![]() |
Petrecerea de Sf. Nicolae - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Marea Sala (https://www.darkmark.ro/f-marea-sala) +---- Forum: Evenimente speciale (https://www.darkmark.ro/f-evenimente-speciale) +---- Thread: Petrecerea de Sf. Nicolae (/t-petrecerea-de-sf-nicolae) |
Petrecerea de Sf. Nicolae - Rain Drop - 06 Dec 2008 In calitate de organizator si de moderator declar evenimentul inceput. Sper ca ati citit regulile. In aceasta seara vom vorbi despre cadouri, Mos Nicolae si vacanta. Primele intrebari: Ati fost cuminti anul asta? A venit mosul la voi anul acesta? Ce v'a adus? Re: Petrecerea de Sf. Nicolae - Kennya Allen - 06 Dec 2008 Eu zic ca am fost destul de cuminte anul asta. N-am folosit bicele asa de mult=)). Glumeam. Pai la mn a venit de ieri Mosul. Mi-a adus o nuia care acum sta la loc de cinste. Multe dulciuri si fructe. Fructele nu m-au impresionat, insa am mancat la bomboane cat o luna intreaga. Poate ma ingras :-s. Iar azi am mai primit de la tata cate ceva si am sarbatorit ziua lui. Il cheama si Nicolae pe langa numele care il folosesc cunoscutii de obicei. Apoi am intrat pe mess ca sa sarbatoresc si cu prietena mea cea mai buna care tot Nicoleta o cheama(pe langa numele care il folosesc cunoscutii de obicei=)) )... iar acum cu voi. Re: Petrecerea de Sf. Nicolae - Rain Drop - 06 Dec 2008 Da Kennya, cred ca asta iti doreai,nu? La mine nu o venit Mosu. Io nu imi curat pantofii iarna asa cu la mine nu vine niciodata. Da cred ca nu imi aducea nimica in afara de un pachet de tigari si un flacon de Pepsi. Adica cu alea vine in fiecare zi. Deci habar n'am. Re: Petrecerea de Sf. Nicolae - Kennya Allen - 06 Dec 2008 Eu chiar acum beau Pepsi ![]() Desi aveam chef de un Sprite ceva. Eu mi-as dori sa vina mosul in fiecare an. Desi stiu ca e imposibil. Dar la randul meu o sa fac pe mosul cu copii mei si cred ca o sa-mi faca placere. mai ales ca imi plac cumparaturile si mai ales cele de dupa cadouri. ca nu le iau pentru mine, ci pentru alti. E un gest frumos sa faci cadouri si mai ales sa cauti pana gasesti lucrul potrivit. Nu ei primul cadou iesit in cale. Re: Petrecerea de Sf. Nicolae - Rain Drop - 06 Dec 2008 Si mie imi place sa ma duc la cumparaturi de cadouri. Chiar daca iau cadou doar pentru o singura persoana, stau cate doua ore. De aceea nimeni nu ma insoteste la cumparaturi. Care a fost cel mai frumos cadou primit vreodata? Re: Petrecerea de Sf. Nicolae - Kennya Allen - 06 Dec 2008 Cel mai frumos cadou primit vreodata? ![]() God. greu!!!Pai toate sunt cele mai frumoase. mie nu-mi place cadoul in sine, ci gestul. Chiar si o scrisorica cu amintiri mi-ar placea. De exemplu la majoratul meu unii care nu-i cunosc in realitate ma tot intreaba ce cadou sa imi dea. Eu le-am zis ca nu au ce sa imi dea, dar insistenta invinge. Si le-am spus sa-mi scrie ceva. si asa ma multumesc si eu si ei. dar daca stau sa ma gandesc bine, cel mai frumos cadou primit este cel de la Dumnezeu ca sunt sanatoasa si am un acoperis deasupra capului. N-am o soarta batuta ca altii. Unii nu inteleg asta, insa am invatat sa fiu mai deschisa