuse femeia ramanand fara cuvinte
"Uitati,nu e bine sa intrati aici,inauntru este un Devorator al Mortii,si cineva cunoscut noua"spuse Ron

Re: Vacanta de Craciun aproape de...familie - Rand al'Thor - 07 Dec 2008

Intamplarile din tren il pusesera pe gansuri pe Ron, care aproape ca uitase de Mos Nicolae si de Mos Craciun, asa ca se urca repede in tren sa il investigheze, precum Sherlock, numai ca ii lipsea Watson. In timp ce se plimba printre compartimente era o liniste ce nu suna a bine care era intrerupta doar de plansetul parintilor care isi pierdusera copii. Ron mergea incet prin vagoane pana cand se opri pentru ca auzi niste discutii in ultimul compartiment unde au stat el Hemione, Chloe si Bella. Se auzi o voce cunoscuta. Era profesorul Plesneala care vorbea cu altcineva. Acel cineva era Lucius Reacredinta. Plesneala se rasti la Lucius: "Dupa ce am ridicat vrajile de protectie de asupra trenului pentru a il lasa pe Lordul Intunecat sa traca, acum nu ma primiti inapoi in Ordinul Devoratorilor Mortii ?" "Imi pare ra Severus, dar nu este dupa mine. Lordul Intunericului da ordinele si el spune ca nu poate lasa un posibil agent dublu sa se infiltreze in inima grupului!" Lui Ron ii statu inima in loc: Plesneala; agent duble; Devoratorii mortii. Insa scurtul sau momet de gandire fu imediat intrerupt de un sunet de pasi ce se auzea din spate apropiindu-se, pana cand fu atat de aproape sa-i simta respiratia. Mirosea a dulciuri de la Lorzii Mierii, cea ce insemna ca era....

Re: Vacanta de Craciun aproape de...familie - Rand al'Thor - 07 Dec 2008

"Si ma rog cine este acolo ? Intreba mama Bellei. "Este profesorul Plesneala si cu Lucius Reacredinta!" spuse Ron in soapta incat cele doua femei ramasera cu gura deschisa ca in reclama de la Danone. "Plesneala vreasa reintre in Odinul Devoratorilor Mortii, dar acestia nu-l primesc pentru ca ei cred ca este Agent Dublu! Plesneala a ridicat vrajile de protectie de asupra trenului astfel incat Devoratorii Mortii si Voldemort au reusit sa intre in tren!" Femeile ramasesera uimite de perspicacitatea lui Ron,dar acesta isi lipi din nou urechea de usa, ascultand ce vorbeau cei doi:"Dupa ce ca I-am dat ocazia sa-si recruteze tineri Devoratori ai Mortii nu ma accepta? Sau tot bagacioasa aia de Bellatrix isi baga nasul spunand ca sunt tradator? I-am si spus unde ar putea sa-i ascunda si tot nu ma vrea? Am cumparat Borgin si Burke special pentru asta!" Ron isi dadu seama unde erau ascunsi elevii: la Borgin & Burke. Atunci el s-a a inceput sa fuga cat il tineau puterile fara sa le spuna si celor doua femei ce auzise deoarece l-ar putea incurca. Ce ar putea sa faca o Incuiata si o vanzatoare de dulciuri? isi zise elin minte. Alerga ca un disperat lasandu-si bagajele, trecand pe langa parintii lui care nu il observasera deoarece se ascunse in spatele unui zid dupa care trecu prin Bariere ce ducea spre lumea Incuiatilor. Alerga pe strazile Londrei, lumea uitandu-se la el cum tinea in mana Bagheta Magica a Dragonului care pentru ei nu era decat un bat.In sfarsit ajunsese la Ceaunul Crapat. Inauntru erau cativa petrecareti care il intrebau: "Ce cauta un copil la ora asta?" Dar el nu ii baga in seama pentru ca avea un scop prea important. Atinsese cu bagheta cateva caramizi dintr-un zid care se deschisese scotand la lumina Aleea Diagon, dar Ron nu se opri pana cand nu ajunsese pe Aleea Nocturn unde se afla Burgin & Burke. La usa magazinului era Alecto Carrow care ii pazea pe copii. Ea nu-l vazuse, iar acesta nu a ezitat si a spus in soapta: "Petrificus Totalus", iar aceasta desi era o Devoratoare a Mortii buna si devotata a fost luata prin surprindere cazand cu nasul pe aleea pavata, facandu-i loc lui Ron sa intre. Cand a intrat, inauntru era o harmalaie de nedescris, fapt ce emna ca a fost folosita vraja "Mufliato" pentrru a nu se auzi nimic. Ron nu avea timp prea mult la dispozitie deoarece nu vroia ca Alecto sa se trezeasca. Printre zecile de copii se afla si Bella Swan care il recunoscu pe Ron spunandu-i: "Ron! Cat ma bucur sa te vad!" Si acesta ramase fara cuvinte cand atragatoarea Bella il imbratisa!.
OCCHappywideaca sunt atatea fete, sa profit si eu !!

"Nu avem timp de discutii , trebuie sa plecam pana cand Alecto nu-si revine!" Toti copii plecara in liniste dar in acelasi timp repede deoarece alergau pe varfuri pentru a nu ridica priviri suspicioase. Cand intrara inapoi in Ceaunul Crapat ceilalti se uitara la ei ca la un goblin analfabet (lucru imposibil), dar acesta mersese mai departe, pe strazile Londrei intamplandu-se acelasi lucru. In sfarsit ajunsese pe Peronul 9 si 3/4. Acolo parintii lui Ron il imbratisara, iar mama lui Bella facuse acelasi lucru. Se facuse aproape de Miezul Noptii si toata lumea incepea sa se linisteasca. Toti erau uimiti cum de un copil de Anul 1 a reusit sa-i zadarniceasca planurile Celui-Ce-Nu-Trebuie-Numit, insa...