la minte si sa inteleg si soarta lor. Asa, sa revin la cadourile materiale. Pai probabil cadoul care il pretuiesc cel mai mult este un lantisor de aur dat de la mama care l-a primit de la mama ei ![]() Re: Petrecerea de Sf. Nicolae - Ginny Malfoy - 06 Dec 2008 Pai am fost destul de cuminte. N'am enervat asa de mult=]] Mosu' a venit azi si mi'a adus multe dulciuri. Cred ca am mancat sute. Unde mai pui ca si ieri am sarbatorit ziua de nume a unei colege, Nicoleta [pe langa numele cu care este cunoscuta]. Asa. Cum inca nu m'am hotarat ce carte sa primesc [ca am cerut la mosu' si o carte] m'am decis acum 10 minute: The Tales of Beedle the Bard. I'o cer si poate mi'o aduce el candva=] Nuia din pacate nu am primit. Pe langa dulciuri mai am si fructe, dar nici nu m'am atins de ele [de fapt am mancat o portocala]. Si niste guma de mestecat roza [:?] Ieu am cerut un Winterfresh ![]() Nu am primit alcohol, din pacate, ci o sticla de suc.. Si nici firimitura de chips!! Bine ca imi mai da mosu' bani sa imi iau eu cate pungi de Lay's vreau=] Mosul a venit tiptil tiptil de dimineata. Am auzit eu fosnind [am pus toti pantofii in holul de la care se intra in dormitorul meu]. Cel mai tare a fost ca nu am putut sa scot o portocala dintr'o cizma de'a mea. Mai era putin si chemam Pompierii, pana am reusit sa o scot. De fapt am vrut sa o scot caci blocase o prajitura=]]] Am mancat cate dulciuri am putut, m'am culcat la loc vreo doua ore [m'am trezit la 7 special pentru Mos], cand m'am trezit m'am crizat ca ma dureau dintii, am mancat ciorba [=)] si am facut temele.. nimic deosebit ![]() E frumos gestul de a face cadouri. Stiu ca Mosii astia nu exista, dar mama si bunica puteau foarte bine sa nu imi ia nimic. Cat despre cel mai frumos cadou primit vreodata, a fost o crenguta de brad de la tatal meu, cand aveam vreo 6 ani. Am tinut'o mult timp, ceva si dupa ce a murit, desi se cam uscase. Acum nu mai stiu pe unde e ![]() Si daca e vorba de cadourile de Mos Craciun [=))] imi amintesc mereu de o faza, cand eram pitica [cred ca aveam 3 ani ![]() Re: Petrecerea de Sf. Nicolae - Rain Drop - 06 Dec 2008 Io am primit un lant de aur facut dintr'un inel mai vechi(un ghiul daca stiti ce ii ala) da de la un timp nu il mai pot purta. Cred ca a devenit un horcrux. Da cel mai frumos cadou a fost cel primit pentru trecerea examenului de BAC: o excursie in Europa. A fost minunat. Nu stiu daca o sa mai primesc vreodata ceva la fel de frumos. Re: Petrecerea de Sf. Nicolae - Rain Drop - 06 Dec 2008 Foarte frumoase amintiri ai Ginny. Sa trecem la urmatoare tema si anume vacanta de iarna. Apropo, stiti cand incepe? Re: Petrecerea de Sf. Nicolae - Kennya Allen - 06 Dec 2008 Peste doua saptamani incepe vacanta. Stiu ca dau 2 teze saptamana care vine si a treia teza o dau in ultima saptamana. De abia astept sa vina. Sarbatorile de iarna sunt cele mai frumoase.Sper sa ninga mult anul asta. Cele mai frumoase ierni. Un vecin deja si-a facut bradul. E Christmas Freak ![]() Cred ca in vacanta asta o am parte de niste amintiri frumoase. craciunul cu familia si revelionul cu prietenii. |